Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martka2007

CZy wypadają wam włosy podczas brania YASMIN? PISZCIE!!!!!!!!!!!!TO WAZNE!!!!!!!

Polecane posty

Gość martka2007

Czesc! Chcialabym wiedziec czy wypadaja wam wlosy podczas brania Yasminu? Ja go biorę 1,5roku i w sumie od tego czasu wypadaja mi wlosy. Nie skapnelam sie wczesniej ze to od nich moga mi wypadac, bo znam cala ulotke ich na pamiec i tam nie ma nic o takich skutkach ubocznych... :/ Bralam przez ten czas rozne tabletki np skrzyp, drozdze , rozne szampony przeciw wypadaniu wlosow... I NIC! Ostatnio gdzies przeczytalam o tym i wlasnie chcialabym poznac wasze poglady , moze macie tez taki problem???? Kurde, ale ja nie chcialabym ich Zmienic, bo tak to dobrze je znosi moj organizm, a nie chce przytyc jakbym zmienila na nowe!!!!!!!!!!!!! PISZCZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzieki i pozdrooooo

Gość milucha
ja biore Yasmin od roku, są dobre, nie narzekam na skutki uboczne poza... wypadającymi włosami! czyli co?pozostaje nam zmiana tabsów?moja gin przepisała mi kolejne 3 opakowania,nie pytając nawet czy sa jakies zmiany w organizmie,nie wspomne o badaniach... chyba czas zmienic lekarza!pozdrawiam

Gość jaminka
Ja też muszę chyba zmienić lekarza, włosy nie wypadają. Ale całkowicie nie kreci mnie sex, nie mam już żadnych potrzeb

Gość ceylon tea
kurcze, dziewczyny...cos w tym chyba jest, bo mi tez koszmarnie wypadaja! moja siostra ma bardzo geste wlosy, mama, mimo prawie 60 lat ma wlosow spokojnie ze 4-5 razy wiecej niz ja, a u mnie wyglada to tragicznie! ledwo zdolalam je nieco odzywic i doprowadzic do jako-takiego stanu, a po kazdej kapieli zatyka sie sitko od wanny, tyle wlosow wypada :( poza tym ciagle jestem rozdrazniona, jakas dziwna deprecha mnie bierze, moje libido zawsze bylo niewielkie, ale teraz moge sie seksisc raz w miesiacu,a i tak musze sie do tego zmuszac... koszmar...

Gość lopxnjdcbshdc sdn
a ja po yaminie czuje sie rewelacyjnie biore ponad rok po diane 35 mialam rozne dolgliwosci a teraz jest ok, to chyb kwestia organizmu-każda z nas moze inne tabletki tolerowac

hej. Ja tez zauwazylam ze BARDZO wypadaja mi wlosy ale nigdy nie wpadlam na to ze to moze byc przez yasmin :/ biore je podobnie jak Ty czyli od poltora roku :/ i tez mi sie nieusmiecha ich zmieniac bo juz raz probowalam to skutki byly oplakane(przedewszystkim rozdraznienie i placzliwosc) i wrocilam do yasmin spowrotem..

Gość martka2007
Dwudziestolatka - ja ide do lekarza za jakies2 tygodnie, wiec mu powiem o tych wypadajacych wlosach... Ja tez sie nie skapnelam wczesniej ze to moze byc przez yasmin. zawsze mialam geste itp wlosy. Jak zaczely mi wypadac zarlam rozne witaminki, skrzypy itp a to ni9c nie pomoglo!!!!! :/ A skoro je bralam, jestem zdrowa, to tylko0 yasmin moze to powodowac... :/ Pojde do ginka to spytam co on mysli na ten temacik. A nie chce zmieniac... Bo poza wlosami , to jest bardzo dobry dla mnie ... No i taki to problem... !!! A Ty spytaj tez ginka!!! Pozdrooo

Gość meheret
ja zmieniłam yasmin na logest i dalej mi włosy wypadają(ale nie z tego powodu zmieniałam tabletki);/ lekarz powiedział poprzednio ze to skutek uboczny i powienien ustapić ale nie ustepuje od 2 opakowań yasmin i 3 logestu jak w końcu sie wybiore na wizyte zapytam co z tym zrobić... chyba ze któraś z was znajdzie sposób to załóżcie nowy topik bo chętnie skorzystam wtedy z jakiejś rady;)