Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yewelery

Nie moge jesć jajek! Czy to możlwie..?

Polecane posty

Gość yewelery

Nie wiem czy już czy ja sobie coś wmawiam..?? Jak zjem jajko nieważne pod jaks postacią: gotowana, jajecznica, omlet, kogel mogel, momentalnie dostaje zawrótów głowy, jest mi niedobrze, bierze mnie jakas śpiaczka... a jednocześnie odczuwam ogromne poddenerwowanie.. Czy to alergia..? To się dzieje od jakiegos czasu! Unikam Jajek jak ognia bo sie boję!

Gość możliwe że to alergia
najlepiej zgloś się do lekarza!

Gość życie bez jaj
Jesteś pewna, że to od jajek?? Może wmawiasz sobie, że to jajka to powodują. Ja na Twoim miejscu wybrałabym się do lekarza, na początek do internisty.

Gość a ja sadze
a ja sadze ze sobie nie wmawiasz, bo mam kolezanke ktora nie moze jesc jajek absolutnie i jak zje jajko ma mdlosci i jej lekarz zabronil.

Gość ja tez nie mogę jeść jajek
ale z innego powodu- dostaję natychmiast wzdęcia i puszczam KOSZMARNE< siarkowate pierdy, po prostu okrutnie cuchnące:O Po niczym nie mam takich pierdów:O Tragedia...

Możliwe. Najlepiej udaj się do alergologa i zrób testy alergiczne z uwzględnieniem czynników pokarmowych - tanio i skutecznie. Przekonasz się czy twoja alergia roi się w głowie, czy może jest seryjna.

Gość ginka40
ja też nie mogę, ale np. przepiórcze są ok, nic mi nie jest