Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasnowidz 1979

BANK SOBOWTÓRÓW - zamiana RÓL

Polecane posty

Część 1. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3388185 TERAZ PORA NA MOJEGO SOBOWTÓRA, czekam na propozycję. PYTANIA: 1) Ulubiony kolor 2) Ulubiony film 3) Ulubiona piosenka 4) Twoje hobby 5) Twoje 1 marzenie od złotej rybki 6) Kolor Twoich włosów i oczu 7) Wiek 8) PRzypadkowe słowo, jakie przychodzi Ci teraz do głowy - 1 1) malinowy, amarant, pomarańczowy 2) Dirty Dancing, Legalna Blondynka; thrillery psychologiczne 3) When You look at me (Cristina Milian) i Here comes the sun (RNG) 4) Dialektyka, pisarstwo, TANIEC, filozofia http://unikatowa.wizytowka.pl 5) Zdrowie i praca na wysokim stanowisku, własne mieszkanie 6) Blondynka (końcóweczki bodowe, tzw. pazurki), niebieskie oczy 7) 28 lat 8) Antidutum

Gość BEZROBOTNA EWA
jejciuś jaka Ty szczuplutka

EWO kochana, bo po prostu jak nie miałam pracy - nie było z czego żyć, z wrózb się człowiek nie utrzyma i pracy na czarno, więc zaczęłam chudnąć, bo nie było z czego kupić jedzenia nawet. A jak nie mam to nie jem (gdyz jestem przeciwna jakims sponsorignom czy cos w tym rodzaju); Dopiero teraz moja sytuacja się krystalizuje. Ale 2 lata było tragicznie, choć pracowałam (zarobki 300 - 600 zł), gdzie jeszcze trzeba dac na opłaty, wypełnić lodówkę, kupić środki czystości... Dopiero teraz jest lepiej. Dopiero teraz TA PRACA i SZANSA NA to, aby żyć godnie... i w koncu przytuję :D obiecuję !!! Buziaki

Jasnowidz 1979 to smutne co napisalas , ale cieszy mnie to ze juz jest ok, zycze powodzenia w zyciu! oby bylo tylko lepiej:)buziaki