Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda11111111111111

wasze dzieci

Polecane posty

Gość magda11111111111111

spodziewam sie dziecka i myśle jakie imie jest najładniejsze. to będzie dziewczynka. jak maja na imie wasze córcie??;) :) prosze piszcie

Gość niekasia
mi sie bardzo podoba imie sara i tak chce nazwac corke, ale tatus sie sprzeciwia, mowi, ze to imie dla psa :( jeszcze iga mi sie podoba. albo kamila. powiedzcie, czy sara to takie zle imie?? jemu podobaja sie imiona typu kasia czy asia...:(

Gość elinova
Mi bardzo podoba się imię Sara i jeśli bedę miała druga córeczkę to właśnie tak dam jej na imię. A moja córcia ma na imię Wiktoria :-)

Gość teraz wszystkie dziewczynki
to Wiktorie:P No..co druga:D

bardzo podoba mi się imię Sara ale jak byłam w ciąży to mojej koleżanki suka tak się nazywała i dlatego zrezygnowałam z tego imienia,jest to oczywiście imie dla ludzi a nie psów ,moja starsza córka ma na imię Kamila a młodsza bardzo krytykowane na tym forum -Nikola :D niekasia- Iga też bardzo ładnie

Gość niekasia
a tak przy okazji: jak przekonac tatusia dziecka do swojego pomyslu na imie? nie chce zeby moje corka byla kolejna kasia... poza tym popatrzcie: ja nosze dziecko przez 9 miesiecy, ja bede musiala je urodzic, wiec czy nie mam prawa nazwac dziecka tak jak zawsze tego chcialam? poza tym on jej da swoje nazwisko... wiec czy to nie byloby najsprawiedliwiej, jesli ja dam dziecku imie?? on nie slucha moich argumentow, no juz nie wiem co zrobic... :(

Sara to bardzo ładne imię. Nie jest w moim stylu i bardziej podobają mi się inne imiona, ale znam jedną Sarę i jest śliczną, mądrą dziewczynką. Nie znam żadnej suczki o tym imieniu, znam za to pełno suczek, które mają na imię- Sonia. niekasia---> Może jest jakieś jedno uniwersalne imię, które podoba się zarówno Tobie jak i Twojemu mężowi?? Stwórzcie listę imion, które Wam się podobają i na pewno coś wybierzecie. Może z czasem przekonasz męża do Sary.

Gość niekasia
problem w tym ze nie ma ani jednego imienia, ktore podoba sie nam obojgu... :( ostatecznie aniela... ale tylko dlatego, ze mam dosc tych sporow i jesli bede musiala, to ustapie...nie jestem do tego imienia przekonana w stu procentach, jest ladne, ale nie w moim stylu... dlaczego to ja mam ustepowac?? tak bym chciala miec sare... :(:(:(

Gość magda11111111111111
podnosze. jak maja na imie wasze dzieci

Gość kiełbasa krakowska
co to za bzdurny argument z tym psim imieniem ? moja kocica nazywała się grażynka , a kocie imię to to nie jest

Gość kiełbasa krakowska
a aniela - okropne moim zdaniem sara bardzo ładne nie wiem , czy jest takie imię - ale co bys powiedziała na Lea?

Gość magda11111111111111
ja mi podoba LENA, uważam ,że to piękne imię ale nie nazwe tak córki bo juz mam w rodzinie Lene:( A szkoda

Gość magda11111111111111
i tez uważam że sara jest imieniem jak dla psa;/;/

Gość Imie dla dziecka
Mój syn to Mikołaj(i nadając mu to imie nie było tak popularne a było to 6 lat temu).Teraz jak będzie córka to nazwiemy ją Patrycja.Dla chłopca jeszcze nie mamy

Gość suszona
moja suczka ma na imie gabrysia :D:D moze maja? albo iga? sara to tez ladne imie... z zydowskim rodowodem...:)

Gość kokorypek
teraz zamiast imion dla psa nazywacie imionami dzieci potem jest problem bo nie ma imienia dla dziecka bo jakas suka sie tak nazywa albo pies ludzie sa pojebani nie wiedza juz co robic

Gość suszona
jakis problem z tym masz, kokorypek? gabrysia to swietne imie dla psa, bo sie dobrze zdrabnia (gaba, gabi). przy tresurze to wazne.

Gość kokorypek
a ty pewnie masz suszona cipe debilka

Gość a mnie sie podoba
Nicola

Gość anulka damulka
Ja chciałam córce nadać imię Paulina. Mąż bardzo chciał Patrycję... Jak go przekonałam? Kiedy przyjechał odebrać nas ze szpitala, to mu powiedziałam, że to ja chodziłam w ciąży, to ja rodziłam i to ja musiałam ponad tydzień leżeć w szpitalu (na dodatek podczas świąt i ważnej rodzinnej uroczystości :( ), więc chyba mogę jeszcze imię dla dziecka wybrać... Teraz mąż jest przeszczęśliwym tatusiem Paulinki. :)

Gość pauliny sa glupie

Gość trzeba się dogadać
Ja jeszcze przed ciążą powiedziałam mężowi, że mam wybrane imiona dla dzieci i nic innego mi się nie podoba. Mój mąż jest ugodowym człowiekiem i jakoś przystał na moją propozycję.

Gość niekasia
myslalam tez kiedys nad imieniem gabriela albo maja, ale nic juz na to nie poradze, ze jednak sara podoba mi sie najbardziej... no i kamila oraz iga. wczoraj powiedzialam, ze musi wybrac imie bo czasu coraz mniej a ja w szpitalu przy rejestracji dziecka nie bede sie z nim spierac. marudzil strasznie na ige wiec powiedzialam: nie chcesz igi, masz jeszcze wybor miedzy sara a kamila :) prawie go przekonalam ale....... sara bardzo ladnie komponuje sie z nazwiskiem, wiec... :) trzymajcie kciuki :)