Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliiilililiil

problemy z erekcja, help

Polecane posty

Gość liliiilililiil

Witam mam problem, wlasciwie nie ja ale zaczelam sie nad tym zastanawiac. Spalam ostatnio po raz pierwszy z nowym chlopakiem, wczesniej kiedy sie spotykalismy, przy pieszczotach, czulam ze ma erekcje. A kedy juz bylismy w lozeczku, na poczatku mial, a w momencie kiedy chcielismy sie kochac nagle jego czlonek zmiekl. Pozniej sprobowalismy kilka razy jeszcze, wszysko bylo ok do momentu kiedy mial we mnie wejsc, juz w tym momencie przestawal mec erekcje i nie dalo sie nic zrobic. Chlopak nie jest nerwowy, jestesmy dorosli, nie bylismy pijani, podniecal sie przy mnie, ale tylko na chwile. Zaczelam sie zastanawiac co jest nie tak? Moze ktos mi pomoze?

Gość obserwuje tego mistrza...
i widze ze ta ksywa jest na wyrost i to totalnie. Szczerze to nie mogę już patrzeć na jego mierne wypowiedzi.

Gość dfgfdgdf
jak nie możesz patrzeć to idź do lekarza, od oczu

może miał dłuższą przerwę? z facetami tak już bywa.. albo się zestresował? najlepiej będzie pogadac i wspólnie rozwiązać problem :) powodzenia! ludzie, mała prośba- zacznijcie pisać na temat, a nie zaśmiecać kafeterię :)

Podejrzewam, że to jego zdenerwowanie. Chciał wypaść jak najlepiej. I to mogło być powodem. Jeżeli zależy Ci na nim do nie śmiej się z niego i pomóż mu. Spokojnie, raz, drugi, trzeci, oswoi się z sytuacją aż wreszcie przestanie się denerwować i wszystko będzie O\'K. Może to trochę potrwać; nawet miesiąc. Ale co zrobisz zależy od Ciebie.

Gość lililililili
nie wysmialam go, jest tak pewny siebie ze stwierdzil jeszcze ze w gruncie rzeczy to byl super doswiadczenie takie mile calonocne pieszczoty. Nie wiem czy to sie powtorzy, boje sie spr4awdzac

Gość lililililili
on twierdzi ze pierwszy raz mu sie zdarzylo ale ja sie zastanawiam czy to w ogole nie jest pierwszy raz jego

Gość zahariasz
Kiedys tak mialem ,ze sie napalilem na pewna dziewczyne.Odwlekalem moment ,az ja przelece.Cholernie bylem napalony .Bawilem sie jej cialem i przegialem ,bo gdy chcialem odbyc stosunek ,stracilem wzwod ,poczulem sie bezradny .Nic juz nie pomoglo .

Gość lililililil
zrobilam mu loda! :D tzn zaczelam ale pierwszy raz w zyciu robilam to na miekkim czlonku, nie wiedzialam co mam robic! wiec sobie odpuscilam. Dziwna sytuacja, on np. bardziej zareagowal jak zdejmowalam bluzke niz jak go piescilam, ale tez na chwile tylko:/