Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

GDYBYŚ MOGŁA NIM BYĆ ?

Polecane posty

Storczykiem. Udawałabym, że jestem czymś innym i śmiałabym się z takiej farsy :D

Ale jak meżczyna sterczy..to chyba nie jest farsa..zwłaszcza gdy długo czeka...no i ma te kwiaty za plecami

I pięknie pachną, a poza tym są bardzo delikatne.

................mhhhhh.................delikatnie i bardzo tkliwie...............czule i nieśmiało.............

Nie mozna tak eksponowac storczyka....przeciez kiedy on trzyma go z tyłu wzbudza w niej ciekawość....usmiech ku niej jest najwazniejszy

Gość Endora
Ej, o co chodzi? Ludzie piszą nazwy kwiatów a wy co? po co te interpretacje?

Ja mam niebieski kolor oczu....czasem na dnie zrenic mozna dostrzec u mnie plasające storczyki..ale nie moge o tym tak teraz śmiało mówić

Najlepiej jak sama w nich utonę i powiem, czy te storczyki pląsają, pluskają:) Lepiej samej sprawdzić ten Błekit Oczu;):)

To ja jednak wole ten Storczyk z przodu miec....w koncu nie mozna wstydzić sie prezentów....zwłaszcza kiedy sa to piekne i delikatne kwiaty..dl akobiety

Pucio zegna i zyczy wszystkim kobietom na Kafe ...kwiecistych uczuć...kwiecistej delikatności...dotyku igiełek....zapachów...kolorowych...mysli o miłosci

Gość czekoladka***
kwiatem? niezapominajka... to moja 'gorsza' strona osobowosci... ulegla i zakochana az do bolu (o czyms takim marze...!!!!) a kamieniem szlachetnym?pewnie turkusem-tak kocha swego wlasciciela, ze nawet zmienia kolor :)

gdybym ja była słoneczkiem na niebie nie swiecilabym ja tylko dla ciebie ani na wody, ani na lasy ale przez wszystkie czasy pod twym okienkiem i tylko dla ciebie gdybym w sloneczko mogla zmienic siebie :-) :-D

Woow typowo harcerska piosenka....ale tak uczuciowa...Nie !!!! co ja mówie taka Huzarska.....nie !!!! przeciez to Mazowsze hahahahha