Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zegarynka82

podkłady muzyczne dofilmu ze ślubu..propozycje

Polecane posty

Gość zegarynka82

jest to forum slubne ale oprócz ofert sukni, zespołów, itp. nie ma nic o sprawch bardziej szczegółowych. Jakie proponujecie piosenki aby mogły sie nadawać do reportazu slubnego..tylko nie piszcie ze ma je wybrac sam kamerzysta ...

Nie wiem to chyba zalezy od gustu mlodych: zawsze pierwsza pierwsza piosenka jest na plycie- wielka milosc-seweryna krajewskiego na blogoslawienstwo-damian holecki-weselne dzwony.

Gość zegarynka82
wczoraj poszperałam i wybrałał kilka mozliwości może komus się przyda .... 1) Dana Glover "It is you I have loved all my life" 2) Shania Twain "From this moment on" 3) Counting Crows "Accidentally in Love" 4) Best Years Of Our Lives – 5) I Love You Babe - 6) Frank Sinatra- Love and marriage 7. You are so beautiful - : joe cocker 7) I feel good james brown- 8) The wedding song (There is Love) melodie- kenny g – 9) Mandy more- only hope 10) Pearl Harbor - 'Far Away' 11) Faith Hill - There You'll Be można ich posłuchac na www.youtube.com

Ja bym proponowała Piotra Rubika \" Miłość, to wierność wyborowi\". Raz, że jest naprawdę ładna, dwa nie jest oklepana , trzy mówi dużo o osobach, które ją wybiorą.

Gość kaciczek
Ja tez zbieram podkałdy muzyczne do kasety 1. Kombi - Poloenie 2. Bajor - Taka miłośc w sam raz 3. Andrea Boccelii - Time to say goodbye 4. Czerone gitary - Senny szept 5. Grechuta - Będziesz moj a pania, dni których nie znamy 6. Szczesniak - Całe zycie czekam na ciebie 7. Kancelaria- Zabiore cie właśnie tam 8. Krawczyk - za toba pójdę jak na bal 9. Era - AMeno 10. Walc z Nocy i Dni

Gość ooooooooooooo
time to say goodby to raczej na pożegnanie.... a nie na slub.... KOBIETO!!!!!!!!!! zlituj się ;)

Gość kaciczek
a ktos ma jakies inne np polskie

Gość mbnn
jak boccelli , to juz może lepiej vivo per lei

Gość hmmmhmmm
Ja napewno coś Piotra Rubika :) Lubię i już.

Gość ddddddddddddd
SIMPLUSTIC - KOLYSANKA WODECKI - OCZAROWANIE KUKULSKA - ZAKOCHANI TOMCZAK - NIEBIESKA PIOSENKA R.CHOJNACKI - I LOVE YOU DO BÓLU SKALDOWIE - KTOS MNIE POKOCHAŁ ZIJO - MAGICZNE SŁOWA DE SU - ŻYCIE CUDEM JEST DE MONO - SIEDEM DNI DE MONO - MYSLISZ PODOBNIE LADY PANK - ZAWSZE TAM GDZIE TY PERFEKT - NIE MOGE CI WIELE DAC SKALDOWIE - WIERNIEJSZA OD MARZENIA KANCELARYJA - ZABIORE CIE STACHURSKY -ZOSTANMY RAZEM SZYMON WYDRA - NASZE ZYCIE BEDZIE JAK POEMAT..... JAROCKA - WYMYSLIŁAM CIE

Gość Kowan
Chciałabym otrzymać kilka podkładów muzycznych czy bylby ktoś tak miły ? Mój adres kowan22@op.pl

Gość Hinaciaaa095
Ja potrzebuje właśnie podkładu muzycznego Kancelari albo Tomasza Karolaka (obojętnie) co prawda nie na ślub ale potrzebuję ;) Bardzo proszę o pomoc

Gość Hinaciaaa095
Ja potrzebuje właśnie podkładu muzycznego Kancelari albo Tomasza Karolaka (obojętnie) co prawda nie na ślub ale potrzebuję Bardzo proszę o pomoc... Bardzo... Bardzo... Bardzo...

Gość Br3g
Ocarina- Implora seweryn krajewski- wielka miłość chłopcy z placu broni- kocham cię Song of ocarina ave maria

kolezanka miala 'blue moon',rokowa wersje,tylko nie pamietam kto to wykonywal.fajnie wyszlo:-)

A ja polecam kawałki Michała Bajora, widziałam już kasetę z takim podkładem, naprawdę rewelacja. Zwłaszcza: Miłość idealna Nie chcę więcej i kurcze jeszzce kilka pięknych piosenek których tytułów w tej chwii nie pamiętam :P

Dziwi mi,ze tak duzo osob wybiera Kolysanke jako pierwsza piosenke, bez obrazy, ale troszke zalatuje disco polo. Ja jakbym to miala wybrac to tylko,zeby sie posmiac. Tak samo nie lubie tej piosenki kacelarii, zabiore cie,, kiedys taki chlopak gral, to przez cala noc i ja po 6 godzinach sluchania tej piosenki juz jej bardzo nie lubie. Poza tym nie uwazam,zeby byla az tak romantyczna. Wiecie co jest romantyczna piosenka ,, Fields of gold,, by Eva Cassidy. Chcialabym isc wzdluz oltarza przy tej piosence tylko pomimo,ze przesluchalam ja milion razy, to ciagle nie wiem czy nie kojarzy sie troszke za bardzo z umieraniem.

Gość wikllina
może: Bajm - Być z tobą Kayah i Kiliański - Prócz ciebie nic (czy jak to brzmiało...) :p

Gość pati333320
hej!;p ma ktos moze podklady do takich utworow, jak: Kasztany, Bardzo smutna piosenka retro, piosenki z filmu Noce i Dnie..... ??? Ogólnie to szukam jakichs podkladow do piosenek z filmow..... Pomozcie, prosze.... pati333320@wp.pl

Karolina Kozak - Razem zestarzejmy się Pozwolił nam los - Anna Jantar & Bogusław Mec Bryan Ferry And Roxy Music - Slave To Love The Beatles - All You Need Is Love Krzysztof Krawczyk - Weselne preludium - walc angielski Kenny G - The moment

u nas to raczej będą rockowe kawałki, a nie żaden kicz w stylu Kancelarii bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Myślę jeszcze nad piosenkami z sountracka do Amelii.

Gość moja_kicia
PATI333320 Sa te podkłady na www.muzyczka.pl :)

Gość ich troje
Nie wiesz czy pierwsza miłość to ostatnia...:D:D "pierwsza ostatnia miłość"

Gość barbapapa1999
Podkłady muzyczne bez dwóch zdań są najlepsze na www.spiewajcie.pl ; te są profesjonalne, a nie przeróbki midów; I są tanie.

Gość gość
Podkłady muzyczne w formacie MP3 dla zespołów i wokalistów. Swiatowe hity, muzyka polska, biesiada, disco polo, utwory intstrumentalne,kolędy i pastorałki. www.grakura.com