Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student 24 z dylematem

dziewczyna moze i nie jest zbyt mądra...

Polecane posty

ale ewidentnie chętna.to kumpela mojej kuzynki,poznalem ja na imprezie ,rozmawialismy i jest glupiutka,nadasana,zapatrzona w siebie mala egoistka.juz wtedy sie do mnie kleila ale ja zbylem. cholera mialbym ochote utrzec tej malej madrali nos,poobracac ja na wszystkie strony ale nie jest do konca w moim typie,wogole nie jest. mam dylemat. http://www.bajer.pl/?id=51014 http://www.bajer.pl/?id=51005 http://www.bajer.pl/?id=50997 http://www.bajer.pl/?id=51016

Gość nie warto
takiej tapeciary dotykac daj se siana

Gość ten typ tak ma
a kto powiedzial ze ma byc madra ma to co powinna miec wiec prawiczku nad czym sie zastanawiasz jebac jebac to jest wazne

ja mam dylemat czy wrto sie z taka rozmieniac na drobne nie chce zeby sie potem przyczepila i udawala moja dziewczyne bo ludzie by mnie przestali szanowac ,prawiczkiem juz nie jestem a gowniara zalazla mi za skore swoim gadaniem i zachowaniem raczej z zemsty bym to zrobil czy dla jaj

Gość belblglglgf
alwe lachociąg buhahahhaha jak taka mądra to jak bym ją potraktował z należytym szacunkiem na jaki zasługuje hahahhahh :PP

Gość ten typ tak ma
zrob to dla swoich JAJ :):)

Gość przelec ja
tylko sie zabezpiecz bo roznie bywa...:P

Gość ewa bum
hehe ale laska,uuuuu nie pogadasz tak sie prezy do aparatu jakby tam jakis kutas do niej mrugal:P nie wiem czy warto w ten interes "wchodzic"

Gość racjonalnie myśląca kobieta
niczego sugerowała nie będę ale trzeba mieć trochę szacunku do siebie.. i nie pierdziel że to z zemsty miałoby być, bo to będzie niewątpliwa przyjemność chociażby dla Twojego przyrodzenia.. z kim przystajesz takim się stajesz, czy coś w ten deseń ;)

Gość wyglada na typowa blachare
pyzata tapeciara a skoro skuka daje to pies nie wezmie? to ty porzadny chlopak jestes :)

Gość wyglada na typowa blachare
suka*

Gość gość
czy ona ma tylko pol twarzy? Ciagle robi ta grozna mine tylko w jedna strone....A tak btw, mowta co chceta, ale juz ja lepiej wygladam :classic_cool:

nie znam dziewczyny tak do konca ale to jak sie zachowuje nie swiadczy o niej dobrze,nie chce byc bykiem rozplodowym i stukac wszystkiego co sie nawinie -ona sie nawija.ale potrzeby tez sa.przyjemnosci dwie ,wiadomo jaka i satysfakcja ze tej madrali cos udowodnie

a ktorys z was chcialby ja w ogole miec?

Gość do racjonalnie myśląca
popieram popieram popieram nie stac Cie na wiecej?

Gość gość
Wiesz, zapiąc mozesz, ale na pewno nie bedzie to zdobycz, z ktorej bedziess dumny;)

Gość do pozdro
ty jestes normalną,zwykła naturalna ładną dziewczyną i moje gratulacje ze nie wygladasz jak ta pani z foto ,zachowaj Boziu :P🌻

Gość gość
o rany, dziekuje za kwaitka:D

kurwa ona jest chetna,na tamtej imprezie kiedy sie do mnie kleila powiedzialem zeby tego nie robila ,kilka razy zdejmowalem jej lape z moich kolan,to mnie od impotentow i gejow zwyzywala.na drugi dzien smsy czy sie spotkam po prostu namolne dziewcze.po prostu pomyslalem ze ja przelece i potraktuje jak na to zasluguje.ale to by bylo nie fair i nie na poziomie wiec pewnie i tak nic nie zrobie chociaz meska duma domaga sie zemsty

Gość typowe dla faceta
a potem bedzie sie chwalila kolezankom i bedziesz miał obciach ale skoro warto ulzyc malemu i sie nie brzydzisz "masówek" to smiało,takie twoje tłumaczenie swiadczy o jednym-dorownujesz jej poziomem intelektualnym,Bravo Casanovo z ambicjami ^^

Gość i napewno dorobią mu
etykietke godną jego zdobyczy ,buahahahahha,kolejny tepy frajer

nie znacie mnie ,oczywiscie posmiac sie mozna z kazdego bo czemu nie ale to dylemat moralny jest i myslalem ze ktos mi tu mszczenie sie na glupiej siksie wybije z glowy albo wrecz przeciwnie ale obelgi slac jest szybciej i latwiej i tez zbyt wielkiej inteligencji do tego nie potrzeba

Gość nawet bym jej nie kopał
a swoja droga marna prowokacja :o . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . mozesz zjesc kupe studencino i wracac na f23🖐️

wszedzie wietrzycie prowokacje jakby problemy zycia codziennego konczyly sie na tym jaka dluga macie palke

Gość bleeeee ale oblesna

Gość ja bym wyruchal
a potem rzucil wypierdalaj z mojego lozka suko

Gość gregegeg
Koleś z takimi dziwkami obcujesz psujesz nam opinię potem wychodzimi na kurwy męskie :(( żenujące...

Gość ja bym wyruchal
wez se studenta:P

Gość ja bym wyruchal
student wyruchaj ja we wszystkie dziurki niech lachociag zaluje ze sie urodzil a potem zrob tak jak muwie wywal z lozka z domu z samochodu niech sie poczuje jak szmata ale po takich to ni nie obleci

Gość a miiiiiiiiiiii
mnie tak koles potraktowal jak ci radza ci wyzej, tylko ze ja sie do nikogo nie lepilam, tylko bylo odwrotnie. teraz jestem sama i sie piekielnie zle czuje ze dalam sie omotac. wiec jak masz troche godnosci to nie rob tego dla siebie i olej ja