Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sAnita_

Nie chce tanczyc poloneza z dyrektorem.JAK SIE WYKRECIC?

Polecane posty

Gość sAnita_

Nie bylo mnie na godzinie wychowawczej na której ustalano kto bedzie tanczył z dyrektorem i wychowawczynią.Wypadło na mnie(nikt nie chciał isc..wiec wybrali mnie bo nie było mnie na lekcji i ''nie mogłam prostestowac'').Wczoraj wyjasniłam im ze mam przeciez partnera-ide z kolega z klasy z którym dobrze sie rozumiem.Nie chce tanczyc w pierwszej parze poniewaz byłam tylko na jednej próbie i boje sie ze wszystko mi sie pomiesza(nie dlatego ze układ jest trudny...bo pewnie jest do opanowania...ale ja po prostu czuje strach przed tanczeniem w pierwszej parze.Nigdy sie do tego nie przyznaje ale prawda jest taka ze czasem mniewam leki).Teraz nie wiem jak sie z tego wykrecic.Nikt nie rozumie dlaczego nie chce z nim tanczyc.Nie powiem im przeciez o tym ze mam jakies dziwne lęki co zrobic?

Gość sAnita_
wszyscy u mnie w klasie ida z osoba towarzyszącą(niektórzy dobrali sie w klasie)...tak wiec ktos musi zrezygnawac z tanca z osoba przez siebie zaproszona.Nie rozumiem tylko dlaczego akurat ja...

Gość to chamstwo
wzieli ciebie żebyś zatańczyła z dyrem nie pytając o zgodę, powinnaś pokazać im palec środkowy!! tak się nie robi , powiedz że nie będziesz z nim tańczyć i już!!!

Gość xxxvvv1
Polonez z dyrektorem to zaszczyt. POkaż im swoją klasę i zatańcz, bedziesz miała w przyszłości miłe wspomnienia i fajne zdjęcia dla Twoich dzieci.

Gość sAnita_
miłe wspomnienia?Nie nazwałabym je tak..raczej ogromny stres(moze osiby z mijej kalsy tego nie zauwazaja...bo na codziec jestem raczej otwarta osoba...ale tak naprawde miewam jak juz wczesniej wspomniałam leki) mysle ze taki stres zniszczyłby mi cała zabawe...ja potrafie sie naprawde przejmowac i długo analizowac

Gość elitaka
idz do wychhowawcy i powiedz ze nie chcesz, przeciez nikt cie siła nie zaciągnie, nie znaczy nie kazdy inteligentny człowiek to zrozumie. Z dytektoram powinien tańczyc sdziewczyna z samorządu szkolnego, ktora go zna i się przy nim nie stresuje

Gość sAnita_
tzn ja sie nie stresuje dyrektora ale tego ze tanczyłabym w pierwszej parze---> to własnie wywołuje u mnie lęk.Nigdy nie pcham sie na sam poczatek itd po prostu zle sie wtedy czuje.Na kamerze pewnie widac by było moje spłosenie

Gość sAnita_
spłoszenie

Gość 333333
poprostu powiedz ze nikt tego z toba nie ustalal i nie wyrazasz zgody...mysle ,ze szczerosc jest najlepszym rozwiazaniem