Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZABUSIA29

WODZIREJ NA WESELE Z OKOLIC SOSNOWCA

Polecane posty

Gość mi mi098
my mielismy wodzireja z Rudy Slaskiej -super zabawa ale jest drogi.Wszyscy byli mile zaskoczeni ,wesele bylo boskie

Gość mikser
dziewczyno kiedy tam 2008 dopiero sie zaczal 2007,obyscie wytrwali do tego czasu...pierwsze slysze ze slub ze szczegolami planuje sie dwa lata predzej o matko

Gość dokladnie przedmowczyni
Dokladnie..zeby wytrwali.. ja juz mialam brac slub dwa razy i zwiazki sie walily jak mialo do czegos dojsc.Panowie bali sie odpowiedzialnosci i wiazania sie na powaznie. treaz nauczona doswiadczeniem wole wziac slub jak najszybciej.Zreszta moj luby tak samo. Chcialabym jeszcze w tym roku i dopiero ogladam sie za sala. Wiem ze na koniec wrzesnia pazdziernika mam jeszcze szanse. Zrobilam blaa bo jak pytal kiedy che to strzelilam sierpien przyszeglo roku ;/ teraz wiem ze to za pozno, dopiero styczen mamy. Moze ta panna sie pomylia w dacie po prostu? To raczej nie mozliwe aby az tak planowac ;)

jesteśmy już na tyle długo i po zaręczynach że nie ma obaw a poza tym to już rok został no i chcemy zaklepać bo nasi znajomi rok wcześniej załatwiali i mieli problemy najfajniejsi już byli zajęci na dwa lata do przodu więc jak ktos sie na tym nie zna to jego problem a poza tym my wyjeżdzamy na pół roku za granice i musimy mieć to załatwione!!!!!

Gość Martaa29
Na naszym weseleu gral Pan Mariusz . Profesjonalista w pelnym znaczeniu tego słowa . Poprowdzil cale przyjecie wysmienicie i moge polecic go z cala odpowiedzialnoascia. Super muzyka ,same hity starsze i nowsze - wszystko to co powienno byc było. Spotkal sie z nami ,wytlumaczyl , podpowiedzial co po czym i dlazczego , ustosunkowal sie tazke do naszych sugestii i wszystko wypadlo wysmienicie. generalni miło , konkretnie , sympatycznie. jako ze wiem jak trudno jest zdobyc kogos dobrego na tak wazne przyjecie to podaje numer 0697 02 18 77. wszystkim milej zabawy.

Hej imienniczko dzięki za informacje napewno zadzwonie do tego dj którego polecasz jak miło że chociaż jedna osoba dała jakiś namiar

Gość Ania2
Znam dobregi i niedrogiego DJ-a . Znalazłam go przez to forum. DJ PABLO tel.602401778 Grał u mnie na weselu w styczniu. Było jak mówił - czyli bardzo dobrze! Pozdrawiam!

Gość Aska25.Katowice
Witaj , ja bylam na weselu u mojej siostry , i ona se zalatwila DJ Wodzireja , ale to byl Mocarz!!! Pelen Profesjonalizm , sprzet super , plyt z 5 duzych kufrów , swiatelka kolorowe i szeroki przekrój muzyczny , Gosciu gral kazdy rodzaj muzyki , a nawet ambitniejsze numery- jazz, swing, rock@roll itp. i robil zabawy i konkursy . Na weselu bylo ok-80 osób i musielismy przedluzyc do 6ej rano , bo wszyscy sie maniakalnie bawili. Facet gra juz kilkanascie lat po weselach i jest Konkret , a nie wyglada ze ma taki staz, i nawet nie zle z niego Ciacho hi hi . Takze polecam goraco i podaje z zyczliwosci nr tel do niego - DJ pan Piotr tel- 501 160 757. . Wesole i taneczne to bylo wesele i chyba o to chodzi prawda ? . pa pa Aska z Tauzena