Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baśka1981

Pierścionek zaręczynowy po zerwaniu... No właśnie -

Polecane posty

Gość Baśka1981

Co robicie z pierścionkiem zaręczynowym po zerwaniu z facetem. Ja, mimo, że minęło już z pół roku to noszę go sobie . Czy to dobry zwyczaj czy nie?? jak jest u Was?

Gość swiat z wysoka
nie bylam zareczona, ani tym bardziej nie zrywalam zareczyn, ale uwazam, ze pierscionek nalezy zwrocic

Gość taka jedna.....
Oddałam, bo wg mnie przynajmniej powinno się zaproponować. Jeśli facet chciałby, żebym sobie go zostawiła, to ok, nie nalegałabym. Ale on wręcz z prędkością światła schował go do kieszeni :) I good. Niech sprzeda na allegro lub niech da następnej narzeczonej ;)

ja tez ciagle go mam. chcialam oddac ale jakos tak wyszlo ze nie oddalam, mialam go w rece i powiedzialam ze przyszlam specjalnie z pierscionkiem ale tak wyszlo ze jednak go mam. ale nie nosze go, jest schowany bo nie moge na niego patrzec a to juz prawie rok od zerwania

Gość moim zdaniem jesli pierscione
k byl tani, za pare setek, to mozna zatrzymac, ale jak byl za pare tysiecy, to oddac, zawsze facet go moze odsprzedac. Albo, jesli to pamiatka rodzinna tez oddac

Gość Hyże
A Jak Kobieta nosi ten pierścionek po byłym na palcu a spotyka się już z innym ??

Gość -HEHEHE---HEHE
Znam przypadek kiedy facet ( o ile tak w ogole mozna to nazwac hehe) zarzadal zwrotu pierscionka. Dziewczyna wrzucila go do scieku kanalizacji miejskiej ...

Gość BuenaKaper
No moja Gwiazdka to mnie intryguje bo nosi pierścionek po byłym a spotyka się ze mna już spory czas... Tak jak Hyźy napisał wyzej. Źle to wpływa na mnie ale nie chce jej o tym mówic - bo niby jak powiedzieć?

Gość BuenaKaper
Z tego co się orientuję to zaręczynowy :-(

Gość BuenaKaper
Nie zakłada go codziennie ale od czasu do czasu ma go na ręce...

Gość e tam nie martw sie
to, ze nosi pierscionek po bylym, nawet zareczynowy, to wcale nie znaczy, ze Cie nie kocha, lub ze czuje cos do ex Po prostu podoba jej sie ten pierscionek, moze byl drogi, a ona materialistka? Wez to pod uwage, a nie, ze zaraz Cie nie kocha

Gość BuenaKaper
No ja tez wierzę... Tylko troche mnie ten pierścionek irytuje... a ładny jest -ale co z tego. Jak tylko dla ozdoby to niech sobie nosi...

Gość BuenaKaper
Ciekaw byłem czy to odosobniony przypadek czy też tak Niektóre/Niektórzy macie ?

Gość e tam nie martw sie
moim zdaniem dla , jak to napisales "ozdoby i moze tez troche jako "trofeum";) Chyba nie musisz sie martwic, tak mysle:)

Gość e tam nie martw sie
Powiem Ci szczerze, ze ja bym nosila, nawet po zerwaniu, ale pod warunkiem, ze bylby to slusznych rozmiarow diament;)

Gość e tam nie martw sie
no tak, powinnam byla dopisac, o ile uniusl by sie honorem i nie chcial, zebym mu oddala;) Ale mogloby byc np tak, ze facet zdradza narzeczona, wtedy taka nie powinna miec zadnych skrupolow w zatrzymaniu pierscionka. Jakas rekompensata sie nalezy;) :P

Gość e tam nie martw sie
uniosl*

Gość e tam nie martw sie
milej nocy:)🖐️

Gość BuenaKaper
Czyli lepiej zapytać Ją o powód jego noszenia?? Tak się zastanawiałem ale nie wiem sam... Wierzę, z etylko dlatego, że się jej podoba ale chciałbym to z Jej ust usłyszeć...