Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JUZ NIEBAWEM SZCZUPLA

KTO CHCE SCHUDNAC DO WIOSNY 10KILO

Polecane posty

Gość kuz niebawem szczupla
hej laski co z wami widze ze sama tu jestem:(halo chyba odchudzacie sie prawda???damy rade pamietajcie o tym juz niebawem wiosna cieplo i nowey my super laski ile razy chcecie zaczynac trzeba raz na zawsze pozegnac te obrzydliwe zbedne kilosy 3mam kciuki za nas

Gość chetna na maksa
witam ja sie z przyjemnoscia dolacze to jest moj cel!!!10kg!!!od dzis dietka plus cwiczenia...pozdraiwam:)

chetna na maxa a ile wazysz i ile chcesz schudnac i jaki czas sobie dajesz na schudniecie

Gość chetna na maksa
hej!!chcialabym w 2 miesiace obecnie waze 66kg a mam 165cm...

Gość cherry_
pewnie, ze jestesmy :) dla uscislenia : bylo 69kg jest 66kg 170cm moj cel to 55-56 wiec - az 10kg!!!, taka wage mialam 2 lata temu i bylo poprostu idealnie, pozniej zaczelam brac tabletki anty i podjadac i tak sie zbieralo, zbieralo az jestem tutaj :( teraz juz ich nie biore i do wiosny nie daleko - trzeba cos ze soba zrobic ;) ja daje sobie jakies 2,5 - 3 miesiace mysle, ze po takim rozsadnym odchudzaniu jojo zbyt szybko mnie nie dopadnie :)

to fajnie:)ja chce zejsc tak do 53-52 bo teraz mam 163cm i waze 60 kilo

hej lalki :) mogę sie pochwalić schudłam 2 kg w tydzień :) w sumie pokazała 2,5 kg mniej ... no ale ja licze że realne są te 2 kg... :) Udało mi się wytrwac tydzien,,, teraz przedemna drugi... napewno będzie ciężej.... ale dam rade ;) w końcu mam was :)

Gość cherry_
gratulacje 🌻 🌻 dla mnie 2kg. w tydzien to sprawa raczej nie realna, max 1kg. ale dobrze, ze wogole cos ;) ja do poniedzialku probuje tak lekko wodno-owocowo-warzywno :) takie male, nie formalne oczyszczanko a pozniej myslalam o sb, lub 1000kcal :)

a ja poprostu licye kalorie do 1000 dyiennie moge jesc to co lubie ale w malutkich ilosciach:)

Gość cherry_
no i gdzie sie podzialy wszystkie chetne i juz niebawem szczuple 😭 znowu zostalam sama na polu bitwy :( wczoraj zjadlam 3 grube plastry ananasa, 1 jablko, malutki obiadek i 2litry wody mineralnej !!! od dzisiaj zaczynam cwiczonka 8min.abs ps.hop hop jest tu kto ;) ?

Gość honey...
Do kobiece kształty. Jeśli możesz to napisz wszystko dokładnie co jadłaś przez cały dzionek. W jakich ilościach, o której godzinie itp Zgóry dzięki:)

hej lalki :) jestem na tylu topicach że juz sie gubie :) Moge napisać ci co jadłam ile.... w sumie o różnych godzinach jadłam ale zawsze śniadanie około 7.30 a obiado kolacje o 18.30 . a te 2 posiłki które sobie przygotrowałam do pracy to o różnych porach... jak czułam głód lub jak byłam jakaś osłabiona.... zaraz ci napisze na jakim topicu są moje dania dzinne... tylko go najpierw znajde :)

Gość alee
dziewczynki, jak to jest, ze wy przy wzroscie 163 i wadze 59 kg jeszcze się odchudzacie a przeciez nie jestescie grube. A tyle na ulicach naprawde otyłych, bezkrytycznych dziewczyn i kobiet ze szok?

Gość juz niebawem szczupla
hej bo ja sie osobiscie zle czuje ze swoja waga i figura dlatego chce schudnac 5kilo a ty ile wazysz

Gość alee
troszke wiecej od ciebie i tez mi to przeszkadza, ale jak o tym mówie to kazdy sie dziwi, bo nie jestem gruba.

Gość 55555
Witajcie ja też się przyłączę do Was 162 cm 59 kg Tak mam po urodzeniu dziecka :( Przed ciążą 49 kg Mój cel to 54 kg

Gość cherry_
o w koncu cos sie tu ruszylo :) ja dzisiaj od rana jogurt i znowu ananasek (wierze w bromeline) :D fajnie dziewczyny ze jestescie 🌻 alee----> ja tez zle sie czuje ze swoja waga :( narazie marze choc o 5kg.mniej a idealem jest dla mnie minus 10kg!!! wazylam tyle i wiem, ze dla mnie to jest optymalna i zarazem osiagalna waga tylko wiecej sily do walki o to potrzebuje 😭

albo diety south beach dziewczyny drogie. ja w 2 miesiące schudłam 11 kg jedząc 2000 kcal dziennie pysznego jedzonka

no to wklejam jadłopspis - co jem szklanka wody zawsze przed posiłkiem Pije dziennie 3-4 l wody, 2 herbaty owocowe oczywiście bez cukru czy słodzika.. Śniadanie g. 8.30 100 g kiełbasy na gorąco 0W 211 Kcal herbata II śniadanie około 12.00 90 g ogórka zielonego 2,6W 12,6 KCAL 200 G pomidora 7,2 W 30 KCAL 100 G kapusty pekińskiej 3,2 W 12 KCAL 50 G sera fety 1,25 W 107 KCAL 100 g szynki wiejskiej 0,9 W 225 KCAL III POSIŁEK około 15.00 100 G kabansów 0W 329 KCAL IV posiłek - OBIADO KOLACJA około 18.30 200 g karkówki bez kości (gotowana w przyprawach) 0W 538 KCAL 200g Ogórka kiszonego 3,8W 22 KCAL RAZEM WYCHODZI 19W ( można 20) 1487 KCAL ( minimum 1560, maksimum 1872 kcal) Więc kcal wychodzi zamało o 73 kcal na dzienną dawkę... ale to nie jest dużo.... Stosując sie do takich zaleceń udało mi sie w tydzień zgubić 2 kg.... i to napewno nie woda bo pije jej bbbardzo dużo.

a to np dzień dzisiejszy mojego jadłospisu :) I śniadanie okołi 7.30 jajko na miękko 70g 0,7W 105,7 KCAL Kiełbasa zwyczajna 110 G - 0W 233 KCAL musztarda 20g - 4,4 W 4 KCAL(to jest odstępstwo od diety... ale kiełbasa mnie mdliła) II SNIADANIE Kurczak wędzony 200 g 1W 250 KCAL III posiłek sałatka ze sedzia (kupna) 150 g 5,25 W 354 KCAL IV posiłek - obiaddo kolacja około 18.30 Filet z piersi indyka 200g 0W 170 KCAL Masło light 20 g 0W 54 KCAL SAŁATKA DO POSIŁKU: pomidor 100 g 3,6 W 15 KCAL Sałata zielona 50 G 1,45 W 7 KCAL Ogórek zileony 50 g 1,45 W 7 KCAL ŚMIETANA 18 % 50 G 1,8 W 93 KCAL RAZEM POSIŁKI DOSTARCZAJĄ: 1293 KCAL 19,65 W

Gość cherry_
witam dzisiaj wesolutko po wazeniu :D i pol kilogramka mniej dziewczyny probowalam roznych, naprawde roznych diet, SB, nielaczenia, zgodnej z grupa krwi, 13-dniowej i innych i powiem wam jedno nie jestem typem odchudzaczki :P - tzn. jesli zabroni mi sie czegos to na zlosc wlasnie tego mi sie chce u mnie sprawdza sie obciecie kcal i wyeliminowanie niektorych produktow, bazujac na tym chdne wolniutko ale chudne :D

Dzięki za jadłospis. Problem tkwi w tym, że ja wcale nie jem mięsa, ani żadnych wędlin. Poprostu nienawidze tego.... :(

Gość .kobietka.
Hej kobietki co jest z wami ????????? Czy nikt tu już nie zagląda? Gdzie jest Wasz zapał na \"wojnę\" z kilogramami?? BUZIAKI

oj nie, nie ja sie tak latwo nie poddam :) przenioslam sie na topic \"schudnac i polubic siebie...7-8kg.. ktos dolacza?\" zapraszam do nas 🌻

Gość .kobietka.
A już sie wystraszyłam że zapomniałyście:) Widze że tak łatwo się nie poddajecie:) I DOBRZE!!! TAK TRZYMAĆ!!! :) Jak możecie to podajcie stronki w kafeterii na które zaglądacie:) tak bedzie mi łatwiej bo jestem tu nowa i troszkę sie gubię ;) Z góry dzięki :) i pozdrawiam Was bardzo gorąco:) papa

Gość .... Ada
Ja bym chciala schudnąc z 10kg ale przez jakies 2 tyg... Mam 158 wzrostu i waze 48kg;/ Pomozcie prosze...:(

Gość chcę być zczupła D
Cześć Laski dołączam sie do odchudzania;) Na razie jestem happy bo w ciągu tygodnia schudłam 3 kg. w umie to nie stosuje jakiejś drastycznej diety. Zakupiłam sobie pas wibrujący z allegro (149 zł z przesyłką) ;D i już widzę, że powoli robi mi sie płaściutki brzuch;D a stosuje go od tygodnia mniej więcej 2x 30 min. a przy tym jeżdżę na rowerku 1.5 godz dziennie . jem to na co mam ochotę tylko, że w mniejszych ilościach i pijeeeeeeeeeee baaaardzo dużo wody mineralnej bo ok 2- 2.5 litra dziennie ;D mam nadzieje, że uda do wakacji mi się zrzucić jeszcze z 10 kg i będę baaaaardzo szczęśliwa ;D;D