Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JUZ NIEBAWEM SZCZUPLA

KTO CHCE SCHUDNAC DO WIOSNY 10KILO

Polecane posty

Gość MikusiaSz
Naprawdę ten pas coś pomaga?? Ja chciałam kupić właśnie coś takiego tylko nie wiem czy jest sens. Moją zmorą jest głównie brzuch i boczki więc gdyby to cos pomagało to byłoby super. Pozdrawiam :-)

MikusiaSz powiem Ci szczerze, że mnie pomógł i cieszę się, ze go zakupiłam;)) ale też wiem, że sam pas pewnie by nie pomógł gdyby nie to ,że żeby były efekty to też troszkę ćwiczę;))) pozdrawiam Cię cieplutko;)))

Gość dasfettmussweg
Ja tez chce schudnac, ile? hahahahha ile sie tylko da, troche sie tego nazbieralo przez zime, i nie tylko ta poprzednia :) Potrzebuje kogos kto tez chche zgubic 10kg plus , bo dyscypliny mi brak, za to poczucie humoru mi dopisuje w kazdej chwili ! pozdrowionka moje szyneczki, pulpeciki i boczusie hehheheh Kto chce ze mna podjac to ryzyko!

Gość aniulka000
jak chcecie schudnac do wiosny pieknie i bez jojo to polecam naturhose:))

Gość jukrecja
Mnie się marzy przynajmniej 5 kg zrzucić do wiosny ;) Zaczęłam już uprawiać sport, teraz trzeba wybrać dietę. Co myślcie o takiej diecie 100 dni http://vimed.pl/100-dni/. Chyba taki indywidualnie dobrany porgram wydaje się być rozsądnym i zdorwym rozwiązaniem :)

Oj, mi tez przydałoby się zrzucić chociaż te 5 kilogramów - a już w ogóle super było by gdybym schudła siedem kilogramów - wtedy byłby to dla mnie ideał :) Ale zastanawiam się czy do diety i ćwiczen nie zastosować też przypadkiem proszku, który mam (od langsteinera) - bo w sumie ma on wspomagać proces odchudzania - a Wy zdecydowałybyście się na coś takiego? A może łykacie też dodatkowo jakieś tabletki na przykład?

Gość dossskowka
Mysle ze spokojnie mozna jeszcze pomyslec nad odpowiednią aktywnością fizyczną http://www.taniec-orientalny.waw.pl/ na pewno pomoze to nam pozbyć sie tez zbędnych kilogramów.

Gość gość
Szybki metabolizm to klucz do sukcesu. Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo zgodne z naturą. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo. Światowa organizacja zdrowia (WHO) uznała i uznaje Zioła Tybetańskie za nieliczną bardzo skuteczną i zdrową metodę odchudzania i zmiany metabolizmu na szybki. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam 16 kilogramów.

Gość Doniaa456
sarenka_2907 super artykuł, lubię takie podejście ze zdrowym rozsądkiem do sprawy :)

Gość gość
a kawa fajne rozwiązanie:)

Gość nelson098
W szybkim odchudzaniu na pewno pomoże szybka przemiana materii. Mi to zapewnia suplement acetomale chudnę bardzo szybko odkąd zażywam acetomale. Nie mam ochoty na słodycze , nie mam wzdęć i już schudłam 5 kg w 3 tygodnie :)

Gość gość
Ładne mi odchudzanie jedząc pierś z kurczaka :) która posiada wiecej białka niż schabowy ha ah aha ha

Gość tinkaala
Ja doginam od stycznia intensywne treningi -koniec z podjadaniem wieczorami , jedzonko gotowane dużo warzyw i owoców. Do diety dodaje zieloną kawę max, która daje mi energie i spala tłuszcz.

Gość gość
Ja tez od 1 stycznia dieta, duzo warzyw i owocow, zadnych slodyczy, codzienne cwiczenia i zamierzam wspomoc swoja walke suplementem be slim 3, oby sie udalo.

Gość gość renia
ja od 4 stycznia zaczynam odchudzanie, :) pozdroooo

Gość delfina721
Ja odchudzam się już 3 miesiące zrzuciłam 24kg ale to wszystko dzięki regularnym posiłkom plus suplementacja Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl to mój złoty środek!