Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JUZ NIEBAWEM SZCZUPLA

KTO CHCE SCHUDNAC DO WIOSNY 10KILO

Polecane posty

KTO CHCE SCHUDNAC 10KILO DO WIOSNY I POKAZAC SWOJE SUPER WYSPORTOWANE CIALKO WARTO SIE TERAZ TROCHE POMECZYC JUZ NIEBAWQEM WIOSNA TRZEBA BEDZIE ZRZUCIC UBRANKA WARTO TERAZ ZADBAC O SIEBIE JA SOBIE WLASNIE ULOZYLAM MOJ JADLOSPIS WG.MOICH POTRZEB ZAPRASZAM RAZEM ZAWSZE LATWIEJ

Gość ja chcę...
mogę sie przyłączyc,tylko bardzo prosze podaj jadlospis bo u mnie bez menu dieta nie wypala

hej no to wiec tak::: sniadanie; jogurt z 2wasami lub kubeczek musli lub 2kanapki chleba razowego z wedlina chuda lub 2jajka OBIAD; warzywa gotowane(mniam)ja kupuje mrozone i do tego piers z kurczaka gotowana lub jakas chuda zupka warzywna KOLACJA: jablko lub jakis owoc oprocz banana lub jogurt pijemy duzo wody i czerwona herbata pomaga moja kumpela jedzac w taki sposob schudla 10kilo w 2miesiace:) a ile wazysz i jakie wzrost i ile chcesz schudnac???

Gość nieduzo mam do zgubienia
jakies 4 kg ale problem w tym ze nie chcą spadac te kilosy,trudniej zgubic

Gość kobiece kstałty
hej Lalki:) Ja też chce schudnąć te 10 kg do wiosny... stosuje dietkę.... od wczoraj Cwiczę.... pozdrawiam

Gość nieduzo mam do zgubienia
do kobiece kształty ,mozna wiedziec jaka to dietka,godna polecenia ?

a z czego chcecie najbardziej schudnac???ja bym chciala stracic tluszczyk z ud i ujedrnic posladki kupilam sobie swietna rekawice do masazu jest wspaniala:)a tak ogolnie co myslicie o tym jadlospisie co podalam???ja waze 60 kilo i mam 165cm wzrostu

Gość poszukuje od dawna
moze odstwaic chleb i te banany?

ale jak zjesz 2razy w tygodniu 2kromeczki chleba razowego to nic ci sie nie stanie chyba???ale banany jak najbardziej nie wolno jesc bo tucza ja i tak nie lubie bananow:)to od kiedy startujemy???a bedzie cwiczyc???bo ja sobie uloze swoj zestaw cwiczen w domq

Gość juz niebawem szczupla
ja wlasnie sopbie pocwiczylam mam super kasete z cwiczeniami jane fondy naprawde daje wycisk czuje wszystkie miesnie COS WSPANIALEGO to co zaczynamy od jutra???ide zaraz do sklepu kupic warzywa czerwona herbatke i balsam ujedrniajacy:)

ej lalki - nie od jutra tylko już od dziś zaczynajcie :) zawsze sie mówi ach od jutra od jutra.... a ograniczać się trzeba odrazu i tyle.... niech ten dzień diety się nie liczy... ale zedcie poprostu mniej i tyle.... Dobre przygotowanie do diety..... Ja ćwicze od wczoraj , kupiłam se orbiterka i wczoraj juz straciłam kcal na nim 170kcal / 20 min - superr. a zakwasów brak... stopniowo czas ćwiczeń będę powększać bo nie mam zamiru mieć skurczy i zakwasów... więc powoli... A no i spacerki z męzulkiem :)

Gość monik123
hej a może mi ktoś wytłumaczyć co to jest orbitrek i ile koszyuje bo często są o nim wpsiy a ja niewiem na czym polega ćwiczeniena nim

niewiele mam do zgubienia.... No a jeżeli chodzi o dietkę, to jest dieta atkinsa.... ograniczająca węgle... dałam pierwszy raz w życiu radę prawie tydzień na diecie :) i to właśnie na niej... jesz tylko jaja, mieśo, ryby, nie unikasz poprostu tłuszczy a węgli... zakazane produkty mączne, kaszy , ryż, cukier, chleb, ziemniaki i owoce. możesz se pozwolić dziennie na pomidora, na kilka liści słaty, 4 żotkiewki...

Gość monik123
a ile przez ten tydzień schudłaś?

na orbiterku się macha jednocześnie rękoma i nogami.... masz takie specjalne rączki icoś typu pedały... nie siedzisz na nim tylko wymachujesz wszystkim co się da... Teraz są różne promacje orbiterków , widziałam nawet za 300 zł w tesco

Gość ewka88
No to ja tez się przyłącze:) Mam 163wzrostu a waże 59kg... Mam nadzieje że do 50kg zejde:) Trzymam za Was kciuki!!! Razem musi się udać:)

Gość 53725
czy ktoś próbował te herbatki SYSTEM SLIM FIGURA? Działają one czy to tylko kolejny chwyt reklamowy

Gość probowała ja
i wg mnie chwyt

Gość żadne herbatki
cudów nie zdziałają jak się nie bedzie miało silnej woli... Mogą jedynie troszeczke pomóc...

Gość .Aga.
Cóż. Ja stosuję te herbatki ;]] I owszem skiteczne to jest ;]] Naprawde ;]] Tylko trzeba pilnowac tego co sie jje ;] No i oczywiście ćwiczyć prz tym trzeba ;]] Ale nie ejst tak źle. Całkiem smaczne są ;]] Naprawde warto ;)

HEJ JA WLASNIE ZJADAM KOLACJE JOGURCIK I IDE ZARAZ POCWICZYC KURDE JAK NIEDAWNO JESZSCZE NIENAWIDZILAM CWICZYC TO TERAZ UWIELBIAM

A CO U WAS

Gość cherry_
no to ja chetnie sie dolacze :D 10 kg. to wlasnie moj cel - od jutra zaczynam tak owocowo-warzywowo :P kilka dni (moze uda sie do poniedzialku) + mega ilosc wody a pozniej 4-5 lekkich posilkow, no i cwiczonka aha - kupilam zel na cellulit i taka szorstka gabke do masazu - od jutra zaczynam na maxa :D

Gość hahahahahah
i tak wam sie nie uda :P :P od samego zakladania topikow i siedzenia na dupie bez ruchu sie nie chudnie :P

Gość cherry_
i w tym problem :p wredziolku :P

polecam goraco cwiczenia jane fondy niezle sa a ty cherry ile wazysz teraz i z jakiej czesci ciala chcesz schudnac

Gość cherry_
wazylam 69kg. w ostatnim czasie schudlam 3kg. na tzw. diecie ŻP :) jednak dla mnie to nie za dobra dieta, bo nie mam silnej woli kusza mnie slodycze i inne niedozwolone pysznosci ;) - dlatego postanowlilam ograniczyc sie do warzyw, owocow i jakiegos nabialu (tak na poczatek) i zobacze jak mi pojdzie :)

hej jak tam wam idzie odchudzanie ja dzisiaj na sniadanie zjadlam filizanke musli z mlekiem i oczywiscie czerwona herbatka a teraz ide pocwiczyc