Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w krakowie

KRAKOW 2007 czy pozajmowane juz wszystko?

Polecane posty

Gość w krakowie

Chcialabym przyspieszyc slub planowany na rok przyszly. To bez sensu czekac na lato 2008, nie jestem az taka zapobiegliwa ;) Wiem ze w lecie szans juz nie ma, ale mysle o wrzesniu lub pazdzierniku. Pytam Krakowianki: jest jakas szansa? czy raczej wszsytkie lokale juz pozajmowane?

Gość domi_domi
Sądzę że niestety tak, chyba że jakiś nietypowy termin np święta wielkanocne. My Tomaszowice rezerwowaliśmy już w sierpniu 2006 na wrzesień 2007 ale nie poddawaj się. Czasem coś się zwalnia, tylko że podobno w najlepszych miejscach funkcjonują listy oczekujących

Gość powaznie
hmmm... Moze jednak nie wszystko stracone? nie mysle o wierzynku przeciez ;) moi znajomi pol roku do 4 miesiecy wczesniej rezerwowali i ze wszytkim zdarzali.I to w sierpniu! Ja mysle o wrzesniu- pazdzierniku. Hotel Witek, Redute, Magillo lub jakis zajazd biore pd uwage.

Gość a ja właśnie zarezerwowałam
termin na lipiec w Magillo:) Nie rozumiem ludzi, którzy rok cześniej wszystko rezerwują. Kilka miesięcy wcześniej zdecydowanie wystarczy.

Gość to super
fajnie, moja kolezanka tam miala slub. Powiedz ile ludzi sie tam zmiesci? mi sie wydawalo ze male to pomieszczenie.

Myślę, że nie wszystko starcone. Jestem Krakowianką, za przygotowania do ślubu zabralismy się na przełomie lutego i marca ubiegłego roku (ślub odbył się w sierpniu). Interesował nas termin 12 sierpnia i z ciekawych ofert ten termin wolny był np. w Hotelu Niebieski, w Hotelu Senackim na Grodzkiej, w Hotelu Wilga... Zdecydowalismy się jednak na Hotel Kazimierz, zdecydowanie najbardziej ich oferta i obsługa nam odpowiadała, z tym, że tam faktycznie cały sezon był zajęty, więc zdecydowaliśmy się na ślub w niedzielę:) Mogę polecić to miejsce, a o tym, że są dobrzy niech świadczy fakt, że była również para, która zdecydowała się tam na przyjęcie weselne 14 sierpnia... w poniedziałek. Pozdrawiam i życzę owocnych przygotowań:)

Gość ale drogo
ale tam to chyba drogo. ja mysle o czymc do max 150 zl od osoby. jak slysze 200 bez ciasta to odkladam sluchawke ;(

W Kazimierzu płacilismy 119 zl za osobę i było wszystko, jedzenia mnóstwo i bardzo dobre, napoje bez ograniczeń i ciasto 100g na osobę. Dokupilismy tylko część ciast, alkohol i tort we własnym zakresie. Z tego co wiem, to w ubiegłym sezonie ceny od osoby zaczynały się już od 99 zl za osobę, poza tym ze wszystkim tam można się dogadać, pozmieniać, wybrać, starają się maksymalnie dostosować do klienta i mnie się to podoba. Plusem jest też pokój dla nowożeńców (jest gdzie choćby na moment wyjść, sekundę odpocząć, czy zostawić prezenty).

Gość poejik
Oczywiście, ze jeszcze nic straconego. Ciekawe czy osoby wypowiadające się , ze na pewno juz miejsc nie ma pytaly sie gdziekolwiek. Ja 2 tyg. temu pytalam np. w Oranzerii w Tomaszowicach i mieli koniec roku jakies 2 miechy wolne. Dlatego dzwon i pytaj !!!. FOlwark zalesie chyba tez ma wolne ostatnie miesiące, i dworek Emilii w Tomaszkowicach tez.