Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w tym

I co ja mam zrobić

Polecane posty

Gość zagubiona w tym

Mój były mnie nie szanował traktował przedmiotowo. Mimo tego będąc teraz z chłopakiem który dba o mnie i mnie szanuje myśle o tamtym, Czasem wyobrażam sobie jakby to było jakby były tamten inny i byśmy byli razem. To chore !!!! Boje się dnia w którym on do mnie zadzwoni bądź przypadkowo się spotkamy

Gość Marttaa
kochana nie martw sie co sie stanie jak zadzwoni,albo sie spotkacie...niec sie nie stanie porozmawiacie,powiesz,ze masz kogos kto cie kocha,dba o ciebie,a on sie pewnie spyta czy ty go kochasz wtedy powiesz mu,ze to tylko twoja sprawa.....

Gość zagubiona w tym
no tak ale ja się boję że omota mnie jak kiedys on poitrafi walczyć jak mu zależy. Kiedyś mnie zdobył po długim czasie i boje się powtórki zwłaszcza że chciałabym sobie ułożyć życie z obecnym bo naprawde jest dobrym człowiekiem

Gość Marttaa
jezeli chcesz sobie ulozyc z tym obecnym zycie to poprostu powiesz tamtemu prosto w oczy,ze masz dosc,ze znalazlas swoj sens zycia w tym z ktorym teraz jestes....powienien zrozumiec,tylko mow prosto w oczy,domyslam sie,ze bedzie to ciezkie,ale musisz dac rade

Gość zagubiona w tym
masz racje muszę mu pokazać że jestem silna i jestem inną osobą niż kiedyś

Gość Marttaa
no wlasnie,dasz rade kochana:*

Gość matko jedyna..................
eeeeeeeeeeeetam, gdyby chciała byc z tym obecnym, to nie rozmyślałaby o poprzedniku. Widocznie żaden z nich to TEN jedyny...

Gość tukasa
A masz jakieś powody zakładać, że on będzie w ogóle chciał Cię odzyskać?

Gość zagubiona w tym
muszę dać rade:) jestem pewna tego w 100% już próbował się ze mną kontaktować pamiętam jego słowa do dziś "jak będę chciał to i tak ze mną bedziesz"

Gość Marttaa
oj nie wracaj juz do tego,zyj terazniejszoscia,ale badz przygotowana,co nie znaczy,ze masz myslec o tym codziennie

Gość zagubiona w tym
tak zrobie tylko zsstanwiam się czemu ja o nim myśle!!!

Gość Marttaa
bo bylas w nim bardzo zakochana,takiej milosci sie nie zapomina,podobno wlasnie ta najgorsza pamietam sie najdluej,przez ktora sie cierpialo

Gość __taki jeden
Hej zagubiona. Po jakim czasie od końca tamtego związku jesteś z tym nowym facetem?

Gość Fabianne
Nio włąśnie. Powiedz od jak dawna?? Jak stary był taki zły, krzywdzący to dlaczego się rozmyśla?? Tym bardziej, że pojawił się dobry człowiek, który moze kochać Ciebie całym sobą !!! _ Na Niego patrz!! Patrz na tą szansę, którą dostałaś !!!