Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryska.p.

jak trzymac z kazdym?

Polecane posty

Gość maryska.p.

dobre wiezi kiedy za kazdym razem wychodza problemy z powodu plotek, jak uniknac ich, gdy wszyscy twierdza: jesli jestes w naszym towarzystwie musisz tanczyc jak i my i co jak nie chce bo i tak i tak wyjdzei wszystko na mnie. pomocy.

To nie plotuj z nikim przeciwko innej osobie z grupy...mow kazdemu,ze chcesz byc neutralna...a najlepiej-zmien towarzystwo.

Gość anitka.niteczka
wlasnie o to chodzi jestesmy paczka od wielu lat i wlasnie ja jestem ta jedyna ktora tego nie robi mimo wszystko idzie na mnie czy konfrontacje moga cos zmienic czy pogorszyc?

mam podobna sytuacje.wsrod naszego towarzystwa jest jedna kumpela ktora zaczyna \"obgadywac\" pozostale kumpele z naszego wspolnego towarzystwa.wiem ze i ona pewnie na moj temat tez cos gada innym.jesli ona zaczyna nawijac cos o moich kumelach -zmieniam temat lub tylko ja wysuchuje, nie komentuje jej wypowiedzi.

Gość maryska.p.
no wlasnie tak sie przyzwyczaila i nawija i nawija az sluchac nie mozna najgorsze jest to ze wszyscy tych glupot sluchaja a potem zaczyna sie kaszanka i wychodzi na mnie i co ja mam zrobic poprostu nie potrafie tak z obojetnoscia sluchac tego co opowiada o innych