Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kASIAKAAA

DZIEWCZYNY CZY POLECACIE PLUSSSZ MAGNEZ MULTIWITAMINA??

Polecane posty

Go艣膰 kASIAKAAA

kupilma wczoraj te witaminki do rozpuszczania i nie wiem czy dobrze zrobiolam bo przeciez chyba lepiej sie przyjmuj膮 do organizmu w tabletkach niz musujace wutaminy..jak myslicie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wt mnie zajebisty ten gin
dobre sa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gggggggasss
lepsze tabletki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pytaj膮ca22222222
na co to jest?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gggggggasss
jaK TO NA CO?NA WITAMINY? ZMACZY MA WITAMINY I MAGNEZ .CZYLI JEST NA ZDROWIE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to ju偶 lepiej
no lepiej przyjmuj膮 si e w艂a艣nie musuj膮ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gggggggasss
jak to musujace?co ty gadasz/przeciez w wodzie sie rozpuszcz膮 i nic z tego a tabletka zawsze dojdzie do zoladka i dalej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgfhhg
buhahaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgfhhg
polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o taktaka
polecamy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 akurtataa
no nie wiem czy dobrego dokonala..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cvcvcvcv
tak

Udost臋pnij ten post

je艣li chodzi o magnez to fajny jest te偶 nowy plusssz up, w butelce, wi臋c jest idealny dla aktywnych os贸b, sp臋dzaj膮cych czas poza domem, ma te偶 sporo witamin, a te w p艂ynnej formie s膮 艂atwiej przyswajalne przez organizm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Morr
Hydrowitaminy lepiej si臋 wch艂aniaj膮. Ja wol臋 Plusssz Active, chocia偶 to posiada kofein臋 i jest raczej przeznaczone do nauki

Udost臋pnij ten post

r贸wnie偶 stosuj臋 Plusssz Active :) i jestem z niego bardzo zadowolona :) a ju偶 wiele specyfik贸w w swoim 偶yciu bra艂am :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Plussssssz
Ma tyle wspolnego z witaminami, co kartofle z cukierkami Jaka cena takie witaminy :D Dlaczego porz膮dne preparaty kosztuj膮 ponad 20z艂 a plusz tyle co oranzada w proszku ;) dziwne co Te "wyprodukowano dla biedronka" to juz w og贸le maj膮 witamin 偶e sie osracie ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smacznego
znam ludzi ktorzy wypili cale pudelko plusza na raz przedawkowania - brak zjedz pudelko falvitu albo centrum , szpital murowany

Udost臋pnij ten post

Mmmm...ale por贸wnanie...organizm jest w stanie wch艂on膮膰 okre艣lon膮 ilo艣膰 witamin i innych sk艂adnik贸w. A to, 偶e po za偶yciu ca艂ego pude艂ka tabletek masz gwarantowane p艂ukanie 偶o艂膮dka, 艣wiadczy tylko o tym, 偶e tabletkami mo偶esz si臋 zatru膰, a Plussszem nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie zatruc
tylko miec hiperwitaminoze (no niech bedzie zatrucie) brak hiperwitaminozy po calym pudelku jest co najmniej dziwny. Vibovit dla dzieci ma wiecej witamin jak plusszz

Udost臋pnij ten post

Hiperwitaminoza wyst臋puje po d艂ugoterminowym przyjmowaniu zbyt du偶ych dawek jakiej艣 witaminy. A nie jednorazowo, bo i tak z tego prawie nic si臋 nie wch艂onie. Poza tym lepiej patrze膰 na to, ile % dziennego zapotrzebowania na witaminy dany suplement zawiera. Szczeg贸lnie, 偶e to jest tylko uzupe艂nienie diety, an ie jej g艂贸wny sk艂adnik, dlatego nie ma potrzeby pakowa膰 tam ogromnych dawek witamin.

Udost臋pnij ten post

dok艂adnie, to zale偶y co si臋 chce za偶ywa膰... je艣li produkt witaminowy, pokrywaj膮cy 100% zapotrzebowanie organizmu, prosz臋 bardzo, wtedy nie si臋gamy po Plusssz Active, tylko po inne specyfiki. Active pokrywa ok. 30% zapotrzebowania na 10 podstawowych witamin. ponadto zawiera magnez, kofein臋, l-karnityn臋 i fosfatydyloseryn臋 - substancj臋 odpowiedzialn膮 m.in. za tworzenie neuroprzeka藕nik贸w w m贸zgu. wi臋c to na serio jest do艣膰 specyficzny preparat. a jak kto艣 jest sko艅czonym idiot膮 i nie stosuje si臋 do zalece艅 zawartych w ulotce/na opakowaniu, to mi bardzo przykro...

Udost臋pnij ten post

ja polecam hydrowitaminy Plusssz up z magnezem. gotowy do wypicia w ka偶dym momencie bo nie jest to jak do tej pory rozpuszczalna tabletka a butelka witamin w p艂ynie. ja zawsze 艂yka艂am magnez bo on uwa偶am jest niezb臋dny w naszym 偶yciu, teraz wole go wypija膰, przynajmniej gasz臋 przy okazji pragnienie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uoyto///
najlepiej przyswajalny magnez jest w postaci mleczanu lub cytrynianu magnezu, og贸lnie postacie organiczne, co z tego , 偶e np MBE ma du偶膮 dawk臋 magnezu, ale jest on przyswajalny w 5- 10 % ... Polecam Slowmag lub Maglek B6

Udost臋pnij ten post

no ja po magnezie w tabletkach nie za dobrze si臋 czuj臋, pono膰 witaminy w formie hydrowitamin lepiej s膮 przyswajalne.

Udost臋pnij ten post

no tak, p艂yn jest stanowczo lepiej tolerowany. w mojej rodzinie s膮 tendencje do s艂abej w膮troby, wi臋c niestety, ale musz臋 uwa偶a膰. dlatego staram si臋 nie 艂yka膰 bez sensu tabletek. wol臋 sobie wypi膰 takie witaminki i cieszy膰 si臋 zdrowiem.

Udost臋pnij ten post

Szczeg贸lnie, 偶e Plusssz Active albo Up albo z magnezem smakuj膮 nie藕le :) same plusy

Udost臋pnij ten post

nie, lepiej soki marchwiowe pi膰 ni偶 pluszem si臋 tru膰 bo te sa z pllusza truj膮ce na w膮trob臋 i niszczy si臋 je a pr臋dzej to bym wola艂 50ml w贸dy wypi膰 ni偶 plusza wypi膰

Udost臋pnij ten post

O czym Ty m贸wisz? Niszczy w膮trob臋? Je偶eli trzymasz si臋 zalecanej dawki i nie wypijasz ca艂ego pude艂ka w 1 dzie艅 to nie ma 偶adnego problemu. A zawiera wi臋cej potrzebnych sk艂adnik贸w ni偶 sok marchwiowy ;)

Udost臋pnij ten post

i na 100%, je艣li ju偶 w og贸le w jakimkolwiek stopniu szkodzi, to szkodzi mniej ni偶 w贸dka. cz艂owieku, we藕 Ty si臋 opanuj! takich bzdur to ja dawno nie s艂ysza艂am. a soki marchwiowe? hmmm... jaki艣 czas temu by艂a ca艂a afera o marchew, 偶e struta gleba, czy co艣 takiego i do wszystkich tych cudownych soczk贸w i przecier贸w trafi艂a marchew z metalami ci臋偶kimi. za takie \"zdrowe\" rzeczy to ja podzi臋kuj臋... je艣li ju偶 to tylko z upraw ekologicznych i z atestem :P czyt. przydomowego ogr贸dka najpewniej, ale na to sta膰 ok. 10% spo艂ecze艅stwa.

Udost臋pnij ten post