köchamkrejzi 25 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) A ja to mialbym dzisiaj zycie, gdybym kiedys pojechal do PL z Katiuszka. Latalibysmy sobie na wakacje, mieszkalbym sobie w gorach i kapalibysmy sie razem w jacuzzi. A tak to niestety... Ale pocieszam sie, ze moge sobie grac w gierki na moim handheld albo w diablo 2 na laptopie Xd. Calymi dniami, i zadba baba mi nie zrzedzi. Czytalem na reddit jak zony facetow sie wyzalaly, ze faceci wola grac w gierki niz je, i ze juz seeksu nie ma, bo facet uzalezniony od runescape i non stop gra, hahaha. Edytowano 1 godzinę temu przez köchamkrejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 1 godzinę temu Mogli by tu ai zaimplentowac do odsluchu bo mi się czytać nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 25 Napisano 1 godzinę temu No i jak by ci ai czytalo bez polskich znakow? A mi sie nie chce pisac polskich znakow. Dlatego klade lage na to srorum, wole sobie grac w gierki niz pisanie. Granie w gierki mi lepiej wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, köchamkrejzi napisał: No i jak by ci ai czytalo bez polskich znakow? A mi sie nie chce pisac polskich znakow. Dlatego klade lage na to srorum, wole sobie grac w gierki niz pisanie. Granie w gierki mi lepiej wychodzi Normalnie ona potrafi z błędami nawet dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 213 Napisano 1 godzinę temu lenia mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 25 Napisano 1 godzinę temu Gina albo salowa plakaly, ze ludzie bez polskich znakow pisza. W sumie to takiego belkotu jak liberdowsky to nie czytam. Dobra ja spadam na lotnisko pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, köchamkrejzi napisał: Gina albo salowa plakaly, ze ludzie bez polskich znakow pisza. W sumie to takiego belkotu jak liberdowsky to nie czytam. Dobra ja spadam na lotnisko pa Pamiętaj że na bilet to godzina startu samolotu trzeba być wcześniej z 1-2h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 1 godzinę temu Ja bym do polski nie wracal jakbym tu nie miał nieruchomości to jest dziura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 1 godzinę temu No chyba że jak krasnal wynajem pokoju 890 + amazon 5-7tys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 213 Napisano 1 godzinę temu Chyba brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 25 Napisano 1 godzinę temu Ja lece na kilka miesiecy grac sobie w gierki a obok mam las to zamiast sauny bo moge rano i wieczorem bieganie po lesie i lodowaty prysznic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 25 Napisano 1 godzinę temu I plywanie w jeziorze albo rzece. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 1 godzinę temu Bez sensu tu tyrac jak można za 2x tyle lub więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 213 Napisano 1 godzinę temu to chyba ty lezak chciales do Amazona o ile pamietam a jak 780 za pokoj w Warszawie to slabo to w Trojmiescie to co najmniej 1600-2000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, mr_Kumpir napisał: Chyba brutto Dzisiaj widziałem mieszkanie nowy york 1,7mln Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: to chyba ty lezak chciales do Amazona o ile pamietam a jak 780 za pokoj w Warszawie to slabo to w Trojmiescie to co najmniej 1600-2000 Łódź w wawa nie ma amazon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 213 Napisano 1 godzinę temu to tyle co u nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 213 Napisano 1 godzinę temu w Lodzi kiedy byly chociaz tanie mieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 103 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: to chyba ty lezak chciales do Amazona o ile pamietam a jak 780 za pokoj w Warszawie to slabo to w Trojmiescie to co najmniej 1600-2000 Co ty mówisz. Gdańsk wcale nie jest aż tak drogi, kolega wynajmuje kawalerkę na Wrzeszczu za 3k w ładnym standardzie, a na Oruni można za 2,7k mieć ponad 30m i w dobrym dosyć stanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 213 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: Co ty mówisz. Gdańsk wcale nie jest aż tak drogi, kolega wynajmuje kawalerkę na Wrzeszczu za 3k w ładnym standardzie, a na Oruni można za 2,7k mieć ponad 30m i w dobrym dosyć stanie. Plus oplaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: Co ty mówisz. Gdańsk wcale nie jest aż tak drogi, kolega wynajmuje kawalerkę na Wrzeszczu za 3k w ładnym standardzie, a na Oruni można za 2,7k mieć ponad 30m i w dobrym dosyć stanie. Bardzo rozsądne plus życie i nic się nie odlozy Ja myślę o drodze 100k minimum w 3lata na giełdzie x10 i się uwolnić od roboty kiedykolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 103 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: Plus oplaty To drugie już z opłatami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 213 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: To drugie już z opłatami. to mega okazja ale Orunia Dolna to slumsy i zadópie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 103 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: to mega okazja ale Orunia Dolna to slumsy i zadópie Zadupie to jakieś Kowale na przykład czy Osowa. Chociaż i tak najbardziej cenię Oliwę i Wrzeszcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 1 godzinę temu Wolę całe życie próbować upadac i się podnosic niż pogodzic z takim systemu dla jakiś marnych restauracji i multikina lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 213 Napisano 1 godzinę temu Osowa to też zadópie ale mniej patologiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 213 Napisano 1 godzinę temu z systemem musisz sie pogodzic bo nic z nim nie zrobisz mozesz co najwyzej zyc poza systemem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 19 Napisano 58 minut temu Poduszke łokcie se poloz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 19 Napisano 57 minut temu Poduszke łokcie se poloz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 103 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: Osowa to też zadópie ale mniej patologiczne Nie wiem, kiedy ostatni raz tam byłeś, ale taką renomę to miała ponad 20 lat temu. Już w Nowym Porcie prędzej cię zaczepia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach