Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarcinGB

Do Polek za granica.... Dlaczego??????

Polecane posty

Dziwne jest zycie faceta-Polaka za granica. Mieszkam w Londynie od 8 miesiecy. Przyjechalem sam i zanim tak na dobre sie zaaklimatyzowalem minelo kilka tygodni - spedzonych glownie w domu. Po jakims czasie spotkalem bardzo sympatyczna dziewczyne w ktorej sie zakochalem. Wszystko wygladalo idealnie. Do czasu niestety..... Ona opowiedziala mi o swoich problemach od czasu przyjazdu do Londynu, o tym ze czula sie samotna(jest o prawie rok dluzej ode mnie), ze brakowalo jej kogos, ze nie miala tutaj faceta, itd. Calkowity przypadek sprawil ze pojawila sie kiedys w mojej pracy(zgubila klucz od domu). Tego samego dnia podszedl do mnie pewien czrnoskory kolega i powiedzial \"Your girlfriend is very hot!!\" Poczatkowo myslalem ze mu sie jako sliczna blondynka spodobala, jakiez bylo moje zdziwienie jak powiedzial mi ze z nia spal!!!!! Oczywiscie nie uwierzylem mu i wrecz go wysmialem.... Gdy nastepnego dnia pokazal mi przynajmniej z 80 zdjec z nia, zdjec z roznych imprez w tym jedno gdzie przechadza sie jedynie w majtkach wsrod z 15 facetow(glownie murzynow) az mnie zamurowalo!!!! Do tej pory zreszta nie moge uwierzyc w to co zobaczylem:( Od niego tez dowiedzialem sie ze zamin zaczela sie z nim spotykac, byla z Pakistanczykiem i nawet z nim zamieszkala. Gdy jej o tym powiedzialem rozplakala sie, zaczela przepraszac mowic ze nie chciala mi o tym powiedziec bo to nieistotny moment jej zycia... niestety wiem ze to Ci dwaj faceci(przynajmniej wiem tylko o nich) ja zostawili, zreszta dla innych Polek... Do tej pory jestem zszokowany i nie wiem co o tym myslec... To co bylo nie powinno miec znaczenia, kazdy ma prawo bedac wolnym zyc jak chce, taka zawsze wyznawalem zasade... Ale DLACZEGO mnie tak perfidnie oklamala??? Nie pytalem jej o przeszlosc, to ona sama wielokrotnie mi powtarzala, ze byla sama ze nie moglaby byc poza Anglikami z innymi obcokrajowcami... Nie wiem kompletnie co zrobic, z jednej strony cos do niej czuje, a z drugiej utracilem kompletnie do niej zaufanie, tym bardziej ze w pracy juz sie spotkalem z opiniami ze spotykam sie \"z ta latwa Polka\" Dlaczego kobity od samego poczatku nie potrafia byc szczere, dlaczego nie szanuja na tyle facetow by im powiedziec prawde??? Dlaczego??????

Gość powiem Ci cos stary
kiedy one widza czarnego kut....to im odbijua palma i rozkladaja nogi tak ze zrobilyby szpagat bez problemu

Serdecznie wspolczuje, to juz Ty musisz osadzic czy mozesz jej zaufac, choc szczezrez mowiac to watpie, zeby cos z tego wyszlo, nawet jesli bedziecie razem to pewnie zezre was brak zaufania, pretensje i podejrzliwosc... Ale uwierz mi, ze nie wszystkie dzieczyny za granica odstawiaja takie numery, ja tez jestem w UK i co prawda jestem z cudzoziemcem, ale jednym i tym samym od mojego przyjazdu i nigdy mu nie odwalalam takich numerow. Wiec nie generalizujcie, bo obrazacie duzo dziewczyn bez zadnej ich winy.

Gość garfi
To i tak jestes kims!!!! Jestes pierwszym facetem ktory poznal juz na terenie UK polke i zaczal sie z nia spotykac!!!! Nie znam takiej pary ani nawet nie slyszalem tego z opowiadan znajomych, ktorych na terenie Londynu mam bardzo wielu... Powiem Ci facet tylko tyle: jesli spotkasz nastepna Polke w Londynie(nie wierze zebys byl az tak glupi by zostac z ta z ktora jestes) to gdy nawet bedzie Ci przysiegala, badz pewien ze miala czarnego albo ciapatego. i nie zastanawiaj sie nad tym tylko korzystaj Pozdro dla rodaka!!!!!

Gość maciek_poznan
niestety taka prawda o naszych paniach ze zostawiając kraj zostawiają też jakiekolwiek zasady

Gość Miau miau
Boże ja dopiero wyjezdzam za miesiac :O Jak to czytam to mi sie niedobrze robi :( Myslę że ja nie bede się tak zachowywac bo w Polsce miałam tylko 2 chłopakow (24 lata) poza tym pewne rzeczy wynosi sie z domu :)

Gość on on ona
up up

Gość do Maiu miau
Nie martw sie, cokolwiek bys nie zrobnila, to i tak beda o Tobie mowic to samo co o innych i uwazac, ze sie puszczasz juz z samego faktu bycia za granica :O

Gość mieszkam we francji
i tak naprawde nie moge sie pogodzic o tej opinii Polek!!! Ale to, ze chcialy sprobowac w swoim zyciu czegos innego i przespaly sie nie z tym chlopakiem co trzeba, albo nawet kilkoma to co z tego!!!To ze byli czarni, czeroni, niebiescy cholera z tym! mam wrazenie, ze to faceci roba szum , bo maja jakies kompleksy "wielkosci". Polska jest krajem "katolickim" i dziewczyny dostaja malpiego rozumu jak tylko poczyja troche wolnosci. Bywa, ale przecierz nie wszystkie!!!! Jestem mezatka mam 25 lat i moj maz jest moim pierwszym i jedynym mezczyznom!!!!

Gość Miau miau
hehe no tak masz rację :) Ważne że ja sama o sobie wiem że nie pociągają mnie pakistanczycy i czarni, poza tym tu nie chodzi o pociaganie tylko, ja lubie moc o wszystkim portrozmawiac i wszystko powiedziec co czuje itd. a z moja znajomoscia ang to sie nie uda :) Poza tymroznice kulturowe itd. No a jestem za stara by zywić sie samą miłościa, ta początkową fazą która przecież przemija :) Szkoda czasu :)) Autorze współczuję i uważam że powinieneś odejść bo nie potrafisz tego zaakcaptowac (zreszta nie dziwię sie , bo być z czarnoskórym a obnażać sie przed banda czarnoskórych to wielka różnica!), jesli nie odejdziesz to z czasem zaczniesz ja traktowac przedmiotowo :( Albo zacznesz ją ranić przeszłością i przy tym siebie :( Swoją drogą to ci pakistanczycy i murzyni niezle sobie poczynaja z Polkami zmieniajac je jak rękawiczki :O Obrzydliwe.

Gość mieszkam we francji
mezczyzna!!! maly blad sie wkradl ;)

Gość P R O W O K A C J A
masz facet wyobraźnię... tylko pogratulować a ciemny polski naród jeszcze się ekscytuje... :o

Gość PROWOKACIA
ciemnoto wy !!! nowoczesni ludzie pieprza sie z czarnymi i to normalka wy sie ekscytujecie

Gość hehehe niestety
ale Polki maja calkowicie zasluzona opinie :) zapracowaly na nia..hmmm ciezko :P

Gość jak bedziemy chcialy mlotku
To sie przespimy z cala murzynska wioska a wam nic do tego! Myslicie, ze skoro jestesmy z tego samego panstwa, to jestesmy wasza wlasnoscia? jesli pragniecie czystej, uleglej kobiety to poszukajcie sobie jakiejs muzulmanki, bo JA MAM ZAMIAR PIEPRZYC SIE Z KIM CHCE, NAWET JESLI BEDZIE ZIELONY W ZOLTE KROPKI!!!!! Pasy cnoty to zakladano kobietom w sredniowieczu, panowie.

Gość
Taka prawda, polkę poznaną za granicą można od razu spuścić po brzytwie. Może znajdzie się z 10 \"sprawiedliwych\" co to nie spało z czarną, czy brązową swołoczą, ale i to mocno wątpliwie. O kwestii, że wśród tych brudasów choroby weneryczne są mocno rozpowszechnione nawet nie wspomnę. O tym że nasz naród w całości ma jakąś awersję do prezerwatyw też... :P Jeśli ci nie przeszkadza że czarne chłopaki będą ją wysyłać Smsy w stylu \"dziękujemy za tę noc. może ustawimy się na kolejne umcia umcia?\" to wal śmiało. Co do zasad moralnych. Im dalej od domu tym one mniejsze, z tego co zauważyłem. Chcesz fajną laskę oszczędź, zapoznaj i importuj sobie młodą Chinkę. Co prawda w Chinach wiele prostrytutek, ale trzymanie wianka dla męża ciągle jeszcze jest mocno ugruntowaną tradycją... Przynajmniej będziesz wiedział, że nie załapiesz żadnego Adidasa.

a co? mężczyźni za granica może lepsi? mulatki na topie, co?.... :O

Gość no commment
mężczyzni za granicą są lepsi i porządniejsi, bo niestety chociaż nadstawiają fiutka, to żadna z obcokrajowczyń nie ma ochoty za niego złapać pech, pech stąd ta zgryzliwość, jad i żal do tych , które sobie moga pociupciać :P

Gość
Ciemnoskóre niech dmucha kto głupi, śmierdzi toto i hivi.. :?

Gość no commment
tak sobie to tłumaczcie :D dla lepszego samopoczucia

Gość dziewczyna Waldemarra
do "garfi" : jestem Polka w Londynie, i wlasnie tu poznal mnie moj chlopak. Jestesmy razem ponad rok. Nigdy go nie oszukalam, i nigdy z nikim innym nie spalam ani nie imprezowalam w nieprzyzwoity sposob, ani z Polakami, ani z Hindusami, ani z nikim innym. I - zeby uprzedzic komentarz - jestem atrakcyjna. Nie kazda atrakcyjna dziewczyna musi sie puszczac! Nie oceniaj wszystkich ta sama miara.

Gość
no commment=> rób co chcesz, jakby ktoś za takimi tęsknił; tego kwiatu jest pół światu...

Gość mr_buckfast
Rzeczywiscie cos w tym jest...jestem obecnie w Polsce ale wiele lat bylem na wyspach (jeszcze przed okresem obecnej fali emigracji) i juz wtedy mialem stycznosc z podobnymi przypadkami. Znajomy z dzialu w ktorym pracowalem naprawde szczerze sie zakochal w polce, ktora rowniez krecila wieloma "kolegami". Musze powiedzec, ze naprawde rowny facet do tego kawaler z zasadami najzwyczajniej w swiecie sie zakochal, panna zgrywala cnotke robiac ladne oczka itd. az kiedys ktos z kooperujacej firmy zrobil znajomemu niewybredne wymowki itp. na poczatku wogole nie wierzyl a z czasem sytuacja ulegala pogorszeniu i przekroj ras sie powiekszal, ja mimo iz jestem tolerancyjny bylem w lekkim szoku ( murzyni, arabowie, pakistanczyk) byc moze ktos jeszcze ale o tylu sie dowiedzielismy. Kolega przezyl to ciezko, najzabawniejsze, ze pozniej sytuacja sie powtorzyla na szczescie zanim sie zaangazowal podchodzil do sprawy z wieksza rezerwa. Sam nie wiem jak to sie dzieje, w gronie ktorym ja pracowalem w miedzynarodowym koncernie byly rowniez atrakcyjne kobitki zarowno angielki, amerykanki nawet azjatki czyli mieszanka rasowa i do tego wielu inzynierow rowniez z Polski, zaden z nich nie wskakiwal innej do lozka ( wiekszosc miala rodziny w Polsce i wbrew utartej opinii o facetach naprawde w porownaniu z tym co wyprawialy tam polki to wygladali jak chlopcy z przedszkola). Niestety przykre jest rowniez to, ze polski sa coraz gorzej postrzegane a przy masowej skali z jaka mamy do czynienia obecnie sytuacja musi byc jeszcze gorsza. Przykro, ze nasze piekne panie (bo twierdze, ze Polki sa najpiekniejsze ) na wlasne zyczenie robia sobie taka opinie. ps. Przed samym wyjazdem jak konczylem kontrakt mielismy odbior techniczny duzego i znanego kasyna, w przerwie musielismy zrobic szkolenie dla ochroniarzy itp. proceduralne sprawy. Podczas lunchu pogadali z nami troche pytajac skad jestesmy na odpowiedz ze z Polski zaczeli chichotac ?? bylismy nieco zdziwieni wtedy jeden z nich opowiedzial, ze mieszkaja u nich dwie mlodziutkie polki i w zamian za lokum oddaja im rozne przyslugi...a wogole zaczeli sie strasznie smiac bo jedna byla zareczona a druga zonata i caly czas czule wydzwanialy do mezow i zgrywaly swietoszki(panaowie ochroniarze byli rownymi kolesiami i prosze w tym miejscu nie posadzac mnie o uprzedzenia jednak musze napisac iz mierzyli jakies 2m wzrostu i byli koloru czarnego).

Gość Przeciwnik debilizmu
Ale jaja... Koles pisze ze nie intersuje go kto z kim spal tylko pyta dlaczego takie kobiety KLAMIA, jeszcze raz powtorze KLAMIA jak z nut, a jakies dziwne malomiasteczkowe kur... mowia ze moga robic co chca, co za brak inteligencji..... Poza tym uwazam ze Angielki sa ladniejsze od polek, a stwierdzenie ze sa grube jest tak samo prawdziwe jak polak-alkoholik polka-kur.. Co do polek, wszyscy je tak uwielbiaja bo sa latwe i tyle Dziwk.. nikt nie mowi ze sa piekne i najwspanialsze bo na to nie poleca tylko na kase. W przeciwnym wypadku powiedzielibysmy ze dziw.. sa najpiekniejsze bo tylu facetow za nimi biega... maja po kilkunastu kochankow jednego dnia!!!!

Gość andromeda22
Polki gora!!!!!! heh