Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moonwalker

sunset

Polecane posty

Gość moonwalker

W zasadzie to nawet nie wiem od czego tu zaczac tyle tego jes. Poznalem niesamowita Dziewczyne. W realu trwa to od zeszlego roku, wczesniej rozmawialismy na gg. Od chwili gdy zobaczylem Ją pierwszy raz na oczy zakochalem sie od pierwszego wejrzenia. Dlugo tak moglbym pisac o Niej, jej urodzie poczawszy, a na charakterze, ktory jest równie piekny jak sama Ona. Chodzi o to ze w naszym zwiazku, który jeszcze trwa to ja jestem tym zlym, ja ciagle nawalam, i tak sie sklada, że chyba zbyt późno zauważyłem, iz przez swoją głupotę mogę Ją stracić na zawsze. Nie chce się tu nad sobą uzalać, ale zycie bez Niej straci dla mnie sens, gdy ona odejdzie. W zasadzie każdy czytający te słowa nie jest aż tak bardzo zdziwiony tym wszystkim, ot co historia głupkowatego faceta , który na własne zyczenie traci Słońce swojego zycia. Nie oczekuje słów komentarza, ani jakiegoś pocieszenia. Chciałem po prostu to z siebie wyrzucić, bo myslę o tym całe boskie dni. Ale chyba nawet to nie poprawi mi samopoczucia - jak ja chciałbym teraz przy Niej być - tylko czy Ona tego jeszcze chce ?

Gość polimpek
łoj, ja tu widzę bardzo niskie poczucie własnej wartości! ale to nic, wszystko się da załatać :-) tylko potrzeba czasu i dużo samozaparcia. reflektujesz?

Gość do roboty staraj się
odzyskać jej uczucie

Gość a nie możesz
jej zapytac?Jestes nieśmiały ale czasem warto

Gość do roboty staraj się
jeżeli jest pewien, ze ona jest jego słońcem, to jak ma nie próbować? Przez całe życie by żałował. A jeżeli to prawdziwa miłość to zwycięży wszystko :)

Gość annanasek
dlaczego nie zaczniesz sie zwyczajnie starac??? kiedy ona zobaczy jak ci na niej zalezy i ile dla ciebie znaczy na pewno doceni twoje starania. przeciez skoro blyla z toba musialo cos was laczyc. od samego myslenia nic sie nie poprawi zacznij w koncu cos robic. kup jej kwiaty powiedz ze kochasz... prxytul pocaluj zapros na specer... a zobaczysz ze wszystko da sie naprawic no i moze powiedz przepraszam...

Gość moonwalker
dzieki wszystkim za rady - na pewno skorzystam

Gość rockowatrzydziestka
Walcz o nia!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prawdziwa miłosć MUSI WYGRAC!!!

Gość nie zawsze walka
ma sens.Sa rożne kobity niektore lubią być zdobywane i prowokują a inne jesli mówia nie to znaczy ze tak myslą. Zastanów sie z jakm ona jest typem.