Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DETYNNN

CZY W CIAZE JEST AZ TAK LATWO ZAJSC??

Polecane posty

Gość DETYNNN

mam pytanie?czy w ciaze jest tak latwo zajsc??czy kazdy wytrysk w dniach plodncyh konczy sie ciaza??czy nawet kochajac sie w dniach plodnych gdzie nie doszlo do wytrysku mozna w ciaze zajsc??niby wiem ze mozna itd ale czy to naprawde tak latwo??czy ktoras z was zaplodnil sam plyn ejakulacyjny?

Gość DETYNNN
???

Gość DETYNNN
????

Gość penicylina
generalnie jest tak - jak się nie chce , to bardzo łatwo jest zajść , a jak się chce , to się to nagle robi skomplikowane

Gość DETYNNN
niby glupi ma zawsze szczescie...ale czy to wszytsko jest az takie proste??????tyle par stosuje pzrerywany i co??sama juz nie wiem

Gość DETYNNN
?????????:(

Gość DETYNNN
a zaszla ktoras z was przez ejakulat??

Gość to jest tak że
indeks perla dla par nie stosujących żadnej antykoncepcji wyn. 85 czyli na 100 takich par zdarza się 85 ciąż na rok czy ty będziesz w tych 85% i czy zajdziesz w 1 czy w 12 miesiącu - na to pytanie nikt ci nie odpowie

Gość DETYNNN
???

Gość DETYNNN
a co cie to obchodzi?nie masz nic do napisania to nie pisz wcale-proste nie?

Powiem tak. Moja pani \"G\" powiedziała, że w swojej praktyce nie trafiła na przypadek zapłodnia plemnikami znajdujacymi sie w płynie ejakulacyjnym, więc to mało prawdopodobne. Pozdrawiam :)

Gość DETYNNN
dzieki zaniepokojona troche mnie uspokoilas...niby wszytsko jest mozliwe ale...nawet ginekolodzy maja podzielone zdania na ten temat....i komu wierzyc:(

Zaniepokojona a czy twoja pani G była przy wszystkich zapłodnieniach z jakimi miała potem styczność w swojej praktyce?

Gość luuuuuuuuuuuufka
7 lat stosuje przerywany i NIC!!!!!!!!!!!!! Spoks

Gość aaaaaaaaaaaa
A ja stosowałam przerywany 2,5 roku i teraz jestem w 7 tygodniu ciazy!

Gość madziara58
ja bardzo prosto zachodze,to już moja 3 ciąża

Oczywiście, że nie była. Chodziło mi o to, że to mało prawdopodobna możliwość zajścia w ciążę. Nie znaczy, że przypadki nie chodzą po ludziach.

Gość meheret
odpowiedź : w ciąże zajść najłatwiej kiedy sie jej nie chce... a jak się chce dzidziusia to sa probvlemy... i tak źle i tak nie dobrze;p

Gość tina22
powiem tak czesto jst ze kto chce miecdziecko to ciezko mu to przychodzi a kto nie to wpadnie wiec ciezko wyczuc zazwyczaj jak sie nie zabezpieczasz to kwestia czasu pa

Gość hrttrh
Nie ma na to zasady--- znałam dwie dziewczyny który spodziewały się dziecka po piewszym razie,ale kilka par które pond2lata czekały na dzidziusia..... Plemniki mają zdolność ruchu więc nawet bez penetracji można zajść w ciąże jak się ma pecha-ale naszczęście bardzo krótko żyją poza organizmem.

Gość klama
wlasnie sie przekonalam ze nie ma zasady, kochalaismy sie z mezem w dni plodne kilka razy przez kilka dni(w nadzieji ze w koncu zajde w ciaze) i nic kilka miesiecy, a w tym miesiacu kochalismy sie tylko raz i to na dwa dni przed dniami plodnymi i cyk okres mi sie spoznia juz dwa dni poza ty czytalam tez ze 50 % ciaz ulega samomo poronieniu przy pierwszej miesiaczce

Gość tak powiem
Jak Nie chcieliśmy to wpadliśmy po 2,5 roku (głównie unikanie współżycia w dni płodne i stosunek przerywany), a teraz jak chcemy mieć drugie to już 7 lat mija i nic z tego. Nie zwracam już uwagi czy to dni płodne czy niepłodne, kochamy się kiedy mamy na to ochotę, bez zabezpieczenia i nic, więc jak sam widzisz nie ma zasady.

Gość Accu81
Nie tak łatwo, staram się usilnie od 2 lat!!!!

Gość 8888
to jesli kobieta chce dziecko i mysli o tym podczas seksu to wlasnie to moze byc problem?? bo facet chyba tak sie nie przejmuje tym??