Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamackaizonaszymka

KURACJA LIPOTREX

Polecane posty

wlasnie czytam z gazety o tej kuracji. pisze ze nie daje zadnych skutków ubocznych, że jest produktem w 100% pochodzenia roślinnego. czy wiecie cos na temat tej kuracji bo sie zastanawiam nad zamowieniem. odpiszcie!!

to kuracja ktora gwarantuje ze naturalnie mozna schhudnac nawet 31 kg w ciagu 7 tyg

no wlasnie nie wiem nic wiecej. przeczytalam tylko na stronie z gazety. jedna osoba sie wypowiadala i z rozmiaru52 schudla na 38!! i jest to podobno bezpieczne. ale chcialabym wiedziec cos wiecej....bo nie ma nic na ten temat w internecie.... moze jakas osoba ją zna..... i chce sie dowiedziec..

aha! i co najwazniejsze dalej mozna jesc co sie jadlo :) to nie jest zadne dieta !

Chyba bajka. Będę od czasu do czasu tu zaglądać. Może ktoś wypowie się Odchudzanie to trudna, a nawet bardzo trudna praca. Pozdrawiam

To tabletki a oto co na ich temat znalazłam: Suplement diety przeznaczony do pozytywnej regulacji ciężaru ciała. W wyniku kuracji przeprowadzonej Lipotrexem Państwa przemiana materii przestanie przetwarzać pokarm na tłuszcze i w prosty sposób usunie z Państwa organizmu to wszystko, co jest niepotrzebne. Kuracja Lipotrex jest produktem w 100% o roślinnym pochodzeniu. Nie zagraża więc zdrowiu Państwa. Chudną Państwo w sposób naturalny i mogą jeść wszystko, to na co mają ochotę. Składniki: Sproszkowana guarana 300 mg (Paullinia sorbilis) Sproszkowany eleuterokok kolczasty 250 mg (Eleutherococcus senticosus R.) Żeńszeń indyjski - suchy ekstrakt zmieszany z 2,5%-wym roztworem substancji aktywnej (Withania somnifera) 50 mg Opakowanie zewnętrzne: kapsułka żelatynowa Są różne kuracje normalna aż do radykalnej od ok.70.- do 187.- Zastosowanie: Przy zastosowaniu dwóch kapsułek dziennie można w razie potrzeby dodać jedną potrawę do menu. Nie jest odpowiedni dla dzieci do 14 roku życia, kobiet ciężarnych i karmiących. Przekroczenie dziennej dawki nie powoduje żadnego ryzyka dla zdrowia. Nie stosować jako substytut zróżnicowanej diety. Lipotrex nie jest lekiem i nie wywołuje skutków ubocznych.

Gość MATRA
Witam.Zamówiłam LIPOTREX.Spróbuje.

Gość matra
zaczynam od dzisiaj.Dwie tabletki przed śniadaniem i dwie przed objadem.

Gość cdn
dziewczyny też mam problem z tuszą........ale w takie bajki dawno przestałam wierzyć. Pewnie jeszcze napisali , ze trzeba stosować dietę. Szukają naiwnych....... Ale to wasz wybór, powodzenia.

Gość matra
hejka . stosuje od poniedziałku.Ico ??????? I nic .ale wezmę do końca może coś się ruszy.

Gość matra
czasami myślę że na mnie nic nie dzieła. Przytyłam 6 kg w ciągu 5 mc jak zaczełam brać tabletki anty... Postanowiłam wziąsć się za siebie. Waga przed 58 kg, teraz 64kg.brzuch, pupa ,uda.TRAGEDIA.Zmieniłam tabletki na inne , pan doktor powiedział że te nowe oczyszczą mój organizm z toksyn i nadmiaru wody. bzdura 5mc biore nowe tabletki i nic .Waga 64 kg. jem pięć posiłków dziennie w małych ilościach. mało tego od 4 czterech tygodni chodzę na aerobik i siłownię .czasami mam tego dosyć , po treningu jestem cała obolała ,a WAGA STOI W MIEJSCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OPAKOWANIE LIPOTREX zawiera 90 tabletek .jedna w ciągu dnia druga na noc. Poprzednio żle napisałam! Wezmę do końca!!!piłam też herbatki odchudzające obrzydliwe, po których moje piersi zrobiły się brzydkie. Na szczęście wróciły do normy .

Gość gość
E9fD6Ox00eoVFtMtFvFcm3aJ

Gość gość
Tam kuracja od razu, wystarczy naturalny sposób ze zbijaniewagi.pl