Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikołajaka 07

Simplus jak zwykle wychodzi na plus

Polecane posty

Gość Mikołajaka 07

He,zawsze mnie pozytywnie zaskakuje mój stary, wierny Simplusek.Dzisiaj własnie dostałam super info ze maja fajną promocje Walentynkową-Dlczego nie! ( nazwa taka jak ten film co wchodzi do kin;-) w której moge gadac za darmo caaały dzień z wybranym numerem.Oczywiscie wybiorę mojego facta.Zaj...oferta.

Gość Sonia to ja
To tu podziele Twoja radosć ,fakt ,Simplus jest najlepszy na rynku,daja dużo fajnych promocji i sporo kaski mozna zaoszczędzić np. na piweczko bezalkoholowe ;-)

Gość koko szmelc
to nie prowokacja tylko kiepskie wydanie marketingu szeptanego... musisz sie jeszcze duzo nauczyc autorko :P

Gość Mikołajka07
No nie, o czym Wy piszecie. dałam taki tytuł zeby ktoś mi odpisał , bo jak napisze jakiś inny prostszy to olejecie go i juz. Matko, no pytań juz nie można zadać

Gość łączenie tematów.
22:15 NOWA CHUDZINKAAA ponoc jest jakas promocja ze ma sie za darmo rozmowy w zaleznosci ile sie zaladuje konto.. jak 10 żłotych to dwa dni za darmo gadania do wybranego numeru a jak 50 złotych to caly miesiac .. 22:17 nie mam ukochanego jest taka promocja polecam www.simplus.pl 22:21 hjhjhjh zaj**ista promoicja ale pobieraja oplate od ciebie za to. 22:39 w 23 nie ma nic za darmo w niczym

Gość degrendolada
Ja mam plusa od zawsze. Nie mam potrzeby zmieniac, bo całkowicie mi odpowiada. Teraz korzystam z Nowego Simplusa- jak ktos lubi wysyłac smsy to polecam darmowe pakiety smsm do doladowania- ja korzystam i uwaza, ze jest ot mega oplacalne

Gość Ciekawe ile wam płacą za tę...
...reklamę :-O Simplus to może i dobra sieć dla tych co dużo i często gadają. Mi się nie opłaca. W Erze macie po 8 miesiącach 59 groszy za minutę i 16 groszy za SMS. Do tego kumulacja okresu ważności konta. W Heyah bez promocji - 68 groszy za minutę. W Orange POP - 65 groszy. ... I już miałem opieprzyć Was za to, że Plus bierze 78 gr za minutę gdy zauwżyłem, że ma nową taryfę z 60 gr po 6 miesiącach. Fajnie, włączę sobie ;-)

Gość Ciekawe ile wam płacą za tę...
Ale fakt faktem, Plus ma zawsze spóźniony refleks. Gdy wszystkie inne sieci już dawno miały po 78 - 80 groszy z sekundowym naliczaniem, to plus miał 1,20 zł (co prawda też z sekundowym, ale to o połowę drożej!); teraz też chyba obniżył jako ostatni...

Gość ja milam plusa i ere i zadna z
tych sieci nie wzbudzala we mnie entuzjazmu. fakt, ze nie na karte, ale abonament, ale roznicy chyba wielkiej nie ma... jesli chodzi o plusa bylo nawet OK, era to zlodzieje, obsluga celowo wprowadza w blad (przyszlam przygotowana na spotkanie w celu przedluzen ia umowy - skonczylo sie podniesionym cisnieniem ir ozwiazana umowa, nikt nie bedzie probowal robic ze mnie idiotki większej niż jestem :o :P). teraz przeszłam do play i jestem zadowolona. oferta i obsługa...obsluga to nawet zachwycona, ale wiecie....bylam pow izycie w erze, wiec konkrast tez mial wplyw na moja ocene :P a oferta simplusa na walentynki? dla mnie nzi specjalnego: 1. nie bedziesz gadal caly dzien 2. tymbardziej, ze sie raczej pary w ten dzien spotykaja 3. no chyba, ze ktos jest za granica, ale tego chyba promocja nie przewidziala :P 4. przypadki, gdzie pary sie nie widza i nie ejst to spowodowane praca, uczelnia etc (etdy i tak polowka nie bedzie z Toba gadac) sa marginalne . ;)

Gość lorneta
ja miałam tak taka dłuuugo i uważam że to era zawsze miała spóźniony refleks... w simplusie mi o niebo lepiej. teraz dostałam za doładowanie darmowe eski, a jeszcze wystartowała promocja z minutami po 16 za 4 grosze - normalnie chce się dzwonić ;) czy to na walentynki, czy też w każdej innej sprawie - praktycznie całe popołudnie i wieczór na gadanie ;)

mam od ponad 5 lat i jestem zadowolona:) zawsze są jakieś promocje, teraz ten pakiet 200 minut w sieci i na stacjonarne za 8zł lub darmowy numer za doładowanie. większość moich znajomych jest w plusie, także mnie się to opłaca;)

A ja mialam i ere i orange i teraz mam plusa... :) W erze sa niesamowite zlodzieje ;D Nie zamierzam tam wracac :) W orange...no coz,nie jest zle ale ale... Najwiecej znajomych( no i boya :D ) mam w plusie :) Oplaca mi sie to :P Tylko teraz jestem zrozpaczona bo promocje zmienili.Bylo 0,5gr za sms w pakiecie( 5zl za 1000 sms) a teraz sa po groszu... Kurde xD ja jeden pakiet raz rozpykalam w 3 dni :D ale coz, i tak wygodnie :) ja mam 59 gr za minute i 16 gr za sms (za 60 dni obniza mi znow koszty ;) ) ...Tylko najbardziej denerwujaca jest ta blokada konta !! :D W orange bylo tak ze nawet jak sie skonczyla waznosc konta to jesli sie mialo wykupiony pakiet sms to mozna bylo z niego korzystac nadal a w plusie nie... ale coz, trzeba sie dopasowac, i tak jest ok ;)

Gość ludek792
simplusik jest najlepszy od lat :) ale te prawie darmowe minutki w pakiecie to naprawde coś ekstra. dzwonie i dzwonie sobie i gadam ile chce i prawie nic mi za to z konta nie ściągają :] baaardzo mi się ta promocja podoba i niech trwa jak najdłużej :]

Gość dumbalum
Ja mam aktualnie gorące popołudnia i weekendy- świetny pakiet, najwiecej gadam po 16, wiec dla mnie jak znalazl.

Gość marrecky
hahaha, gorrące popołudnia rządzą ;P najlepsza oferta ze wszystkich fonów na karte teraz! jak zaczynam gadać po 16 to gadam i gadam ;P a do tego smsy darmowe za doładowanie - do wszystkich sieci. za to wlasnie lubie mojego simplusa