Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszynka123

Jego dłoń, jego uśmiech..

Polecane posty

Może to będzie wyglądać jak odcinek jakiegoś idiotycznego serialu dla nastolatek, ale ech.. mam potrzebe wypisania sie. Ja i X. jesteśmy ze sobą już 2 lata. Mamy wspolne plany, marzenia.. Nie wyobrazam sobie zycia bez niego. A może nie wyobrazalam? W mojej klasie jest Y... znałam go jeszcze zanim poszliśmy do liceum. Był nawet kiedyś chłopakiem mojej przyjaciółki, więc nigdy (wczesniej) nie spojrzałam na niego jak na faceta. Aż do momentu gdy (teraz to już w ogole głupio zabrzmi) zapytał czy mam z kim tanczyc poloneza na studniowce. Zgodziłam się, bo nie mogłam tanczyc z X. (nie chodzi do naszej szkoły). Proba.. jego dłoń, jego uśmiech..ech sama nie wiem co mi odbilo;/ Nie zrobil nic co pozwalałoby mi myślec, że .... ech. Zachowywal sie jak zwykle. A teraz jest w kazdej mojej mysli. On. Szukam z nim kontaktu.. wzrok podswiadomie biegnie w jego stronę.. Jakoś trwam w tym i mam nadzieję że przejdzie. Rozstanie z X. to byłaby rewolucja w każdej dziedzinie mojego życia.

Gość Zelbstmord
Tak samo, jak będzie rewelacją w przypadku rozstania z Y. :-) Tylko już nieco mniejsza. Ostatecznie, im więcej takich przypadków na koncie, tym emocje coraz mniejesze...:-) A potem, to już zwykła rutyna.

Gość Zelbstmord
To z nudów, Natia :-) Poza tym, dla sportu, którego systematyczne uprawianie jest warunkiem dobrego zdrowia.

pomyślałam, że może jak dam ciekawszy temat, to więcej osob zareaguje;d Bo tamten się nie cieszył dużym zainteresowaniem..

Gość 72 złote
ucz sie a nie!!!!!!!!!!! zalosne malolaty :o

Gość Zelbstmord
A gdzież Ty tutaj widzisz cynizm, Kruszynka? Toż to jedynie trafne zyciowo spostrzeżenie :-)

W takim razie, dziękuję Ci za nie. Resztę zachowaj już dla siebie. Forum służy wymianie myśli i opinii, nie nieudolnym probom podniesienia sobie samooceny przez pseudointeligentne komentarze.

Natia, ja sama siebie dziwię.. nigdy taka nie byłam. A tu takie uczucie.. przeciw wszystkiemu..pierwszy raz w zyciu:(

Gość Zelbstmord
Zaraz, zaraz. Kruszynka. No przecież ja właśnie wymieniam moje myśli. Co to? Twoje myśli mają prawo być tutaj umieszczane a moje nie? Proszę, wykaż mi dowodnie, że moje komentarze mają "pseudointeligentny" charakter? To jest Twój sposób "uprawy" dyskusji? Zmieszać z błotem dyskutanta i jego poglądy? A może by tak kilka merytorycznych argumentów, co?

Gość Zelbstmord
Ciężar przeprowadzenia dowodu, moja droga, leży zawsze po stronie stawiającej tezę. Proszę się mną nie wyręczać.

Jak to mówi Maksymilian z \"Seksmisji\" \"No więc zawsze pociągało mnie nie znane. Taka nieznana sprawa\"

Gość Wnerw wielki
Bo to jest proste, nie kochasz kogos zrywasz z nim, oklamujesz swojego faceta.... Jeszcze moze powiesz ze kochasz obydwoch? Takze nie gadaj o sercu, bo nie wiem czy je masz...