Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszynka123

Jego dłoń, jego uśmiech..

Polecane posty

To jest typowe dla związków gdzie nie ma miłości 2 lata i już jakiś amant jest lepszy

Natia, Ty tu jesteś jedyną osobą, która zwyczajnie napisała co mysli. Reszta woli na mnie wieszac psy, bo tak najlatwiej;/

Zostaw chłopaka żeby miał szanse znaleźć prawdziwą miłość a sama bierz sie za swego lovelasa

Gość ludzieeeeeeeeeeeeeee
To chyba bardziej skomplikowana kwestia niż tylko moralności, przecież nie zrobiłaś tego specjalnie, żeby się nim zauroczyć. Po prostu tak czujesz. czy ten chłopak z którym tańczysz ma dziewczyne? radziłabym ci poczekać, aż zrozumiesz co naprawde czujesz. Przez ten czas nie szukaj kontaktu z Y, spróbuj na całą sytuacje spojrzeć z dystansem..

A ja cie kruszynka rozumiem. W dlugotrwalych zwiazkach znikaja te oslawione motylki w brzuchu, och achy i omdlenia. I choc mozna to probowac (p)odgrzewac to niestety nigdy juz nie bedzie tak jak na poczatku zwiazku, kiedy idziemy w fascynujace nieznane. Co jakis czas poznaje kogos, kto mnie tak oczarowuje (czasem jednym swoim spojrzeniem) i przez chwile motylki wracaja. Ale wiem ze to zludne jest, bo po paru latach zwiazku z tym kims nowym sytuacja by sie powtorzyla. Pozwalam sobie wiec tylko na kilka ochow i achow z daleka. Nie mam zamiaru rozbijac swojego zwiazku, w ktorym w gruncie rzeczy (poza brakiem motylkow - ale nie mozna miec wszystkiego) jestem bardzo szczesliwa.

Otóż to! Cieszę się, że mnie ktoś jednak rozumie. Nie, on nie ma dziewczyny.. To już by była katastrofa;/ Dzięki za opnie;-*