Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnkkka

NIEDOINFORMOWANIE...

Polecane posty

Gość Annnkkka
PRZERAż MNIE TO CO TUTAJ DZISIAJ WYCZYTAłAM, NIEDłUGO TO BęDZIEMY MIELI SAME CIężARNE BEZ WSPółżYCIA BAWI MNIE TO

Gość ..naprawde
jestem z wami dziewczyny!!!

Gość ..naprawde
jestem z wami dziewczyny!!!

ja też popieram jak widzę te tematy zaciążonych przez otarcie się penisa o majtki to mnie słabość ogarnia :O

ok teraz moje ulubione kawałki: * ciąza przez palcóweczke (bo dotknął swojego a potem włożył mi paluszki) *tańsze tabletki = gorsze *ciąża przez pieszczoty w bieliźnie *liczenie dni płodnych przy braniu tabletek * \"mam 15 lat, uprawiałam seks bez zabezpieczenia i teraz sie boję że jestem w ciąży \"

Gość Annnkkka
PRZYCHODZI WAM DO GłOWY CO NALEżY WTEDY ROBIć. NIE WIEM CO TAKIE OSOBY ZROBIą JEśLI JUż DOJDZIE DO PRAWDZIWEGO ZBLIżENIA??? A CZYTAłYśCIE żE TEN CHłOPAK TEż SIę STRESOWAł???? CHYBA MAJą MNIEJ NIż 20...

to ostatnie wywołuje u mnie wymioty i migotanie przedsionków. dość dorosła na seks? dość dorosła żeby sie zabezpieczyć !

Gość Annnkkka
SWIETNE MONIAK :-) :-) :-) :-)

wtedy najlepiej zignorować tego typu topik i nie wypowiadać się może taka jedna z drugą ruszy głową i chwilke pomyśli albo sięgnie po fachową literaturę bo odpowiedzi do takich tematów wcale nie są lepsze niejednokrotnie np dziewczynie, która bierze tabletki anty i obawia się ciąży każą kupić postinor i ona oczywiście po niego leci wogóle zawsze odpowiedź jest identyczna - idź po postinor :O :O szkoda, że te dziewczyny nie wiedza jak bardzo Postinor jest szkodliwy i ile ma skutków ubocznych w przyszłości :O

a potem giertych musi robic ankiety o nastkach w ciąży ;/ lepiej by chociaż kondomy rozdał

Gość Annnkkka
KURDE ALE żEBY Aż TAKIE GłUPOTY GADAć , TO SORRY. MAM 16 LETNIą SIOSTRZENICę, KTóRA OTWARCIE MóWI, żE UWAżA żE JEST ZA MłODA ALE NIE UWAżA żEBY SEX BYł CZYMś ZłYM TYLKO CHCE SIę ZABEZPIECZYć I POCZEKAć NA ODPOWIEDNIEGO MężCZYZNę, Z KTóRYM BęDZIE CHCIAłA NAPRAWDę BYć... PODOBA MI SIę, NA SZCZęśCIE NIE CZYTA BRAVO

Gość ..naprawde
ja niewiem, albo to jest jakies kopletnie zacofanie, albo nawet nie wiem jak to ujac!! Kurcze tez chodzilam do szkoly, moze orlem nie bylam, ale jak mialam chlopaka,i z nim cos robilam, to wiedzialam jakie sa tego konsekwencje! a tu jakas ciemnota! a ta 20 latka pewnei studiuje!!

ja łykalam postinor jak mi ogumienie pękło. podziękowałam za taki stres i zaczęlam łykać tabsy.

Gość pewnie małolaty
szkoda też, że nie wszyscy wiedzą, że tabletki antykoncepcyjne NIE DAJĄ 100% skuteczności...

Gość jasna pała
teoria masz racje sama wzielam postinor ale tylko raz w zyciu i do dzisiaj za to pokutuje a minelo ponad 8 mscy nie moge dojsc do siebie a raczej moj organizm nie moze a 16 lkatki biora go garsciami z byle powodu jak nawet do stosunku nie dojdzie to i tak go biora tragedia :O

Gość Annnkkka
NA JAKIMś UNIWERKU JESZCZE, ALE KUPA śMIECHU, A ODNOśNIE IGNOROWANIA TYCH DEBILNYCH STWIRDZEń, TO NIE UMIEM, JAK CZYTAM TAKIE BREDNIE TO MNIE śCISKA PO PROSTU, I MYśLE, MATKO CO ZA KRETYNKI I MUSZę ODPOWIEDZIEć...

pewnie małolaty ---> ale jak bierzesz dokładnie i sciśle z zaleceniami ulotki to dają 99,9 % pewności więc trzeba miec niesamowitego pecha zeby zaciążyć a Twoim zdaniem lepiej nic nie brac i łykac co miesiąc postinor tak ?? :O :O

Gość pewnie małolaty
a czy ja gdzieś napisałam, że lepszy postinor???????? W ŻYCIU!!!

Gość Annnkkka
OCZYWIśCIE żE LEPIEJ TABLETKI ZGADZAM SIę Z TOBą W 100%. A JAK CHCECIE MIEć WIęKSZą PEWNOść MAłOLATY TO WłąCZCIEGUMKę. MASZ WTEDY 100%

ej jasna pała (interesujący nik, nie powiem :D ) ja po postinorze doszłam do siebie w niecały miesiąc. każdy chyba inaczej to znosi... ja jakos lekko to przyjelam

no nie ale odniosłam wrażenie, że jesteś przeciwna tabletkom anty a jak do tej pory lepszej metody antykoncepcyjnej chyba nikt nie wymyślił jesli źle zinterpretowałam Twoją wypowiedź to najmocniej przepraszam ;) ;) a tak BTW nastolatki nie powinny zażywać tabletek anty a jako, że inne srodki sa mniej skuteczne powinny po prostu nie uprawiac seksu :D

Gość ..naprawde
ja na poczatku ignorowalam, ale glupota ma jakies granice....

Gość pewnie małolaty
100% daje brak wpółżycia hihi:D ale tabletki anty + gumki hm, może ;)

Gość Annnkkka
PODZIWIAM JA BYM CHYBA NIE WZIęłA

Gość jasna pała
Moniak ---> no widzisz a ja do tej pory mam problemy z cyklem, cera , włosami, jajnikami i z wszystkim dosłownie :O :O w końcu to taka bomba hormonalna że jakies skutki prędzej czy pozniej wyjda

Gość Annnkkka
JESZCZE JEDNO DAJE WAM 1000% SZKLANKA WODY I ZIMNY PRYSZNIC ZAMIAST...

ej tak naprawde to dawka progestagenu w postinorze jest mniej wiecej rowna 3,4 tradycyjny tabletkom anty (patrz- metoda yuzpe) soł, moze Twe problemy maja inne podloże ? konsulotwałas to z lekarzem? chociaż mozliwe ze po prostu masz wrażliwy organizm...

Gość jasna pała
tak ale tabletki bierzesz pojedyńczo a tu od razu masz taka końską dawkę i to 2 razy pod rząd mój gin przebadał mnie pod każdym katem i nic nie znalazł i stwierdził bezsprzecznie że wychodza skutki uboczne postinoru