Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasetka20

pytanie do dziewczyn z krakowa

Polecane posty

Gość sasetka20

czy któraś z was wypełniała w ostatnich dniach ankiete oriflame w okolicy kleparza??? chodzily dziewczyny i prosily o wypelnienie ankiety.. mieli potem rozlosowac nagrody ... wygrala ktoras??? bo do mnie zadzwonili.. :)

Gość sasetka20
???

Gość sasetka20
up up

Gość sasetka20
chce tylko wiedziec co dostane.. mam juto odebrac.. wiem ze bylo wiecej wygranych..

Witam! CENY KOSMETYKÓW NA KAŻDĄ KIESZEŃ! Również dla dzieci, mężczyzn! Coś Ci się spodobało? Możesz liczyć na rabat - 5% od cen katalogowych!Zainteresowana/ny? Zadzwoń umówimy się na spotkanie! AVON lub ORIFLAME - MASZ WYBÓR! Mój numer GG 12200637 Tel. kom. 794981808 WWW.AVON-KRAKOW.PL.TL/ ZAPRASZAM NAPRAWDĘ WARTO NIKOGO NIE NACIĄGAM, PRZYJMUJE ZWROTY KOSMETYKÓW pozdrawiam, Magda -ZAPRASZAM BO WARTO!

Cześć! Zapraszam do wypróbowania kosmetyków Oriflame. Naturalne SZWEDZKIE kosmetyki. Dołącz do Nas a będziedz kupować po cenach hurtowych (-23%). Sprzedawaj kosmetyki koleżankom a otrzymasz rabaty, prezenty. Zapraszam.Warto. Kontakt: www.my.oriflame.pl/kasiaoriflame mail.oriflameofe rta@gmail.com GG: 8614643 tel. 796096452