Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natiik

Chcę mieć większe piersi

Polecane posty

Gość Natiik

Mam 17 lat we wrześniu 18 a ja prawie wcale nie mam piersi! Czuje się z tym bardzo źle :( nie wiem co robić... powiem że odchudzałam się i piersi o połowę mi zmalały...przed odchudzaniem były małe ale pełniejsze i kształtne a teraz małe i "worki" co mam zrobić? są na to jakieś sposoby? nie chcę znów przytyć bo odchudzałam się nie po to by znów przywalić...teraz figurę mam nawet niezłą ale te piersi mnie tak dołują...nie wiem co robić nawet w nocy o tym myślę :( Co mam jeść żeby urosły? jakieś masarze? na czym polegają? Proszę pomocy!

Gość ja sie spowiadam
no więc ja zawsze miałam takie małe B, wieksze A. w wieku ok. 15 lat zaczełam sie odchudzaći do teraz, kiedy mam 19, mam małe A, i to takie worki zwisające... tragedia.... przez ten czas tyłam, chudłam, robiłam ćwiczenia, balsamy - nic.

Gość kiełbasa krakowska
a ja bym chciała mieć mniejsze - chcesz to ci oddam polowę :P ale jakoś specjalnie jędrne też nie są:P nie lam się , jakbyś sie nie odchudzala , to i tak po ciaży kiedys by ci się tak zrobio , jak się zrobio

Gość moja siostra
po ciąży (już półtora roku, karmiła przez ok rok) ma większe o 2 rozmiary - z małego B, takie 70b - 75a do pełnego C/małego D nie zawsze opadają po ciąży

Gość jfhsdu
chcesz miec cycki jak pamela pij codziennie actimela;}

Gość malenkamalenka
Mi piersi urosły po braniu Diane 35 (pigułki) o dobry rozmiar :) I cały czas rosną :)

Gość natkiio
ale ja bym wolała jakąś naturalną i sprawdzoną metodę...kurcze :(