Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helołłłł

kto ma podobny problem???

Polecane posty

Gość uuuummmmmmmm
na małysza :D DOBRE!!! :D

Gość ja tezzzzzzzzzzzzzzzzzz
hehe i moja najwieksz aparanoja to kamery w kiblu wszedzie je widze siku tylko na malysza a kopsko robie zawsze rano pije codziennie po wstaniu szklanke przegotowanej wody robie kawe i kiedy jets gotowa juz chce mi sie srac :)

Gość ja tak samo
ja od rana wypijam szklanke gorącej zielonej herbaty i tez po niej musze skorzystac z kibelka. Nie wiem czy to zielona herbata ma takie działanie przeczyszczające czy co. Ale robie tak juz od paru lat.

Gość underline
Dziewczyny ale pośmiałam nieźle, ale mam dokładnie ten same problem :) a myślalam, że tylko ja taka "nienormalna"

Gość no ja piję teraz drugą
szklankę na czczo, zobaczymy czy mnie popędzi;) Pozdrowionka

Gość ja właśnie kończę pić
filiżanka kawy z ekspresu ciśnieniowego- daje kopa wprost do klopa:p Na mnie kawa zawdsze tak działa, czasami nawet jak poczuję jej zapach:D A dodatkowo jeszcze działa po prostu coś ciepłego, bo się układ pokarmowy rozgrzewa i zaczyna pracować;)

Gość a czy jesttt
hahaha:D dziewczyny troszkemnie uspokoilyscie bo na powaznie sadzilam ze tylko ja jestem jakas anormal;) jak patrze u siebie w domu,moja matka,moj ojczym kazdy moze normalnie przy wszystkich a mi to przeszkadza sama ich obecnosc bo wiem ze zaraz ktos sie przypaleta pod wc i wtedy juz koniec zawsze czycham az sie walna spac i spokojnie zasiadam na tron:D super podobal mi sie text jednej kobitki ze jak koles jest w kuchni to ona czuje sie molestowana:D:D a co do faceta,raz mialam podobny chcialo mi sie piardnac a rozmawialismy akurat na skype i w sumie bylam troszke podpita i piardnelam ale wczesniej mocno reka przycisnelam mikrofon ale on i tak to uslyszal i taka cisza nagle i pyta a co to bylo?a ja az sie oburzylam z nerw:D i mowie ze no krzeslem sie przesunelam :D:D

Gość helołłłł
Witajcie kochani!!! Znalazłam sposób, aby załatwić się przed wyjściem do pracy. Na czczo piję wodę to naprawde pomaga. I ide do pracy taka leciutka;) i sie juz nie męczę:) Naprawde polecam Wam!! Pozdrawiam

Gość ekeleke
Podbijam. Ktoś znalazł sposób na ten problem? :(

Gość gość
Napchac do kibla papieru to nie będzie słychać jak g****o wpada do wody ale niestety będzie słychac pierdy towarzyszące sraniu no i nie da sie ukryć smrodku :P

Gość gość
Przecież właśnie bąki to jest najgorsza sprawa ;/

Gość gość
Najgorsze jak ktoś czeka pod drzwiami, wtedy nie zrobię bo sie blokuję. U mnie w pracy jest 5 kibli obok siebie, takie tylko drzwiczki nie dotykające podłogi jak w centrum handlowym, to jest hardcore bo słychac dosłownie wszystko, nawet mam blokade na siku czy odklejanie podpaski. Ale jest jeden osobny kibel dla niepełnosprawnych i tam zwykle chodzę bo jest osobne wejście i pełen luz :D

Gość gość
Ja mam o tyle źle, że nawet we własnym domu wy.srać sie nie mogę. Ściany jak z kartonu, a w mieszkaniu wiecznie przesiaduje chłopak wspólokatorki. Dramat