Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracownik

poradzcie mi prosze szybko-urlop na żądanie

Polecane posty

Gość pracownik

Dzis wzielam urlop na żądanie, czy mozna brac 2 dni pod rzad taki urlop?? jutro tez musze wziac na zadanie niestety.

Gość urlop na zadanie
jak sama nazwa wskazuje jest na zadanie, przyslugują ci 4 dni w roku , wiec mozesz sobie to wyokrzystac dowolnie pozdrawiam

Gość pracownik
uff to dobrze bo kiedys ktos mi powiedział ze nie moge brac np. czterech dni " ciurkiem"

Gość pracownik
pozdrawiam i dziekuje:)

Gość urlop na zadanie
nie jest to na pewno mile widziane w firmie, ale jesli rzeczywiscie cos wypada w ostatniej chwili to n ie ma wyjscia... jesli jednak wiesz ze w nastepne dni rowniez nie pojdziesz do pracy, wez urlop

Gość pracownik
wlasnie wiem...mam nadzieję ze przezyją beze mnie i jutro..ale sytuację mam wręcz gardłową:(

Gość urlop na zadanie
wiedzac o tym ze jutro nie pojdziesz moglas poinformowac przelozonego o ewentulanym kolejnym dniu wolnym, lepiej to wyglada, jesli jednak nie mialas pewnosci co do dnia jutrzejszego to mysle ze tolerancyjny pracodwaca przymknie oko na "gardłową" sprawe, on przeciez tez jest tylko czlowiekiem...

Gość pracownik
wlasnie chodzi o to ze dopiero przed momentem się dowiedziałam ze jutro mnie czekają bardzo ważne sprawy. Oczywiscie gdybym wiedziała to wczesniej to z pewnością zwykły wniosek o urlop poleciałby do przełozonego juz wczoraj...:( Dzieki za odpowiedz