Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babeczka biszkoptowa

wiecie co..podejmijmy to wyzwanie

Polecane posty

A mnie się marzy szczułe ciałko, takie wysportowane, bez tłusczyku. Ładne plecki. brzuch i biodra. I wiem, ze musz e rzucić drożdżówki. słodycze, ciacha. Że musze ćwiczyć. Inaczej będzie tak jak do tej pory- doły, wstyd i niewychodzenie z domu. Marzy Wam się fajne ciało na wisonę i rwanie facetów na ulicy? mnie tak!!! Podejmujemy wyzwanie? niech to będzie juz ostatni raz. nie dajcie się temu przebrzydłemu nałogowi jedzenia. Zerwijmy z nim! do wiosny damy radę!!! mój cel- minus osiem kg. Zap[raszam do walki:D najwyższy czas!!! :)

Gość kolejna entuzjastaka jojo
:O brzydzę się Wami spaśluchy! :P

nie mówiłam tu o diecie 500 kcal ani o niczym takim. Proponuję normalna dietę około 1000kcal i ćwiczenia.

Gość pulchna babeczka
a ja na to - jestem za. - 8 kg. pokusa nie do odparcia

Gość Adriana15
Jestem z Toba i zycze Ci powodzenia . ja tez mialam takie zamiary z cukierkami caly czas mowilam sobie od jutra , od jutra , a tylko dzisiaj ,a tylko ... Tak bylo caly czas . Na przelomie pazdziernika i listopada kompletnie nie mialam ochoty na slodycze i inne bomby kaloryczne . Stwierdzialm , ze nie beda mna rzadzic wstrentne , podstepne cukierki i nie jem od 2 listopada i jestem z siebie dumna . Przyznaje ,ze w czasie swiat zjadlam troche ciast ,ale w koncu to swieta ... ;)

8 kg to wcale nie tak wiel;e. Ja zakładam, ze w dwa miesiące można się tego pozbyc bezpowrotnie. Pulchna babeczko--> rozumiem, że zaczynamy od jutra? ja się juz zaopatrzyłam w balsamy i zestawy ćwiczen. dziś serio przeholowalam, czuję się przebrzydle a marzy mi się super cialo (ktore kiedyś mialam- przed przytyciem)

Adriana--> gratulacje. W sumie mam tak samo, ze rządza mną rozne slodkości, ktorymi zajadam niepowodzenia i stresy :(

Gość pulchna babeczka
jaki balsam, po co na co? Zero w tym temacie

balsamy ujędrniająco- wyszczuplające :)

Gość Adriana15
Powiem wam ,ze mi niesamowitego kopa dalo jak zobaczylam przyjaciolke ,ktorej nie widzialam przez 1,5 roku . Pomimo ,ze jest mlodsza odemnie dwa lata wygladala naprawde nie zaciekawie , efektem tegom bylo jedzie w sieciach fast food , cuekirki , chipsy itp. Przez rok nie jadla cukeirkow , chipsow , i nie pila napojow gazowanych . Nie poznalam jej na ulicy ! Inna dziewczyna !

Gość pulchna babeczka
Czy dieta ma polegać na tym iż wszystkie cukierki (żegnajcie kopiko :( ), ciacha i radości życia idą precz, a w zamian będziemy ćwiczyć?

Gość pulchna babeczka
To może słodycze i tuczące kolacyjki a właściwie dania niech idą precz od teraz :)

Gość Adriana15
NIkt Ci nie kaze spedzac Bog wie ile czasu na cwiczenia . Nawet jesli nie podobaja Ci sie kosciste figury modelek to wlacz sobie ( jesli posiadasz ) fashion tv . Mnie to motywuje ;) Przedewszytskim precz cukierki itd. Ja mam o tyle gorzej ,ze moja mama ( ma taka przemiane materii zeby moze zjesc konia z kopytami i nie przytyje nawet grama - to sie nazywa sprawiedliwosc ;/ ;) ) robi to nie siwadomie i przynosi do domu rozne cukierki itd. I torturuje mnie ... ;)

tak, dokładnie. Wiem, ze to moze brzmi strasznie, ale straszne nie jest. Od listopada troche biegalam (teraz przestalam :( ale czułam się wtedy świetnie. teraz kg wróciły a ja wypadłam z formy a co do koleżanek. to też mam taką. która sporo schudła...Ciesze się z tego, ale sama też bym chciała. I stąd ten topic:)

Gość pulchna babeczka
Damy radę :D

Gość Adriana15
Ja tez sie ciesdze z jej sukcesu ,ale nie robie tego z zazdrosci czy cos takiego . Poprostu jej zachowanie otwoerzylo mi oczy ,ze mozna dac rade , jedzac wszytsko na co ma sie ochote ... procz slodyczy , ... ,...

Gość pulchna babeczka
Zgadzam się z wami. Sama niegdyś nie należałam do fanek słodyczy, i rozmiar s był na mnie za wielki za szeroki ( mała jestem) teraz jak się zmieszczę w m to już radość nieziemska gości na mej twarzy. Ale rzadko tak jest :(

no więc mam nadzieję, ze damy radę. A powiedz Adriana ile chcesz zrzucić?

Gość Adriana15
Na poczatek to tak 2 kg na zachete ,a pozniej nie wiem . Waze 67 kg i mam 170 cm wzrostu chcialabym wazyc 50 ,ale watpie zeby mi sie to udalo przynajmniej do wakacji . Bede sie starac i kazdy kg mniej to i tak sukces . Prawda ?!

Gość Adriana15
zapomnialam dodac ,ze chcialabym tez dodac ,ze w maju mama bal gimnazjalistow z okazji ukonczenia szkoly . Niby nic takiego ,ale mam w glowie wizje tego jak chcialabym wygladac (oczywiscie szczuplutka) . Co ja sie bede rozspisywac , moze to prozne ,ale ja chce zeby im poprostu szczeki opadly ! ;) Jest w szkole osoba znana i lubiana ,ale raczej nikt nie patrzy na mnie pod katem "atrakcyjna dziewczyna " ,a raczej - spoko kumpela ... Niby dobrze ,ale jednak ... ;)