Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda_z_duzymi

Duży biust

Polecane posty

Gość mloda_z_duzymi

Witam drogie internautki. Mam pytanie, a nawet 2 1. Czy DD70 to dużo jak na 15 lat? Dodam że mam 167 cm wzrostu i jestem szczupła. 2. Jakie wy miałyście rozmiary w moim wieku. Pozdrawiam

Gość jak na 15 lat to są
GIGANTYCZNE !! Mi w tym wieku dopiero zaczynały rosnąć cycki i miałam malutkie A, ale były już laski w mojej klasie co miały już rozmiar C. DD to chyba nikt takiego rozmiaru nie miał.

Gość mloda_z_duzymi
ps. penisa mam tylko 12cm :(

Gość mloda_z_duzymi
to nademną to nie ja

Gość mloda_z_duzymi
Wiesz szczerze to mam największe z klasy, ale to tak mam juz od zawsze. jakies pół roku temu mialam D70

Gość ile razy widze ten topik
e tam, ja bym sie cieszyła sama mam niecałe A i już jestem za stara zeby urosły dziekuj Bogu czy komu chcesz, że masz biust kobiety, które mają biust, albo chcoiaż średi, nie zrozumieją nigdy jaki to straszny kompleks prawie nie mieć biustu. To gorzej jak bycie grubym, bo schudnąć zawsze mozna...

Gość to bardzo dużo
znam pannę - miała dokładnie tak jak Ty, teraz ma 17 lat, jeszcze trochę urosły, non stop narzeka, że bolą ją plecy, kręgosłup nie wytrzymuje ciężaru - jak stwierdził lekarz no i ma problem... w konsekwencji bardzo prawdopodobne jest zniekształcenie obojczyków (od szerokich ramiączek stanika który musi utrzymywać duży ciężar wyginają się kości w łuk czy coś w tym stylu) i zaleca jej jak skończy 21 lat zmniejszenie operacyjne - serio serio - same kłopoty ma przez to, pomijając już zaczepki etc współczuję, może się facetom odgromny biust podobać, ale nie jest tak różowo...

Gość jak na 15 lat to są
Jeśli masz dopiero 15 lat to mogą Ci jeszcze większe urosnąć. Ale nie martw się. Taka widać będzie Twoja uroda. Jakby nie było to jest to duży atut dla facetów. Przynajmniej będziesz miała pod tym względem powodzenie albo pewnie już teraz je masz.. Ja tak ja pisałam miałam malutkie A. Miałam w szkole troche kompleksów z tego powodu. Po kilku latach z trudem zrobiło się z tego przeciętne B.

Gość to bardzo dużo
najwyraźniej może i to tak, że nie dawała rady o bieganiu i sporcie to już dawno zapomnieć mogła, ja nie wiem jak to jest uciążliwe taki duży biust, ale najwyraźniej jest - zwłaszcza że ma 17lat dopiero i już takie problemy no i czeka do tych 21 żeby zmniejszyć po DD jest chyba E więc pewnie coś koło tego teraz ma

Gość kjsdognsjng
Trudno coś powiedziec czy to duzo i czy jeszcz ebedzie wiekszy to jest bardzo indywidualne moja kolezanka w podstawowce miala D i tak juz jej zostało, ja w iwku 15 lat piersi praktycznie nie mialam, okolo 18 rz mialam A a teraz nosze 70 E ( mam 23 lata) mam pytanie do was dziewczyny - w jakich sklepach kupujecie staniki 70E bo ja jeszce takiego nie znalazłami kupuje 75

Gość leszkinia
na bazarze ??? chyba zart

Gość xhbdfnjmxbgf
zhbdzsfnmjsfzc

Gość Daga2007
ja mam 18 lat i miseczke C ale i tak znajomi sie ze mnie smieja ze mam duze... czasami mnie to drazni...rozumiem Twoj bol mloda z duzymi :) pozdrawiam

ja na bazarkach kupuje buistonosze- tylko tam moge dopasowac rozmair do siebie;/

W wieku15-16 lat miałam rozmiar 70 D teraz mając po 20 tce noszę 75 E;-) Ciężka sprawa, ale zawsze może być gorzej;-) Noszę tylko formową bieliznę.

Nie mam problemu z kupowaniem stanikow 70DD i 70E, ale ja jestem w UK, moze tu maja lepszy wybor. Ale ze stanikami to mam zawsze taki problem, bo sa super od razu po zakupie, problem zaczyna sie po drugim praniu. Piersi \"uciekaja\" mi ze stanika, szczegolnie, jak sie schyle. Nienawidze, wrr...!

Gość guess
mloda_z_duzymi - to podziwiam Cie ze jestes zadowolona; ja w wieku 18 lat mialam 75 D i mialam straszne kompleksy z tego powodu. Teraz mam 25 lat i 75 C (w zaleznosci od firmy ) i... jest lepiej ale wolalabym miec 75B :( - mam nadzieje ze jak konkretnie schudne osiagne swoj cel :)

Gość bellissaa
a ja mam 75 E i powiem wam ze nie mam /zadnych kompeksów na tym punkcie. W liceum miałam na poczatku 75 C potem 75 D a potem zaczęłam zażywaćpigułki i urosły do E. Nie zażywam już 3 lata i takie zostały ale nie mam kompleksów. Wolałabym może D ale w sumie nie jest źle. Stników jest pełno ładnych w tym rozmiarze juz teraz. Polecam np firmę samanta : www.samanta.com mają śliczne staniki, ostatnio kupiłam sobie też śliczny stanik w H&M w rozmiarze 80 D ( bo jak zwiekszy się obwód pod biustem to automatycznie powiększy sie miseczka , tak że miseczka przy 80 D jest taka sama jak przy 75 E)