Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deska przegralam zyce

JAK ? I CZY MOZNA PRZYGOTOWAC SIE DO ROZSTANIA Z CHLOPAKEM?

Polecane posty

po 3ch latach bycia razem...cos miedzy nami pryslo..zalezy mi nadal...ale on...jest taki obojetny i zimny... boje sie zerwac..nie chce byc sama,nie mam przyjaciol,a na dodatek jestesmy za granica! czuje sie tu wuobcowana ! na nikogo nie moge liczyc! przetaza mnie perspektywa samonosci!!!!!!!

Gość no nie pr
jeżeli Tobie zależy, to po co od razu myslec o rozstaniu? Moim zdaniem najpierw potrzebna jest szczera rozmowa, wyjaśnienie sobie powodów takiego zachowania. Uważam, ze powinnas poprosić go o poważną rozmowę. Nie trzeba od razu myśleć o najgorszym. Jesteście za granicą, więc podejrzewam, ze pracujecie. Moze to stres przemęczenia. Może niedługo wszystko wróci do normy. Powodzenia, uszy do góry.

Gość jaaaaaA aaaa
zgadzam sie szczera rozmowa jest tu potrzebna, skoro Ci na nim zalezy to trzeba walczyc

Gość do rozstania z chłopakiem możn
a się w pewnien sposób przygotować....zacznij odzyskiwać swoje rzeczy,które są u niego,spotykaj się ze starymi znajomymi....nie można być z kimś na siłę bo to i tak prędzej czy póżniej się rozpadnie ...staraj się zająć sobie czas by nie odczuwać jego braku i nastawij się psychicznie na rozstanie...wbrew pozorom bez niego może być Ci lepiej i otwórz serce na kogoś nowego kto będzie kochany i czuły....musisz też podjąć wyzwanie i przeprowadzić z nim rozmowę...ja jestem ponad pół roku od rostania po 4 długiego związku,który byłnajwiększą pomyłką mojego życia i jestem szcześliwa i znów zakochana ....wypłakałam swoje w poduszkę ale warto było bo teraz jestem z kimś z kim chcę spedzić resztę mojego życia...pozdrawiam