Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chatkinka

Operatorka / Operator SMS-chatów

Polecane posty

Gość chatkinka

Czy ktos z Was mial stycznosc z ta praca, bo jest teraz duzo takich ogloszen

Gość dajcuie linka
ja a co chcesz wiedziec?

Gość chatkinka
Na czym dokladnie polega ta praca i jakiego typu sa to rozmowy (erotyczne? czy po prostu rozmowy) i jakie sa zarobki?

Gość dajcuie linka
Ja siedzialam najpierw na erotycznych a potem jako wrózka. Bylo 6-7 zł za godzine netto plus bonusiki (wychodzilo z bonusami 9-10 na godzine). Na telefony przenosili dopwiero jak sie nabralo wprawy, ja nie doczekalam siedzenia na telefonach ale z tego co wiem dostawali okolo 15 złotych za godzine

Gość chatkinka
Erotyczne-tego sie obawialam wlasnie :-/ A to tez byla praca z domu> Jak to technicznie wygladalo? Mialas najpierw jakas rozmowe kwalifikacyjna?

Gość dajcuie linka
U mnie ro nier bylapraca w domu ale siedzibie firmy. Zadnej rozmowy kwalifikacyjnej nie było, był tylko dyżur próbny zeby cie sprawdzic ale naprawde trzeba bylo sie postarac zeby nie przyjeli. U nas pracowalo olo 150 osob, oczywsice na zmiany, wiekszosc to studenci. Ja osobiscie wolalam siedziec na erpostycznych niż na ezoteryce. Z poczatku się krepowalam pisac (zważywszy ze supervizorowi wyswietla sie na kompie co pisze a nowych ludzi sprawdzaja) ale potem jakos gładfko szło, czasem mozna bylo sie naprawde niezle pośmiac. NA ezoteryce to chyba nie lubilam siedziec bo mialam wyrzyty suymienia. Chocdzi o to, ze oprczo pytan typu "czy janek z 3 b mnie kocha? " byly powazne problemy (np. kobieta pisala ze jej syn wyjechal do pracy za granice, przestal sie odzywac ii dostala z ambasday widomosc ze znaleziono prawdopodbnie jego cialo. no i co na ten temat mówia karty) i jakos nie mam serca kłamac i wymyslac. ale wiekszosc osob wolała siedziec na ezo, jak byles dobnry to praktycznie potem juz siedzilas tylko an ezoteryce. Ale kazdy zaczynal od erotyki bo to jest po prostu łatwiejsze