Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kutfa

nie mam już siłyyyyyy.....

Polecane posty

Gość kutfa

kurde no uczyć się... a taka presja otoczenia, żeby zdać tą głupią sesję jak najlepiej, juz moja ambicja raz podupadla gdy nie dostalam sie na dzienne, a teraz rodzeństwo ma zaliczenia aż miło, piątki z egzaminu albo wyróżniane prace a ja mam pierwszą sesje, nawet nie wiem czego sie spodziewac, tylko jedną mam nadzieję- ze pozaliczam to... cokolwiek... Kurde, ale obciach będzie i rodzina sie mie chyba wyprze jak bede miec poprawke niech mnie ktos przytuli 😭

Gość kutfa
no to trzeba było mu kaganiec założyć, a teraz gdzie ja się pokażę z takimi śladami zębów? wszystko do dupy😭

kutfa- przytulam i liczę na odprzytulenie...czuję się podobnie dodupiaście... :( ps. mój sweterek nie gryzie;):P

Gość kutfa
jak nie gryzie to tez przytulam, tylko uważaj, żebyś się nie zakrwawiła od moich ran z lusesitowego swetra.

Gość kutfa
Niedrewniany Mietku, to pomachaj chociaż i powspółczuj:D- 🖐️

Gość kufta nie przejmuj się
olej presję jako i ja olałam... pociesz się że ja mam jutro zaliczenie i dopiero dziś się wzięłam do nauki a materiału od groma...

Kutfa,a dlaczego oni tak na ciebie naciskają!!? Moze tatuś i mamuska chcą cię wpędzić w chorobę. Moi rodzice są lekarzami,ale ja sie nie dalam i postawilam na swoim.Zmiast na medycynę poszłam na Akademie Sztuk Pięknych,gdzie sie w pelni realizuje i jestem w miarę zadowolona.

Gość kutfa
nie no nie naciskają w ten sposob- kierunek wybralam sobie sama, ale podejrzewam ze jak zawale to nie beda zadowoleni (oni za studia zaoczne placa) a poza tym, w rodzinie przyjelo sie juz ze wszystkim szlo rewelacyjnie na studiachm a ja jakos nie cuzje sie ostatnio na silach, kurcze mam nadzieje ze to nie bedzie moja kolejna porazka...

Kutfa, trzymam za ciebie kciuki.Bedzie dobrze,a nawet jak coś ci pójdzie nie tak, to świat sie nie zawali!!!!

Gość kutfa
dziękuję bardzo:) kurcze, chyba idę się uczyć dalej:o bleh...

Gość łączenie tematów
Już noc a ciągle się uczę...i tak do jutra...do 14... --------------------------------------------------------------- 22:32 co za życie 22:32 dupa nie życie 22:34 gagaagagagaga Mogę Ci rękę podac , ja mam w sobote egzamin 22:37 co za życie a ja mam jutro kolokwim... i chyba się raczej uczę na drugi termin... a wy co tak studiujecie??? ale jutro po 19 tylko lozko i ja 22:52 gagaagagagaga politologie