Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka z północy

jestem b.podobna do adriany limy i co mi z tego??

Polecane posty

idiotyczny podszywwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!

Gość fgdfgdf
dziewczyno, idz sie lepiej poucz troche....

Gość a dlaczego chcesz zarabaic
urodą? jak ktos madrze napisał - moze rusz głową? piszesz ze studiujesz - sama sobie takie studia wybrałas - jak jeste sbystra to osiagniesz duzo nie pozujac do zdjęc. jedna adriana lima juz jest wiec po co sobowtór? chyba nie chodzi o to aby kazda modelka była do siebie podobna.

pisze prace mgr, udzielam lekcji z matmy, a czasem dla oddechu cos sobie czytam na kafe, a tu zaraz naskok "moze bys do ksiazek zajrzala"??? zagladam caly czas, dlatego bronie sie w duzo wczesniejszym terminie, mam bdb wyniki na studiach....a poza tym nie chce byc tam zadna kopia, ani modelka....mysle tylko ogolnie,ze osoby niskie nie maja zbytnich szans na kariere...wszedzie wszyscy mowia "jaka jestem piekna' ale co mi z tego....poza tym ze latwo mi jest zalatwic pewne sprawy, bo ludzie sa mili, a faceci sie gapia....ale kariery na urodzie z niskim wzrostem i tak nie zrobie, a zeby bylo smieszniej takie dziewczyny na kafe wyzywaja od karlow i to wl.wskazuje,ze w dzisiejszym swicie liczy sie wzrost i uklady...jednak malo kto czyta tu dokladnie to, co pisze