Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miła27

Chyba trafiłam na poszukiwacza dziewicy bo obecny facet strasznie się interesuje

Polecane posty

moim dziewictwem i próbuje tak kierować rozmową abym musiała coś powiedzieć, choć nie pyta się wprost. A znam go dopiero 3 tygodnie.

Gość No to mu powiedz
Ma prawo wiedzieć..

Gość *plomba*
A jesteś nią?:D

Gość Ta ktora wie
No niektorzy szukaja takich doznan.Chca byc tym "pierwszym" ..samcze ego i te sprawy;) Mam taka teorie ze chca byc pierwsi zeby wypasc lepiej niz przed doswiadczona kobieta:D bo zanim panna zacznie z kims innym to troche minie. Ale to tylko moja teoria.. Jestes dziewica? Dziewice fajne sa.Takie..nieswiadome :D

Gość a niedziewice takie rozepchane
i zarobaczone :D

Gość Ta ktora wie
do 'a niedziewice takie rozepchane' - kazdy mowi za siebie kotku ;D

Gość pytanie do używanych panienek
zdajecie sobie sprawę że nie jesteście wymarzonymi kandydatkami na żony dla większości mężczyzn

co, prawda boli :D ? dziewice rulezzz :classic_cool:

Gość tacy sa najgorsi
to zakompleksione mamisynki, nie ufajacy kobietom. Z moim jestem od 3 lat i NIGDY mnie nie zapytal ilu facetow mialam przed nim, po prostu wie, ze to przeszlosc, wie, ze TERAZ jestem wierna jemu. Tylko z takim kims mozna cos budowac.

ci co wezmą niedziewice to przegrańcy życiowi. wiedzą, że na dziewice sobie nie mogą pozwolić, więc biorą co popadnie. I tak to lepsze niż własna grabia :D

Gość Ta ktora wie
do tych ktore czuja sie lepsze bo sa dziewicami : Jestescie slodkie;) Naprawde. Tylko ze to nie sredniowiecze , a kobiety nie sa "uzywane" tylko DOSWIADCZONE i radze o tym pamietac. Dziwie sie ze wam rodzice wogole pozwalaja na sieci byc o tak poznej porze:D nastolatki juz dawno powinny lezec w lozeczkach.

Do przedmówczyni: musisz byc chyba narpawde strasznie zakompleksionym oblesnym babsztylem i chyba Ci tak sie lepiej na duszy robi jak wyzywasz niedziewice,no tak zazdrość z oczy kole?no ew. jestes jakims mamisynkiem z mikroskopijnym penisem który nogdy nie miał dziewczyny ,ech kimkolwiek jestes wez cos z soba zrób to moze perespektywa sexu nie bedzie sie ciagle od Ciebie oddalala,zamiast siedziec na forum i na innych gadac

wielbicie dziewice grasują teraz w swieci :classic_cool: szkoda, że jedynie te użyte można tu spotkać :O. Jeśli faceci chcieli by "doświadczone" kobiety to by się z prostytutakim wiązali,w końcu te najlepsze w te klocki. My chcemy czystych prawych niewinnych i sieżych Precz z niedziewicami !

Jak dla mnie, facet wypytajacy sie o tak intymne sprawy po okresie tak krotkiej znajomosci jest zwyklym CHAMEM, ktorego na dodatek bardziej interesuje Twoje dziewictwo niz osobowosc.

Gość Ta ktora wie
LOL Zmienisz zdanie jak juz bedziesz "po" ..dziewictwo nie jest juz taka wartoscia jaka mialo kiedys i facet ( tez czlowiek) jest z kobieta ktora kocha , i nie ma to najmniejszego znaczenia czy jest dziewica czy nie. Myslisz ze koles by byl z Toba tylko dlatego ze jestes "czysta" ? Jak pojdziesz do lozka z kims to dlatego ze go bedziesz kochac a nie dlatego ze bedzie prawiczkiem ;) Dorosniecie , zrozumiecie.

Gość heheheheh
Ktoś tu ma patent na wiedzę...:D

mylisz sie moja droga. 75 % moich funfli (25 latków) dużo chętniej się zwiąże z dziewicą niż z niedziewicą. Sprawdzone und potwierdzone. A wy sobie wmawiajcie że jesteś super - chociaż z drugiej strony jest co pozaliczać na dysko :D

Gość Ta ktora wie
Mi sie wydaje ze tu siedzi jakis cholerny z Ligi Polskich rodzin i mu sie marzy dziewica.. albo z Mlodzierzy Wszechpolskiej. Dziewice , kurke domowa.. masz jeszcze jakies zyczenia? Moze jeszcze zimne piwo przyniesc :D :D :D ?

a niedziewice...bla bla bla a ty prowadzilas/es ankiete wsrod rodzju meskiego, ze sie tak za wszystkich wypowiadasz? Dorosnij troszeczke, a potem sie wypowiadaj, bo brakuje ci zyciowego doswiadczenia dzieciaku.

Gość Ta ktora wie
To malo tych kumpli masz koleś.

Gość funfli hahaha
no tak, od razu widac, ze tu gimnazjum siedzi, do spania dziecko, bo sie spoznisz na gimbusa!

wystarczy że będzie dziewicą :classic_cool:. Mój penis ma się dobrze :classic_cool:, podobnie jaki i ja. Tylko przegrańcy życiowy biorą dziewice, jak już im się wizja życia z własną grabią nasuwa. Na szczęście mam jeszcze czas :classic_cool:.

biorą niedziewice, kurde, się podnieciłem i pokręciłem :classic_cool: :D laski, wciskajcie sobie dalej kit., że używane auto lepsze on nowego buuuuuuuuuuuuuheheheh/. Pozostawiam was z wtej błogiej nieświadomości, buuuuuehehehe :classic_cool:

Gość Tomek z Olsztyna

he, wyobraz sobie, ze nie jest moim najwiekszym problemem to, co sie komus podoba, a co nie :O

Gość Tomek z Olsztyna
przecież to że mężczyzna woli dziewice to aksjomat, pewnik, który nawet nie podlega dyskusji. Tak jest i już. Kobieta ofiaruje się tylko raz, i bycie tym pierwszym jest cudowne.

Gość kobieta 27
co do jednego sie zgodzę kobiety wyruchane przez paru facetów to marny towar, znowóż byc już w wieku pod 30 i nadal dziewicą to już troszkę zastanawiające czy z nia wszystko ok. Ale mając np tylko jednego faceta za sobą i to jakiegoś długoletniego[nie mówię o szybkich numerkach czy dać dupy facetowi z którym się było ze 5 mies] to jest oznaką wierności... takie spotkałam komentarze od facetów