Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miła27

Chyba trafiłam na poszukiwacza dziewicy bo obecny facet strasznie się interesuje

Polecane posty

Gość Tomek z Olsztyna
jeszcze na koniec więc ta która wie -----------------> dopowiadasz sobie, wedle życzenia. Bo z moich słów tego nie wyczytasz. Dla meni dziewictwo to na pewno nie tylko błona, a pierwszy raz to nie tylko przyjemność dla mnie. Bycie pierwszym ma jak dla mnie same zalety i tyle. Nawet jeśli nie od razu mogę z taka kobietka szaleć, to poświęcanie się (w pozytywnym znaczeniu) jest dla faceta mega plusem.Taka kobieta rozkwita przy mężczyżnie i to jest super.T Serio, faceci maja gdzieś doświadczenie kobiet, bo inaczej brali by sobie dziwki na parnerki. No i miłej nocy. :)

Jeny, o co Wam chodzi? Jeden chce tylko dziewicę, innemu to wisi. Są gusta i guściki, po co się tak o to sprzeczać? Pozdrawiam...tolerancyjnych

Gość a.j.
ja bylam dziewica i przez to.... nie mialam tej wyzszosci nad partnerem, tej tajemnicy.... zachowaj to dla siebie i pamietaj o swojej wartosci, autorko tematu, a niech sie skreca z ciekawosci!

Gość Ta ktora wie
Nie masz racji. Pierwszy zwiazek z pierwszym facetem nie jest jedynym do konca zycia i pamietaj o tym. Dziwka to jest zawod - o tym tez pamietaj. Nie porownuj dziwek do kobiet nie dziewic bo zaczne Ci zle zyczyc. Nie ma w Tobie empatii zadnej.Jestes poprostu zwyklym egoista ktory mysli o sobie i o partnerce ktora moze > przy nim < rozkwitac.To jestes Ty bo ty rozdziewiczasz i ty ja uczysz.Nie ma to jak miec duze ego. A jak juz sobie ja pobzykasz i sie odkochasz to co zrobisz? Zostawisz ja.I co potem? Mam nadzieje ze spotkasz na swojej drodze taka kobiete ktora da Ci popalic.

Gość po drodze miałem
temu mężczyźnie nie chodzi o to by się skręcam z ciekawości i on pewnie nie chce wiedzieć co ona wyprawiała czy nie. Facet szuka ewe. dziewicy i dlatego pyta ( ma do tego prawo 🖐️)

Gość Milkamilka
Niedobrze mi sie robi jak kolesie w tym wieku dzielą kobiety na dziewice i te rodziewiczone.Przecież to dno totalne.Takich sie powinno kastrować:/

Gość Ta ktora wiee
Ktos mi w tej chwili zajal nick :D Nawet wiem kto.Jeden z was frajerzy:D ŻENUJĄCE!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ktos tam mowil
ktos tam mowil o 75% szukajacych dziewic, to ja poprosze to pozostale 25% (jestem dziwica!!!)

Gość ktos tam mowil
Wielka milosc przewaznie znajduje sie w wieku pozniejszym niz wiek pierwszych stosunkow seksualnych i jego znalezienie jest tez wynikiem doswiadczen w poprzednich relacjach z mezczyznami. Trzeba byc kompletnym egoista, zeby od kogos wymagac, zeby siedzial i na ciebie czekal, zeby oddac ci swoj DAR. A rozkwitanie masz na mysli chyba seksualne tylko, co uwierz mi, nie jest najwazniejsza sprawa w zwiazku.

Gość prawda nieprawda
"... Trzeba byc kompletnym egoista, zeby od kogos wymagac, zeby siedzial i na ciebie czekal, zeby oddac ci swoj DAR..." Pewnie, niech się porozmienia na drobne :O .

Gość prawda nieprawda
Troche temu, troche tamtemu, troche jeszcze innemu.

Wiem że jestem egoistą i co z tego. Ważne że jestem szczęśliwy a znalazłem to czego szukałem. Więc ważne jest aby realizować swoje marzenia.

Gość oj chlopaczki
kobieta nie jest rzecza, jak mozna w ogole powiedziec o czlowieku, ze jest "uzywany" lub "nieuzywany", masz racje, kazdy chce nowy samochod, ale kobieta to nie samochod, chodzi o cos takiego jak milosc do drugiego czlowieka, jesli bys kochal samochod to tez bys go kochal bez wzgeldu na rok produkcji czy ilosc poprzednich wlascicieli. Tylko ze zapominacie, ze kobieta nie ma zadnych wlascicieli, nawet wy nie jestescie jej wlascicielami, ani nikt przed wami, mozecie ja tylko kochac taka, jaka jest, a jesli czegos nie akceptujecie, to znaczy, ze nie ma milosci, jest tylko chec posiadania "dobrego modelu". Muzulmanie tez uwazaja kobiety za swoja wlasnosc i tez musi ona byc "czysta", tak jakby seks byl czyms ohydnym i brudzacym, Boze ustrzez mnie przed takimi szowinistami.

Gość naiwniacy
Faceci sa strasznie naiwni szukajac dziewicy, na poczatku jest pieknie, a potem dziewczyne zaczyna ciekawic jak to by bylo z innymi i niezle mezusiowi przyprawioa rogi. I chocby sie nie wiem jak zarzekala bedac dziewica lub mloda dziewczyna, ze ona sie kocha tylko z milosci, to z czasem zycie weryfikuje poglady, zwlaszcza na seks, jak sie go zacznie uprawiac.

Gość dziewice wcale nie zdradzają
tak często, za to znacznie częściej takiej co puszczały się przed ślubem im łatwiej jest po ślubie zdradzać

Gość Dlaczego boisz się
powiedzieć prawdy, powiedz że to nie ma żadnego znaczenie że nie jesteś dziewicą. Zobaczymy czy zrozumie