Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cO...

CO JEST NAJWAŻNIEJSZE W ŻYCIU

Polecane posty

Gość cO...
no CO??? poprosze o zdania innych

Gość UCZUCIA.
Te dobre i zle.

Gość brum
dla mnie najważniejszy jest spokój za mało go mam, ajest jak powiertze

Gość alez to dzecinnie proste
najwazniejsze sa dzieci

Gość cO...
"najwazniejsze sa dzieci" bardzo oryginalne i trafne spostrzeżenie coś w nim jest bardzo prawdziwego

Gość najwazniejsza Jestes TY

Najważniejsze dla mnie jest to, żeby przeżyć tak życie, żeby mieć o czym opowiadać. A w drugiej kolejności to, żeby nigdy nie żałować niczego. Jedno nie może istnieć beż drugiego. A to wszystko razem składa się na moje SZCZĘŚCIE - to ono jest najważniejsze. ... chociaż nie. Ważniejsze jest DĄŻENIE DO SZCZĘŚCIA. Tak, właśnie to jest dla mnie najważniejsze, żebym miała odwagę, siłę i zaparcie w sobie, żeby dążyć do szczęścia.

Dla mnie najważniejsze jest zdrowie i to aby osoby które kocham mnie również kochałay a zarazem były szczęśliwe. Myślę, że kasa nie jest ważna bo wszelkie badania wskazują, że częściej szczęśliwa jest staruszka z marną emeryturą, otoczona wnukami jak biznesmen. Wniosek jest prosty...pieniądze szczęścia nie dają. Nie mówię oczywiście o skrajnościach ale o potencjalnym śmiertelniku, który wiąże koniec z końcem.

Gość jutrzenka168
to co sprawia mi radosc to co jest moim szczesiciem czyli ON moj maz....wiem ze zaraz znajdzie pelno opini obalajacych te stwierdzenie ale co tam :Pkazdy ma swoje wlasne szczescia

Gość cO...
"najwazniejsza Jestes TY " tzn kto????

Gość najważniejszy dla mnie
jestes Ty,ale już za poźno...

Gość trudnoo zrobic
a dla mnie NAJWAŻNIEJSZE jest wyrwać się z tego życiowego marazmu :(

Gość pieniążki
są bardzo ważne ! wg mnie najważniejsze! mylicie się Ci którzy wierzycie ślepo w jakieś statystyki, badania. pieniążki dają szczęście. nawet czlowiek chory może być szczęśliwy jak ma zaplecze finansowe, które mu pozwala na porzadną opiekę medyczną, na operacje, na leczenie. mozna być też szczęśliwym bez tej oklepanej tak w koło macieju miłości. miłość dziś jest jutro nie ma i co, to koniec ? nie! Na pierwszym miejscu stawiam FINANSE. Idąc dalej, fajnie jak jest zdrówko i nie trzeba tej kasy na lekarstwa i leczenie wydawać, no i wiadomo, dobrze być zdrowym. Trzecie miejsce ewentualnie spełnienie marzeń i posiadanie ich, to fantastyczna rzecz. Reszta nieistotna jeśli się ma dobrze poukładane w głowie, to reszta się ułoży.

Gość rdtdrgffggf
hm