Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MIMI JEAN

czy to normalne ??

Polecane posty

jestem z moim facetem 5 lat, on od 2 lat studiuje w innym miescie, teraz ma ferie i przyjechal do naszego miasta. wczoraj nocowałam u niego, on zamaist posiwecic ten czas mi - wolał grać... obiecał mi ze skonczy grac za godzine, a skonczył po 3 .. cierpliwie czekałam.. po 3 godzinach przyszeł do kuchni i stwierdził ze chce mu sie grac !!! .. powiedizałam ze jade do domu, on mnie nei zatrzymywał.. zostałam jednak u niego.. dzisiaj wróciłam do domu, widzialam ze gra na necie przez 3 godziny... napisałąm mu na gg, ze dojechałam, odezwal sie po 3 godzinach i po 5 minutach rozmowy stwierdził zebym sie dalej uczyła !! napisałm mzu ze ok, ze moge przerwe sobei zrobic.. z toku rozmowy wynikło, ze wolał grac niz ze mna rozmawiac.. ostatnio tez była sytuacja, ze odezwal sie na 5 minut na gg (nie widzielismy sie 3 dni, bo byłam zła na niego o cos innego) i ledwo co zaczełąm z nim pisac, znowu tweirdziła ze lepeij zeby sie pouczyła ( bo wtedy tez mu pisałam ze sie ucze).. a on pogra chwilke !! oczywiscie byla kłotnia, ze woli gra nzi pogadac ze mna.. a on sie wypierał ze chodzi o moja nauke... w rozmowie w 4 oczy tez stwierdził ze chodzilo wtedy o nauke,.. a dzis na gg , przyznał sie ze chciał grac....

Gość a mozna wiedziec
ile razy dziennie trujesz mu dupe tym gg? :P

czy to ja przesadzam, czy on faktycznie jest uzalezniony od gier?? czy jego zachowanie to olewanie mnie?? jabyłabym w stanei zrezygnowac z filmu, gry itp zeby spedzic z nim czas.. daltego boli mnie ze on po 5 minutach leci grac, skoror i tak gra jzu od 3 godzin :/

Gość nie mow ze gra w
Mu online? :D Jak tak to mu sie nie dziwie bo to naprawde uzaleznia :D

jak jest na studiach, to odzywa sie na gg, pogadamy 5 minut i chce grac ze mna,,, kiedys lubilam ta gre , ale mam alergie teraz....

Gość VYUZDANA
JEST UZALEZNIONY ALEBO JUZ CIE NIE KOCHA ALE RACZEJ TO PIERWSZE CHOĆ MIŁOŚĆ TEZ PEWNIE JUZ OSŁABŁA

nie, w diablo2... ja rozumeim ze fajnie jest zagrac, kiedy tez grałam, ale nie wyobrazam sobei takeij sytuacji ze ja siedze 3 godziny przy grze a on sie patrzy i sie nudzi :/ i tylko czeka az przestane grac...

milosc miloscią.. ale to chyba brak kultury... i szacunku dla mnie.... sam mi powtarzał, ze nie umie sobei odmówic, ze jest jak dzieciak...

Gość nie mow ze gra w
czyli tez morpg > to naprawde wciaga i ja cie rozumiem.U nas podobnie było z mu online,tez to przechodziłam,az sama sie wciagłam dopoki nie postawilam wlasnego serva z ta gra i juz mu obrzydła,wkoncu jest normalnie mi tez sie przejadła :D

Gość nie mow ze gra w
masz racje takie gry rozbudzaja w nas uspione dzieciaki ale trzeba zachowac rozsadek by wlasnie sie tak nie wciagnac bez reszty.Rozumiem cie bo napewno jest ci przykro sprobuj z nim pogadac ze mu nie bronisz ale oprocz gry niech sie postara znalezc wiecej czasu dla ciebie.Mozna pogodzic i gre i ciebie,wybacz nie porownuje tylko powinien jednak wziazc na wstrzymanie.nie rob wyrzutow to nic nie da najzwyczajniej porozmawiaj i powiedz jak ty sie z tym czujesz i niech spojrzy na to wcielajac sie w twoja role.pozdro i powodzonka;)

ok, a ta sytuacja z gg?? ja wiem ze to brzmi troche histerycznei z mojej strony.. ale znowu poczułam ze przegrałam z grą, ze woli grac niz ze mną gadać.... a on twierdzi ze przesadzam.. a ile to u ciebei trwało? ta fascynacja ??

Gość nie mow ze gra w
my tak gralismy jak wariaty dlugo nie podam licz bo nie chce cie zalamac hihi,kazdy ma inaczej tyle ze u nas byla to obustronna jednak pasja sama sie w to wkrecilam,ale przyszlo tez opamietanie na szczescie.Wiesz to jest zjadacz czasu jako hobby i ostro wciaga ;/ dlatego proponuje rozmowe i ja juz widze po tym co piszesz ze nie przesadzasz tylko ze on nie chce zobaczyc ze naprawde przegina z lekka

ja jestem za nerwowa, nei moge patrze na to jak on gra.. on doskonale wie ze zle robił.. i obiecal ze juz tak nei zrobi, ze ja bede u niego a on bedzie grał.. tylko na tym gg mnie wkurzył... no ale racja nei zmusze go do tego zeby przestał grac, ani zeby ze mna rozmawiał dłzuej na gg

Gość nie mow ze gra w
powtarzam raz jeszcze nie zabraniac lecz ograniczyc -porozmawiaj z nim jak pisalam wczesniej musi to wkoncu zrozumiec,bo szkoda by sie popsul zwiazek przez glupia gre

Gość nie mow ze gra w
to sie innym wydaje smieszne i glupie ale zrozumie ten co z tym mial do czynienia serio uwazam ze to forma jakiegos w swoim rodzaju uzaleznienia.Słuchaj wiesz co oprocz rozmowy staraj sie go delikatnie wyciagac w miare mozliwosci z domu jak sie spotykacie chociazby na spacer ;)

nie chodziło mi o całkowite zabronienie, tylko o posiwecenei mi czasu gdy zaczynamy np gadac na gg... bo ja bym sie z tym zle czula, gdybym postawiła mu wymaganie, nie graj teraz rozmawiaj ze mną.. chcialabym zeby on sam to zrozumiał... tak mnei wkurzył ze mam ochote go ukarac, i przestac sei z nim spotykac na pare dni, juz dzi sie mnei pytal kiedy sie zobaczmy , powiedzialam ze nie wiem

Gość nie mow ze gra w
o tym ci caly czas mowie o ograniczeniu i widze ze dobra i wyrozumiala z ciebie dziewczyna ;) Pogadaj z nim szczerze!!! Bedzie dobrze nie martw sie,pozdrawiam cieplo i zycze kolorowych :)👋

Gość ____isia____
hehe czytam i jakbym mimi była Tobą. Mam nadzieję, że mojemu lubem też się przeje to ... :)) U mnie jest tak, że on kompa nie ma wiec gra jak jest u mnie, najpierw były gry on-line teraz jest MOHAA na serwerze... czekam. Mnie gry nigdy nie ciągneły i ich nie lubie ale jest mi przykro..... Już długi czas nie usiadł koło mnie, nie przytulił ciągle ten net i net ... i też się zastanawiam czy to wogóle się może znudzić? mam nadzieje ze tak :)) Pozdrawiam

najgorsze jest to ze on ma tez problemy z alkoholem... na studiach mowi ze nei pije za czesto, jest na awfie... i byłoby mu cizeko, jak tutaj przyjeszdza, albo w wakacje, to pije co najmniej jedno piwo dziennie :/ czasem 2 , 3 zadko jest tak ze nic nie pije :/ tylko pozazdroscić :/