Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafik333

Chudniecie na powaznie bez ustępstw.Zapraszam powaznie podchodzących do tematu

Polecane posty

Gość fafik333
Zapraszam dziewczyny młode i te starsze ktore myslą powaznie o sobie o swoim ciele o tym co zlego robią nadprogramowe kilogramy. Nie zachecam do drastycznych diet, ja odchudzam sie powoli i z głową czyli duzo ruchu, dieta 100 kcal. Nie mamy byc wieszakami to przedewszystkim a zgrabnymi kobietkami....nie szkieletami.... jesli ktos ma takie zaedy to nie jest topik dla niego...... Zaczynam od dzisiaj na powaznie.............

Gość maga2007
przyłączam się. potrzebuję motywacji, bo dużo, oj, dużo kilogramków noszę

Gość maga2007
kupiłam sobie kijki do nordic walkingu i w połączeniu z rozsądną dietką,mam nadzieję, że będą rezultaty

Gość anja18
hej a ile wazycie i z jakich partii ciala jestescie niezadowolone???a od kiedy zaczynacie ja sie chetnie przylacze

Gość a moze lepiej wam bedzie
pisac na stronie dieta.pl tam jest fajny przelicznik kcal itp

Gość fafik333
ja ogolnie jestem jakas taka nabita, musze ok 10kg schudnąc. Nie zamierzam juz nigdy wiecej katowac sie chorymi dietami po ktorych zjada mnie jojo. Musze sie ruszac , to przedewszystkim!!!!!! Wszystkie tak powinnyscie podejsc do tematu, jakikolwiek ruch plus rozsadna dieta.... To naprawde dziala duzo lepiej niz diety cud. Kiedys cwiczylam pol godziny dziennie i umiarkowana diete stosowalam i wygladalam swietnie, potem ciaza i okres po ciazy - rozpusta w odzywianiu no i mam 10 kg na plusie....... Powracam wiec do sstarych zasad bo na sobie sprawdzilam i wiem ze to dziala. Poprawia sie krazenie, skora sie napina , jest duzo jedrniejsza, cellulit mniej widoczny. Oczywiscie duzo wody!!!! ale moze to byc herbatka czerwona , zielona, nie istotne, wazne aby wyeliminowac zbedny cukier..... Aha , witam wasz wszystkie, musimy brac sie powaznie za siebie dziewczyny bo lato idzie ale nie chodzi przeciez tylko o wyglad...... piekna kobieta to tez zdrowa kobieta no nie?.....

Gość maga2007
och, ja nabiłam sobie po dwóch ciążach 30 kilo za dużo. do lata pewnie wszystkiego nie zrzucę, bo i skóra by tego nie wytrzymała i brzydko zwisłą, ale od czegoś trzeba zacząć

Gość fafik333
maga, nic sie nie martw..... wszystko jest mozliwe....... oczywiscie musisz cwiczyc i to duzo, wtedy ta skora sie unormuje, ukształtuje na nowo, zobaczysz, pij duzo, jesli nie wody to herbatki, musisz ja mocno nawilzac to bardzo wazne..... bedzie dobrze. Tylko prosze cie nie zaczynaj od jutra tak jak wszystkie na innych topikach, jestes tu teraz wiec zacznij zmieniac siebie od teraz......prosze.... o to własnie chodzi.....damy sobie rade, ja wierze bo wiem jaka byłam przed ciaza i wiem ze byłam taka dzieki swojemu wysiłkowi bo tendencje do tycia mam ogromne.....

Gość maga2007
zaczynam jak najbardziej od dziś... właśnie siedzę w pracy i popijam herbatkę wiśniową, obok butelka z wodą mineralną idąc do pracy kupiłam Super linię, tak dla lepszej motywacji

Gość fafik333
maga , super!!! bedzie dobrze, schudniesz , ja schudnę, musimy myslec pozytywnie i nie dac sie tym kilogramom.... przeciez zarełko nie moze z nami wygrac no nie?

no to cześć dziewczyny łączy mnie z wami jedno kilogramy ale myślę że dzięki nim się poznamy podejmuję walkę z nimi ponownie mam nadzieję że przy waszym wsparciu uda mi się do jutra

oj jak zawzięcie się odchudzacie nikogo tu nie widać a może znów załamka ibatonik zjedzony ja się trzymam a kg zdobyłam teżpo dzidziusiach dzieci wyrosły a one zostały

w zasadzie przydaloby mi sie zrzucic ciut...ale potrzebuje motywacji...a tu temat zachęcający ale już w środku gorzej...bedzie coz z tego topiku??