Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliska111

krzesełko

Polecane posty

Gość zastanawiam sie
Zastanawiam sie jakie kupic bo nie jestem przekonana do plastikowych gdyz one wydaja mi sie niestabilne.Ja bede kupowala drewniane bo jest stabilniejsze i sa wieksze siedziska od tych co pokazujesz.Balabym sie ze pod ciezszym dzieckiem to krzeselko plastikowe sie rozjedzie a 2 letnie dzieciaczki sporo waza.hmmmm ale kazdy ma swoj gust

Ja mam podobne, nie tej firmy ale wygląda prawie tak samo i ma te same funkcje, dla nas rewelacja:) u mnie drewniane wogóle nie wczodziło w grę (małe mieszkanko i muszę składać jak nie używam) ale jeżeli masz miejsce to drewniane faktycznie chyba sensowniejsze bo na dłużej wystarcza, potem można rozłożyć i mieć stolik i siedzenie dla starszego dziecka Z kolei w plastikowym dla nas bardzo przydatna był funkcja regulacji oparcia bo Mała późno siedzieć zaczęła i kółka są fantastyczną sprawą bo zamiast tachać to po prostu przesuwasz i tyle i chyba łatwiejsze do czyszczenia niż drewniane. Regulacja wysokości także bardzo fajna sprawa jeśłi w domu jest i stół i ława na przykład bo można dziecko przy stole na właściwej wysokości posadzić i może jeść z domownikami.

Moim zdaniem jest nie najlepsze bo nie ma regulowanej wysokości. Ja polecam Graco. Można je ustawić na różnej wysokości i krzesełko również może mieć różne pozycje. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.