Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NADJEŻDAoooooooo

ŁUPIEŻ PSTRY ?!?!?

Polecane posty

Gość NADJEŻDAoooooooo

Rok temu, chyba pierwszy się opalałam. Miałam białe plamy, któe jak sądziłam są od tego że schodziłam mi skóra. Plamy są nadal... bardziej widoczne gdy się opaleitp ;/ Były tylkona plecach ... teraz są już na ramionach. Poza tym mam uczulenie na twarzy, nadgarstkach, zgieciach kończyn !!! Robiłam wszystkie testy u dermatologa ....nietety nic nie wykryły. Uczuclenie jest różowawe iswędzące.... szczególnie pod wodą, skóa jest sucha,łuszczy się troche. Czy ktoś się orientuje czy to nie jest przypadkiem łupież pstry i jak sie go leczy ? :((((

Gość NADJEŻDAoooooooo
nie wiem jak na plecach....ale na nadgarstkach, zgieciach.... robią się małe krostki,swędzą ....w srodku mają płyn ;(:(((((((

Gość ewqa2
Dlugo to masz? MOze to lupiez rozowy Gillberta?

Gość NADJEŻDAoooooooo
hmmmmmbiałe plamyna plecach rok .... a to uczulenie ...jak byłam mała to nibybyłam uczulona na białko... potem na cytrusy... ale nie byłotak że ja tojadłam i po dówch dniach miałam uczulenie. Kiedyś pojawiało sie tylko na zgieciach kończyn, teraz na nadgarstkach, obojczyku, w okolicach uszu, na szyji... i takie małe. Skóra jest zaczerwieniona,lekko się łuszczy i swędzi. Na nadgarstkach pojawiają się swędzące krostki, jakby przeźroczyste z płynem;/ Uczulenie mam nawetna ustach... robi mi się skorupa, uśmiechne sie, pęka mi skóra ...a potem schodzi płatami!!!!!!!!!!! nie wiem co sie dzieje!!!!! To wszystkow przeciągu1,5 roku ;| Używałam ELOCOMU-lek sterydowy ...pomagał natychmiast...ale nie był przepisany mi, tylko mojemu ojcu (też ma problemy ze skórą).