Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunkkaaaa

Fryzjer=czego nie znosze podczas wizyty

Polecane posty

Gość niunkkaaaa

Ja nie znosze jak mi myja wlost...zawsze przy okazji mam nalane do uszu i umyte czolo co mnie najbardziej wnerwia bo zawsze mam makijaz i niestety ze wzgledu na moje mankamenty musze go miec...a tam cholera zawsze mi zmywaja...:o

Gość -----------------------
i tak najgorsze jest modelowanie, kiedy przybywa ci 5, 10, 15 lat..i ten tapir, zalamac sie mozna, dlatego zawsze mowie: prosze bez modelowania, tylko suszymy :)

ja też nie znoszę mycia, ze względu na niewygodną pozycję i ból szyi.

Gość niunkkaaaa
nie no ja akurat wole z modelowaniem...chociaz nigdy mi sie to nie podoba,ale jakby zostawila tylko wysuszone...wtedy to bym wygladala:DZ dwojga zlego lepsze tamto jednak:D

Gość malagga
a ja nie znosze jak najpierw wlosy myja a potem omawiaja obciecie :(

Gość puchatek*
Ja w ogóle nie znoszę wizyt u fryzjera. Przy myciu i wycieraniu szarpią niemiłosiernie moje słabe włoski, nie mówiąc już o tym co się dzieje przy rozczesywaniu - mam wrażenie, że tracę połowę włosów :O Ale może jestem przewrażliwiona..

Gość niunkkaaaa
tez racja...bo np mowisz podobnie jak teraz masz tylko o iles tam cm skrocic...to wtedy sie zastanawiaja a jak ty mialas ta fryzure??I potem, wychodza jakies straszydla na glowie...

Gość mam świetną fryzjerkę
która nigd ymi nie nalała wody do ucha, nie natapirowała jak kretynkę, i zawsze obcina mi włosy starannie modeluje tak, że przez kilka godzin wyglądam obłędnie pięknie. Gdybym mogła, wzięłabym ją na własność

Gość może chodzicie do kiepskiego
fryzjera:) Bo jednka co jak co, ale robic komus tapir, to może chyba tylko jakaś pani Jadźka z osiedlowego "salonu damskiego":O No sory, ale kto w ogóle taipuje włosy i robi z nich nalakierowany durszlak????:O Ja np. nie lubię chodzić do fryzjera też i chodze tam tylko raz na rok:) Na szczęście mam zdrowe włosy, grube oi kręcone, więc nawet nie widać, jak rosną, bo i tak się zawsze poskręcają. Nie lubię chodzić, bo zawsze jak mi umuyją głowę jakimiś specjalnymi, dobrymi, fryzjerskimi szamponami (bo to jest bardzo drogi salon w centrum wazrszawy i kosmetyki mają tylko profesjonalne...), to od tej chemii potem mam łupież przez dwa tygdonie a dodatkowo jeszcze schodzi mi skóra z czoła i okolic włosów😭 Sama nie używam takich szamponów, tylko jakieś bez mydła typu Freederm czy Sanosan. No i potem cierpię... Ale samo mycie głowy lubię:) Gorzej potem z rozczesywaniem mojego gąszczu, ale fryuzjerka zawsze nakładam mi jakis płyn na wlosy i jakoś się rozczesują:) No i prostowanie i modelowanie moich włóśw- koszmar... mam naprawdę dużo włsoów i juz widze, jak tej babce ręce mdleją, bierze sobie krzesło, ręce jej opadają i nie ma siły prostowac mi włosów na szczotkę, poza tym ciągnie mnie skóra głowy:O Po wizycie u fryzjera zawsze boli mnie skóra głowy:) Bo ja nigdy się tak nie czeszę, i tak nie ma sensu z moim poskręcanym buszem, rozczesuję się rzadkim grzebieniem i już... A tutaj przy prostowaniu tak trzeba ciągnąć za włsy, że az mnie głowa boli do anstępnego dnia:D Tego nie lubię... I jeszcze na samym początku, jak się zlatują inne orócz mojej fryzjerki baby i się patrza, jakie to ja mam gęste włsy i każda musi wziąc łapą trochę włosó i je pomacać😭 No co ja jestem, jakiś zwierzak...:( I wszyscy mnie pamiętają w tym salonie, chociaż tak rzadko przychodze, i zawsze komentują moje włosy, albo sobie podchodzą i je macają:( Szczerze mówiąc to jest denerwujące.

Gość może chodzicie do kiepskiego
Aha, no i od lat chodze do tej samej fryuzjerki. W ogóle nigdy się nie zastanawiam nad fryzurą, nic nie mówię, tylko przychodze, siadam, myję gowę, ona obcina mi włosy, w ogóle nic nie mówię, zawsez jest dobrze i ona wie, co robić:) Fajnie. Bo nie musze się już martwić o nic. Niby wszystko jedno, jak się obetnie, bo i tak zrobi mi się zaraz taki sam puszon na głowie:P Ale jednak bardzo trudno jest obciąć gęste i kręcone włosy...

Gość niunkkaaaa
ja sobie wlosy tapiruje tak troszke zeby podniesc u nasady ale fryzjerowi nie daje;) A i mi sie przypomnialo jak nie lubie jak praktykantki niby przychodza,rozmawiaja z moja fryzjerka a sie kurde gapia co ona tam robi...szlag mnie trafia...nie lubie gapiow:o

Gość niunkkaaaa
niby praktykantki,,,gdzies sie uczyc musze no ale ja nie lubie i tyle...

Gość nnnnnnnnnn
niunkaaaa ----> ja tez nie lubie mycia włosów, a jak mi zmywaja mi makijaż to szału dostaje. Właśnie wybieram się dziś do fryzjera i od rana denerwuje się ;)))) Mam nadzieje, że będę pięknie wyglądała, a nie płakała tydzień ;)

Gość niunkkaaaa
ja tez dzisiaj sie do fryzjera wybieram:D

Gość nnnnnnnnnn
a msz już wybrana fryzurkę czy liczysz na inwencję fryzjera? bo ja na to drugie ;)

Gość niunkkaaaa
ide sciac tak jak zawsze;) Juz ktorys raz z kolei ide do tej samej fryzjerki wiec wie co i jak mniej wiecej:D