Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anabelka21

jak polaczyc ten zestaw witamin-prosze o rade juste i nie tylko

Polecane posty

Witam otoz mam zamiar brac: -Alphol -Merz Special -Cerutin(1 tabl) nie wiem jak jest z reszta co do dawkowania ale zastanawiam sie jak to polaczyc w ciagu jednego dnia i ok 4 posilkow i czy wogole mozna brac je razem?dotyczy to pierwszych dwoch chodzi mi o to czy czasem sie nie powtarzaja pewne witaminki z gory dziekuje za odpowiedz

Gość a czy jesttt

Gość tukan
Sugerowałbym alphol do południa, a cerutin po południu (nie łączyć) a z merzem się zastanowić, bo zawiera wit. A i żelazo, a te substancje są często nadmiernie kumulowane. Ostatnie słowo należy jednak do lekarza.

Gość gieronimo
Wybierz Alphol. Jeśli chodzi o Merz to zawiera sporo żelaza a z tym raczej należy uważać. (Patrz: konsultować z lekarzem) Dzienne zapotrzebowanie na żelazo wynosi 15-18 mg a w Merzu jest 20 mg. Niedobory żelaza są niebezpieczne ale jego przedawkowanie nie mniej niebezpieczne. Alphol zawiera: NNKT omega-3, omega-6 i omega-9 pochodzenia roślinnego, witaminy C i E, selen oraz biotynę... Alphol jest po prostu bezpieczniejszy a wiem, że skuteczny.

Gość gieronimo
Zdecydowana poprawa wyglądu skóry. Lśniące włosy, trochę mocniejsze paznokcie i UWAGA trochę schudłam. To ponoc efekt kwasów NNKT...