Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraaaaa

pomocy, problem z miesiączką

Polecane posty

Gość lauraaaaa

O co chodzi? Miesiąc temu miesiączke dostałam tydzień za wcześnie. W tym miesiącu odczuwam bardzo silne bóle takie jak przy okresie (promirniujące do ud). Myślałam, że to coś innego a tu dzisiaj dostałam okres (oczywiście bez ketonalu się nie obejdzie). Dziewczyny co się ze mną dzieje. Zawsze miałam regularne miesiączki. Miałyście moze podobne sytuacje? Ból na tydzień przed okresem?

Gość lauraaaaa
?:(

Gość Marcia20
hej mam podobny problem. raczej mialam regularne a teraz ostatnio mialam prawie tydzien poźniej a miesiac temu 4 dni za wczesnie i tez nie wiem co sie dzieje i chyba wkoncu pojde do lekarza. pozdrawiam

tez tak mialam jak przezywalam stresy albo cos w tym stylu... ale po 2-3 miesiacach wszystko wrocilo do normy i juz mam regolarne miesiaczki taki jak kiedys:)

Moje zawsze były nieregularne, dopiero gdy zaczęłam współżyć wszystko się uregulowało, ale natomiast pojawił się inny problem. Odkąd zaczęłam się kochać z chłopakiem każda miesiączka jest wyjątkowo bolesna i przez pierwsze dwa dni nie ruszam się z łóżka

Gość lauraaaaa
ale żeby brzucha bolał już tydzień przed terminem miesiączki i ten ból promieniuje az do ud.

ciebie bola uda tydzien przed a mnie piersi ze dotknac ich nie idzie... ale to tez nie zawsze.... jak naprawde tym sie przejmujesz to idz do ginekologa ale moim zdaniem to normalne...

Gość Marcia20
mnie trzy dni przed boli brzuch i piersi ale z tego co wiem to normalne.

Gość lauraaaaaa
misiączka minęła a ból ud został, już w ogóle nie wiem co o tym myśleć, miałktoś z was takie objawy przy nerwicy?