Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubcia2007

Jak sie zmotywowac aby schudnac??? jakiie kosmetyki na cellulit i rozstepy??????

Polecane posty

Gość grubcia2007

Hej! Mam 160 i waze57kg, mam olbrzymi CELLULIT i rostepy...:( Chce schudnac 5 kg. Moze to i niewiele, ale mam olbrzymi brzych, pupe uda i lydki... W ogole beznadziejne cialo mam... Nie umiem sie zmotywowac na odchudzanie... Wy3mam 2 dni i koniec - musze zjesc slodkiego cos i przestac cwiczyc - bo nie lubi cwiczyc... Jak wam sie udalo schudnac, zmotywowac????? Chce wyjechac na wakacje nad morze i nie chce znow sie wstydzic samej siebie.... Jakie sa dobre kosmetyki na zmniejszenie cellulitu i rozstepow???????? PISZcvie! bede wdzuieczna... Pozdooo

Gość juz TYSIĄCE razy była
o tym mowa....:O WYSZUKIWARKA. Poza tym rozstępów nie da się zlikwidować. NIGDY. Jeżeli ktoś ci wmawia, ze dzuiała laser, masaże, kremy itd, to jest oszustem. Idź się spytaj lekarza, jeżeli nie wierzysz. Zanim wydasz tysiące złotych na laser, kremy, kosmetyczkę, naświetlania itd. najpierw się zastanów, czy chcesz być nabita w butelkę, bo rozstępów jeszcez nikt się nie pozbył. Rozstępy to są blizny powstałe na skutek pęknięcia skóry na całej jej grubości... Jezeli raz nie wytworzy ci się wystarczająca ilośc tkanki łącznej w skórze i ona pęknie, to ani czerwonego, powstałego pęknięcia, ani tych białych blizn już nic nigdy nie zlikwiduje. A na cellulit, zwłaszca duży, tez nie poradzą nic żadne kremy. Niektóre odrobinę napinają skórę, ale jak je zmyjesz, efekt pryska. I najczęściej jakiekowliek skutki widac po preparatach od 100zł w górę. Jak liczysz na to, ze jakiś Garnier, Nivea czy Eveline zlikwiduja ci cellulit i rozstępy, to nie wiem, kiedy się urodziłaś.... Niestety, taka jest prawda....

Gość juz TYSIĄCE razy była

Gość grubcia2007
kurde takie madre jestescie... jak nie macie takiego problemu to lepiej sie nie odzywajcie. chyba po to jest to forum by zapytac - nawet bilionowy raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Miliana23
ja wiem jak rozwiazać twój problem autorko.............. SCHUDNIJ!!!!!!!!!

Gość vengee
Mnie pomaga nacieranie kalem golebi zmieszanym z miodem pistacjowym, na prawde dziala, stosuje od trzech tyg i po cel. sladu brak, sposob mi polecila kolezanka ktora byla w etiopii, tam lud shamosiow tak leczy .