bum sialalala 0 Napisano Styczeń 17, 2007 Czy wy też macie taki dziwny zapach z pochwy, nawet jak się moczycie w wanie godzine i myjecie płynem do higieny intymnej?? Raczej nieprzyjemny... :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze to jakiś stan zapalny Napisano Styczeń 17, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bum sialalala 0 Napisano Styczeń 17, 2007 wątpie bo nie mam żadnych innych dolegliwości, i wogóle wszystko jest normalnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może po prostu taki jest Napisano Styczeń 17, 2007 naturalny zapach.Miejsca intymne maja swój specyficzny zapach,niekiedy wydaje nam się on nieprzyjemny ale dla naszego partnera może być on bardzo podniecający;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NIE przesadzaj Napisano Styczeń 17, 2007 Przecież z miejsc intymnych nie pachnie.....dbajmy o higienę,wówczas nie bedzie śmierdzieć,ale dziwny zapaszek zawsze zostaje.Uwazaj z tym przesadnym wysiadywaniem w wannie,od nadmiaru mydełka czy zelu,zostaje naruszona bariera ochronna i moze dochodzić do czestych stanów zapalnych...(wiem cos o tym)myje tamte miejsce 3 razy dziennie...sądze że jest to wystrczajace...A jeszcze odnosnie tego dziwnego zapaszku ja uzywam wkładki zapachowe,skutecznie neutralizuja ten efekt,polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NIE przesadzaj Napisano Styczeń 17, 2007 nie 3 razy dziennie tylko 2 razy ;)))))...chyba ze szykuje sie cos nadzwyczaj miłego wtedy oczywiscie pod prysznic cała....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie masz drozdzyce Napisano Styczeń 17, 2007 albo jakis stan zapalny albo jestes przewrazliwiona czesto sie tak robi od uzywania tamponow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach