Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczona mamka

poduszka do łozeczka-od kiedy?

Polecane posty

Gość niedoswiadczona mamka

jak najpozniej. moj brzdac spi w nocy na brzuchu i nawet pieluszki nie moge podkladac. najlepiej jest podniesc materaz albo lozeczko o jakies 30stopni

Gość cipciora
ja całe zycie przeżyłam bez poduszki

a po co wogle poduszka? jesli przyzwyczai sie bez, to tylko lepiej dla niego. tym bardziej, ze te nasze polskie poduchy taaaaakie ogromne... ja poduszki nie dam :)

Gość dziwne to jest
Ja mam normalne drewniane łóżeczko, nie da się podnieść oparcia. Mam położyć dziecko na samym materacu i przykryć kołderką? jak odwiedzam znajome, które dopiero co urodziły, wszystkie z nich wkładają do łóżeczka małą poduszeczkę. Dziecku nie będzie niewygodnie bez poduszki? Przecież ono będzie leżało na wznak, bez niczego pod głową. Głowa go od tego nie rozboli?

Przez ok 2 tygodnie nie dawałam bo się bałam że się udusi.Ale później włożyłam do łóżeczka taką malutką dla niemowląt ,coś w tym sensie jak są wrożku.Czyli niby podusia a tak naprawde jak by jej nie było

Gość szatyneczkaaa
ja tez mam taka cieniutka poduszke dla niemowlat. Ona nawet chyba nic nie daje. Poprostu sobie jest:) Co do podnoszenia materaca o 30 stopni to nie jestem zbyt przekonana. Krzywi sie kregosłup.

pod materac kladalam reczniki, zeby byl podniesiony - ale faktycznie nie wyglada to zdrowo dla kregoslupa. pozniej podnosilam nogi lozeczka- do momentu az starszy synek nie zaczal wyjmowac podstawek;) poduszeczke(taka dla niemowlat) mam ale rzadko uzywam. dziecko jak lezy na brzuszku nie powinno nic miec pod glowka bo lapie sie-pieluszki poduszeczki i ja zwija(moj tak robi) Poduszeczka jest tylko po to zeby zdobic. ja poduszke klade do wozka- wzdłuz.

Mój dyn nie lubi spać na płaskim i już w 2 miesiącu kupiłam mu specjalną poduszkę. Polecam. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.